Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στις 9.00 πμ

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό-κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

Στις 21 Νοεμβρίου ξεκινά το εφετείο του αναρχικού-κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου. Ο Τάσος Θεοφίλου συνελήφθη τον Αύγουστο του 2012, κατηγορούμενος για ένοπλη ληστεία στην ALPHABANK στην Πάρο, για ανθρωποκτονία οδηγού ταξί που τραυματίστηκε θανάσιμα επιχειρώντας να εμποδίσει τους ληστές κατά τη διαφυγή τους, καθώς και για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Πρόκειται για μια δίωξη στημένη από την "αντιτρομοκρατική" υπηρεσία, η οποία συστηματικά και με την απροκάλυπτη βοήθεια των μμε στοχοποιεί τους πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος, οδηγώντας πολλούς από αυτούς με μηδαμινά ή πλαστά στοιχεία σε ειδικά δικαστήρια.

Στην περίπτωση του Τάσου Θεοφίλου το υποτιθέμενο στοιχείο που τον συνέδεσε με την υπόθεση της Πάρου ήταν ένα δείγμα dna σε καπέλο που φέρεται να έπεσε από έναν εκ των δραστών. Με μια μικρή λεπτομέρεια. Ότι κατά τη διάρκεια της δίκης αποδείχτηκε όχι μόνο η -έτσι κι αλλιώς- αναξιοπιστία του dna ως στοιχείο ταυτοποίησης υπόπτου, αλλά και η κατασκευή του ίδιου του ευρήματος (καπέλο) πάνω στο οποίο υποτίθεται ότι βρέθηκε το συγκεκριμένο δείγμα. Παρά το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε με τη δημοσίευση των φωτογραφιών της σήμανσης από τον τόπο της ληστείας, στις οποίες δεν υπάρχει ίχνος καπέλου, παρά το γεγονός ότι ο σύντροφος δεν αναγνωρίστηκε από τους υπαλλήλους της τράπεζας, η οποία μάλιστα προσπάθησε να τους καθοδηγήσει κάνοντάς τους ειδικό σεμινάριο, και παρά την ομολογία του επαγγελματία ψευδομάρτυρα της "αντιτρομοκρατικής" σε δίκες αναρχικών Χαρδαλιά: «εγώ δε λέω, μπορεί να μην ήταν ο άνθρωπος στη ληστεία», εν τούτοις το δικαστήριο εξέδωσε για τον Τάσο Θεοφίλου ποινή κάθειρξης 25 χρόνων, καταδικάζοντάς τον για συμμετοχή στη ληστεία και αθωώνοντάς τον για τη συναυτουργία στην ανθρωποκτονία και τη συμμετοχή στη ΣΠΦ.

Παρά την προκλητικά μεγάλη ποινή της πρωτόδικης απόφασης, η "αντιτρομοκρατική" και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι, απαιτώντας την περαιτέρω εξουθένωση του αναρχικού-κομμουνιστή Τάσου Θεοφίλου. Την απαίτηση αυτή υπηρέτησε ο εντεταλμένος εισαγγελέας Δράκος, ο οποίος άσκησε «έφεση υπέρ του νόμου», επιβάλλοντας ουσιαστικά τη διεξαγωγή του εφετείου επί μηδενικής βάσης, ακυρώνοντας τις αθωωτικές αποφάσεις του πρωτόδικου και ανοίγοντας ξανά την πιθανότητα για τον σύντροφο όχι μόνο να μην απαλλαχθεί από όλες τις κατηγορίες αλλά η τελική ποινή να είναι μεγαλύτερη της ισόβιας κάθειρξης...

