Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 στις 17.00

2 καλέσματα : 1 2

Κάλεσμα στην 3η επέτειο της αντίστασης του Kobane

Την 3η επέτειο της Αντίστασης του Kobane η πάλη ανάμεσα στις επαναστατικές και δημοκρατικές δυνάμεις και τις ιμπεριαλιστικές και φασιστικές δυνάμεις συνεχίζεται. Σήμερα ο φασισμός κι ο ιμπεριαλισμός θέλουν να επιβάλουν τα σχέδιά τους στη Μέση Ανατολή. Όμως η επαναστατική αντίσταση απλώνεται όχι μόνο στη Συρία και τη Rojava του Κουρδιστάν, αλλά και στο Ιράκ, την Τουρκία και το Βόρειο Κουρδιστάν. Η εποχή μας είναι καταληκτική. Οι επαναστατικές δυνάμεις πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατακτήσουν την ελευθερία, τη δημοκρατία και τον σοσιαλισμό. Η επανάσταση της Rojava είναι η ελπίδα για τη Μέση Ανατολή και παράδειγμα για τις ελευθεριακές και σοσιαλιστικές δυνάμεις ολόκληρου του Κόσμου.


Εμείς με το πνεύμα της αντίστασης και ανοικοδόμησης του Kobane και του διεθνιστικού επαναστατικού αγώνα σας προσκαλούμε στην πορεία την παγκόσμια ημέρα του Kobane.


Ημέρα: Τρίτη 1η Νοέμβρη
Ώρα: 17.00
Τόπος: Πλατεία Συντάγματος
Κατεύθυνση: Τουρκική Πρεσβεία


Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν
Αριστοτέλους 187, Αθήνα

επικοινωνία : https://athens.indymedia.org/event/66452/
πηγή : email που λάβαμε στις 31 Οκτώβριος 13h


ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΝΙ

από Α.Σ.Μ.Π.Α.

Ημέρα/Ώρα: 01/11/2016 στις 5 μμ.

Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η επανάσταση της Rojava αναδύθηκε στο επίκεντρο του πολέμου των εξουσιών, στο καμίνι της λεηλασίας και της καταστροφής κοινωνιών. Το διεθνιστικό επαναστατικό κίνημα ριζώνει αντιμέτωπο με μια δικτατορία, με τον ιμπεριαλιστικό έλεγχο και με την θεοκρατική τρομοκρατία. Στις πιο απάνθρωπες συνθήκες, στο επέκεινα της απόγνωσης, η κοινή ανάγκη θεριεύει κι αρματώνεται. Η κοινωνική επανάσταση στην Rojava και η διαρκής εξέγερση στην Τουρκία ανοίγουν δρόμους για τον επαναστατικό αγώνα σε όλη την υδρόγειο.

ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΝΙ

ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΗ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ 17.00

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/66563/