Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 στις 20.00

Εργαστήρι Αφήγησης & Τραγουδιού

Ένα νέο εργαστήρι ξεκινά στο Ταξίδι Χωρίς Χάρτη. Ξεκινάμε την Πέμπτη 20/10 στις 20.00. Παρακάτω το κάλεσμα και η αφίσα. Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε mail στο taxiexdixwrisxexarti@gmaexil.com.

Λένε πως η ζωή είναι μια ιστορία δίχως τέλος. Κι εμείς ήρωες της Μεγάλης Ιστορίας ξεκλέβουμε από τον Μέγα Αφηγητή λίγα λεπτά να αφηγηθούμε τις δικές μας. Αφηγούμαστε και τραγουδάμε. Τραγουδάμε και ιστορούμε.

Αναζητούμε τα σημεία που συναντιούνται οι ιστορίες με τις νότες των τραγουδιών. Μέσα από θεατρικές ασκήσεις και παιχνίδια, δημιουργική γραφή, ασκήσεις αναπνοής και ρυθμού βοηθούμε στην απελευθέρωση των εκφραστικών μέσων για να εξιστορήσουμε τις δικές μας ιστορίες*.

Τις πέντε πρώτες συναντήσεις θα συντονίσουν άτομα που πήραν την πρωτοβουλία για το συγκεκριμένο εργαστήριο ενώ στη συνέχεια ο στόχος είναι να φτιαχτεί μια ομάδα που αυτοοργανωμένα θα συνεχίσει τις τακτικές συναντήσεις με στόχο μια παρουσίαση που θα σχεδιάσουμε και θα συντονίσουμε από κοινού.

*Το εργαστήρι δεν θα περιοριστεί στην αφήγηση παραμυθιών αλλά σε ιστορίες οποιασδήποτε μορφής. Είτε είναι ένα τραγούδι αφηγηματικού χαρακτήρα είτε μία πραγματική ιστορία, προσωπικό βίωμα κλπ.

afigisi-%ce%b1%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b1

πηγή : https://taxidixwrisxarti.espivblogs.net/%ce%b...