Γνωρίζουμε ότι η δίωξη του συντρόφου δεν περιορίζεται στην εκδικητικότητα που χαρακτηρίζει πολλά από τα πρόσωπα που στελεχώνουν τους διωκτικούς μηχανισμούς. Η στοχοποίηση του Τάσου Θεοφίλου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά διώξεων αγωνιστών στο πλαίσιο της σύγχρονης στρατηγικής θωράκισης του κράτους και περιφρούρησης της ταξικής κυριαρχίας του κεφαλαίου. Με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ξηλώνει με εκκωφαντικό τρόπο και την παραμικρή ελπίδα του πλέον ολιγαρκή ψηφοφόρου για ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο του καπιταλισμού, με το παγκόσμιο αιματοκύλισμα να μαίνεται αδιάκοπο και τους χιλιάδες προσφύγων να πέφτουν θύματα μιας όλο και πιο φασιστικής -θεσμικά και λιγότερο θεσμικά- Ευρώπης, με τη φτώχεια, τη λεηλασία και την εξαθλίωση των λαών να πλαταίνει και να βαθαίνει με απροκάλυπτα πλέον άγριους όρους, η επικινδυνότητα που ενέχει για το κράτος η διαλεκτική αλληλεπίδραση των ριζοσπαστικών πολιτικών χώρων με την έκρηξη των κοινωνικών αναγκών και διεργασιών γίνεται απόλυτα υπολογίσιμη.

Ανεξάρτητα λοιπόν από τις ειδικότερες κάθε φορά στοχεύσεις και ανεξάρτητα αν διώκει τους αγωνιστές για μορφές αγώνα που έχουν επιλέξει ή επιδίδεται στο στήσιμο σκευωριών, το κράτος αντιμετωπίζει συνολικά τους αναρχικούς-αντιεξουσιαστές ως επικίνδυνο πολιτικό υποκείμενο, κατανοώντας τη δράση, τη συμβολή, τη διαδρομή του κάθε αγωνιστή όχι μόνο ως ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ αντίστασης, αλλά και ως ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ αντίστασης, ως κομμάτι και στοιχείο ενός κινήματος. Ένα κίνημα που επιμένει να προτάσσει την καθολική αμφισβήτηση του καπιταλισμού και των σχέσεων εξουσίας και να διαφυλάσσει το όραμα μιας κοινωνίας ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας, που επιμένει να αναλαμβάνει στο βαθμό που του αναλογεί και συχνά με μεγάλο κόστος την αντίσταση και την εξέγερση απέναντι στην υπάρχουσα κατάσταση και να ενθαρρύνει τη σύνδεση και τη ριζοσπαστικοποίηση των κοινωνικών αγώνων, ένα κίνημα που δεν είναι εντέλει παρά η ζωντανή συλλογική μνήμη, η συνέχεια και η εξέλιξη στο σήμερα των πιο ριζοσπαστικών και μαχητικών παραδόσεων της προλεταριακής ανταρσίας. Στεκόμαστε στο πλευρό του Τάσου Θεοφίλου, αναγνωρίζοντας στον αγώνα για την υπόθεσή του ένα κομμάτι του αγώνα ενάντια στη μιντιακή χειραγώγηση, τη δικαστική και αστυνομική εξουσία, ενάντια τελικά σε ό,τι μας καταπιέζει και μας εκμεταλλεύεται.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
21/11, 9 πμ, ΕΦΕΤΕΙΟ (ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ)

Συνέλευση αλληλεγγύης για τον αναρχικό-κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1564876/


1 2 3 4 5 6

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

"Στον ταξικό πόλεμο επέλεξα πλευρά με τους αδικημένους και τους καταπιεσμένους

με τους αποκλεισμένους και τους κυνηγημένους, με τους ενόχους και τους κολασμένους"

Τ. Θεοφίλου

Τον Αύγουστο του 2012 πραγματοποιείται ληστεία στην Alpha Bank στην Πάρο κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ο θανάσιμος τραυματισμός ενός οδηγού ταξί όταν επιχείρησε να εμποδίσει τη διαφυγή των ληστών. Λίγες μέρες αργότερα, ύστερα από ανώνυμο τηλεφώνημα στην αντιτρομοκρατική, συλλαμβάνεται ο αναρχικός-κομμουνιστής Τάσος Θεοφίλου.

