Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18.00

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο Τρίτη 25 Οκτώβρη, Προπύλαια 6μμ

Υπερασπίζουμε τη δημόσια δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά, ντόπιων και προσφύγων!

Μαζικές προσλήψεις εκπαιδευτικών τώρα!

Καλοδεχούμενα τα παιδιά των προσφύγων στα σχολεία!

Η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών σωματείων, της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, για να σώσουμε τα δημόσια σχολεία από τις περικοπές και για μαζικές προσλήψεις εκπαιδευτικών χρειάζεται να στηριχτεί από το αντιφασιστικό και το αντιρατσιστικό κίνημα.

Όλοι και όλες μαζί δίνουμε τη μάχη για να να μπουν στα σχολεία τα προσφυγόπουλα στην πρωινή ζώνη και να δημιουργηθούν τάξεις υποδοχής.

Βάζουμε φρένο στην ρατσιστική εκστρατεία της Δεξιάς, της ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής που επιχειρούν να εμποδίσουν τα παιδιά των προσφύγων με ρατσιστικά ψέματα για έλλειψη εμβολιασμού και με ισλαμοφοβικές κορώνες κατά των προσφύγων. Είμαστε διαφορετικοί και αυτό είναι πλούτος. Τα παιδιά των προσφύγων κουβαλάνε το πλούτο του πολιτισμού τους μαζί με τα ψυχικά τραύματα του πολέμου και του επικίνδυνου ταξιδιού στο Αιγαίο. Είμαστε θυμωμένοι για την διάλυση της δημόσιας υγείας που δεν την έφεραν οι πρόσφυγες αλλά τα μνημόνια.

Διεκδικούμε όσο τα παιδιά είναι σε απογευματινή ζώνη προσλήψεις μονίμων και όχι ωρομισθίων εκπαιδευτικών, καθαριστριών, φυλάκων και επιπλέον χρηματοδότηση από το κρατικό προϋπολογισμό.

Αντικρούουμε Δημάρχους που σπέρνουν το ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφυγόπουλων. Υψώνουμε δίκτυο αλληλεγγύης και υποδοχής των παιδιών κερδίζοντας τη γειτονιά, συλλόγους γονέων και τα σωματεία της περιοχής.

Η ΚΕΕΡΦΑ σας καλεί να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη ενωμένοι στα σωματεία, τους συλλόγους γονέων, τα δημοτικά συμβούλια!

Προμηθευτείτε αφίσες, προκηρύξεις, αυτοκόλλητα και κονκάρδες για να απλώσουμε τη καμπάνια παντού.

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...