Εκείνη την περίοδο είχε εκδηλωθεί με παραληρηματικό τρόπο η αγαστή συνεργασία της αστυνομίας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ένα παιχνίδι κατασκευής εντυπώσεων περί ύπαρξης επαναστατικού ταμείου και σύνδεσης αναρχικών - ποινικών προεξοφλώντας την ενοχή του.

Ο σύντροφος βρέθηκε αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ένοπλης ληστείας, της ανθρωποκτονίας καθώς και της ένταξης στην ε.ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς με μοναδικό "ενοχοποιητικό" στοιχείο την ύπαρξη δείγματος dna σε καπέλο που φέρεται να βρέθηκε στον τόπο της ληστείας.

Παρά την κατάρρευση του διογκωμένου κατηγορητηρίου, το οποίο ο σύντροφος αρνήθηκε στο σύνολο του, επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 25 ετών για την ένοπλη ληστεία ενώ αθωώθηκε για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της ένταξης στη Σ.Π.Φ.

Φαίνεται πως το κράτος δεν έμεινε ικανοποιημένο με την εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε. Ο εισαγγελέας Δράκος άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, ακυρώνοντας στην πράξη την πρωτόδικη απόφαση με αποτέλεσμα την εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης από μηδενική βάση. Η αντι-έφεση εξυπηρετεί τον πάγιο πολιτικό στόχο της εξουσίας να απονοηματοδοτήσει τον αναρχικό αγώνα. Σε μια προσπάθεια να εγείρει τα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας, παρουσιάζει τους αναρχικούς ως αδίστακτους δολοφόνους αθώων πολιτών, επιχειρώντας συγχρόνως να αποπολιτικοποιήσει την δράση των ένοπλων οργανώσεων, γι' αυτό εδώ και αρκετά χρόνια εμμένει στις θεωρίες σύμπλευσης αναρχικών - ποινικών, ύπαρξης επαναστατικού ταμείου κ.λπ.

Σε περιόδους κρίσης το κράτος θωρακίζεται μέσω των μηχανισμών του (δικαιοσύνη-κατασταλτικές δυνάμεις), καταστέλλοντας τον εσωτερικό εχθρό, με την επιβολή εξοντωτικών ποινών και αυτό φαίνεται από τις καταδικαστικές αποφάσεις μιας σειράς δικών που αφορούν υποθέσεις αναρχικών συντρόφων.

Από τη μεριά μας θεωρούμε ότι οι πολιτικές δίκες δεν είναι μόνο ένα πεδίο που αφορά τους έγκλειστους και το κράτος, όπου το μόνο διακύβευμα σε αυτές είναι το ύψος των ποινών, αλλά ως ένα πεδίο όξυνσης και προώθησης του αγώνα.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως)

την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 9 π.μ.

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1565332/


1 2 3 4 5 6

Αλληλεγγύη στον Τάσο Θεοφίλου

«Θεωρώ τον δικαστικό αγώνα που καλούμαι να δώσω για την απαλλαγή μου από όλες τις κατηγορίες στο εφετείο,

μια στιγμή του αγώνα ενάντια στο βαθύ αστυνομικό κράτος, ενάντια στην ποινική καταστολή και τα ακραία δόγματά της.»

Ο Τάσος Θεοφίλου έχει καταδικαστεί πρωτόδικα χωρίς στοιχεία σε 25 χρόνια κάθειρξης, για τις κατηγορίες της ληστείας και της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία, με ένα κατασκευασμένο κατηγορητήριο, βασισμένο στην ανεξέλεγκτη χρήση του DNA.

Εδώ το τελευταίο κείμενο του Τάσου Θεοφίλου:

athens.indymedia.org/post/1564746

καλούμε σε

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου - 9 π.μ.

στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως)

Pasamontaña

πηγή : http://pasamontana.blogspot.com/2016/11/blog-...


1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης για το εφετείο του Τάσου Θεοφίλου

Ο Τάσος Θεοφίλου συνελήφθη στις 18/08/2012 στον Κεραμικό από ομάδα της αντιτρομοκρατικής. Κατηγορήθηκε αρχικά για συμμετοχή σε ληστεία τράπεζας στην Νάουσα Πάρου κατά την διάρκεια της οποίας, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας πολίτης στην προσπάθεια του να εμποδίσει την διαφυγή των ληστών καθώς και για συμμετοχή στην ΣΠΦ.
Στο πρωτόδικο δικαστήριο καταδικάστηκε για ληστεία και απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία σε ποινή 25χρόνων κάθειρξης ενώ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες της φυσικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία και της συμμετοχής στην ΣΠΦ.
Τη Δευτέρα 21/11 ξεκινάει το εφετείο του όπου θα δικαστεί ξανά για όλες τις αρχικές κατηγορίες καθώς εκτός από τον ίδιο που άσκησε έφεση κατά των καταδικαστικών αποφάσεων, έφεση άσκησε και ο εισαγγελέας εφετών κατά των αθωωτικών.
Ο ίδιος αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες ενώ τα στοιχεία βάση των οποίων έχει στηθεί η δίωξη είναι στην πραγματικότητα ανύπαρκτα.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΥΛΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
21/11, 9 πμ, ΕΦΕΤΕΙΟ (ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ)

6ος όροφος αίθoυσα Δ106

Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών

πηγή: https://athens.indymedia.org/post/1565590/


1 2 3 4 5 6

Mοτοπορεία αλληλεγγύης στον σύντροφο Τάσο Θεοφίλου

Μοτοπορεία αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου πραγματοποιήσαμε σήμερα δεκάδες συντρόφισσες και σύντροφοι από τις γειτονιές του κέντρου, της Κυψέλης, του Γκύζη, των Πατησίων και του Γαλατσίου. Η μοτοπορεία πέρασε από κεντρικές πλατείες των γειτονιών μας όπου κρεμάστηκαν πανό και μοιράστηκαν κείμενα, ενώ καθόλη τη διάρκεια της κίνησής μας φωνάζονταν συνθήματα και οι δρόμοι γέμισαν με χιλιάδες τρικάκια.

Το δικαστήριο σε δεύτερο βαθμό του συντρόφου ξεκινά τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών (οδ. Λουκάρεως) με τις κατηγορίες της ένταξης στην Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και της συμμετοχής το 2012 σε ληστεία στην alpha bank της Πάρου και στον θανάσιμο τραυματισμό πολίτη που επιχείρησε να σταματήσει τους «δράστες». Ο Τ.Θεοφίλου είχε πρωτόδικα αθωωθεί για την συμμετοχή του στη ΣΠΦ και παρά την παντελή έλλειψη στοιχείων εναντίον του είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για απλή συνέργεια σε δολοφονία. Αποτέλεσμα της «έφεσης υπέρ του νόμου» που άσκησε ο εντεταλμένος εισαγγελέας Δράκος, είναι ο σύντροφος να δικάζεται ξανά -αν και σε δεύτερο βαθμό- για όλες τις κατηγορίες και για εκείνες που έχει αθωωθεί.

Ο ίδιος έχει από τις πρώτη στιγμή αρνηθεί το σε βάρος του κατηγορητήριο. Έχει δηλώσει εξαρχής την πολιτική του ταυτότητα ως αναρχικός κομμουνιστής θέτοντας τον εαυτό του στο πλευρό των εκμεταλλευόμενων, των καταπιεσμένων, των αποκλεισμένων του ταξικού πολέμου και ταυτόχρονα όντας κομμάτι των αγωνιζόμενων ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΑΣΟ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016,
ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, (οδ. Λουκάρεως)

ΚΑΝΕΝΑΣ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ-ΙΣΣΑ ΜΟΝΟΣ-Η ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

αναρχικοί και κομμουνιστές από κυψέλη γκύζη

πηγή: http://sak-kg.espivblogs.net/2016/11/19/m%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%bf/


1 2 3 4 5 6

Αλληλεγγύη στον αναρχικό κομμουνιστή Τάσο Θεοφίλου

Τον Αύγουστο του 2012 πραγματοποιείται ληστεία στην ΑLPHA BANK Πάρου κατά την οποία τραυματίζεται θανάσιμα οδηγός ταξί που προσπάθησε να αποτρέψει την διαφυγή των δραστών. Τον ίδιο μήνα συλλαμβάνεται στην Αθήνα ο αναρχικός κομμουνιστής Τάσος Θεοφίλου και κατηγορείται ως αυτουργός ληστείας και ανθρωποκτονίας καθώς και για συμμετοχή στην ε. ο ΣΠΦ. Έκτοτε βρίσκεται αιχμάλωτος στα κελιά της δημοκρατίας.
Στην υπόθεση του Τάσου απαντώνται βασικά χαρακτηριστικά των διώξεων αναρχικών των τελευταίων χρόνων : Οι διώξεις με ανύπαρκτα στοιχεία, οι δίκες παρωδία, οι προεξοφλημένες βαριές καταδίκες, η με κάθε τρόπο ενεργοποίηση του βολικού για την εξουσία τρομονόμου, ο βρώμικος ρόλος των μίντια.
Ειδικότερα, ο σύντροφος καταδικάστηκε με μοναδικό στοιχείο εντελώς αναξιόπιστα ίχνη dna από ένα καπέλο που φέρεται κατά τους μπάτσους να βρέθηκε στον τόπο της ληστείας. Ένα καπέλο αόρατο αφού δεν βρίσκεται πουθενά στις φωτογραφίες της σήμανσης και εμφανίζεται μαγικά στις φωτογραφίες της ΓΑΔΑ. Βρέθηκε να κατηγορείται ακόμα και ως μέλος της ε.ο ΣΠΦ παρότι ο ίδιος αναρχικός κομμουνιστής. Ακολούθησε μια δίκη παρωδία με την εισαγγελέα να παρουσιάζει ως εισαγγελική πρόταση το παραπεμπτικό βούλευμα και εν τέλει καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξης για ληστεία και απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία απαλλασσόμενος από την κατηγορία για συμμετοχή στη ΣΠΦ.
Τα μίντια από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του διεξήγαγαν μια ανεξέλεγκτη προπαγάνδα συνδέοντας το συγγραφικό του έργο με τη ληστεία και φτιάχνοντας ένα προφίλ που θα άνοιγε το πράσινο φως για την καταδίκη.
Αλλά η μανία των διωκτικών μηχανισμών δεν τελειώνει εδώ. Στην κρίση της υπόθεσης στο δεύτερο βαθμό έχει ασκηθεί αντέφεση από τον εισαγγελέα, γεγονός που σημαίνει ότι το εφετείο μπορεί να λάβει απόφαση που χειροτερεύει τη θέση του συντρόφου σε σχέση με την απόφαση που πάρθηκε, αφού θα δικαστεί εκ νέου για όλες τις κατηγορίες.

Ο ίδιος ο Τάσος αρνείται όλες τις κατηγορίες και δηλώνει : « Εγώ με τη σειρά μου θέλω να τονίσω ότι όπως και στο πρωτόδικο έτσι και στο εφετείο δεν θα δηλώσω αθώος και δεν θα παρακαλέσω κανέναν δικαστή να με πιστέψει. Δεν είμαι αθώος. Στον ταξικό πόλεμο επέλεξα πλευρά με τους αδικημένους και τους καταπιεσμένους, με τους αποκλεισμένους και τους κυνηγημένους με τους ενόχους και τους κολασμένους. Οργανώθηκα πολιτικά στον αναρχικό χώρο με το μεγαλεπήβολο πράγματι στόχο να πλήξω τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές δομές του κεφαλαίου και του κράτους του.»

Ως Αναρχικός Μαύρος Σταυρός (πυρήνας έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης) στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον Τάσο Θεοφίλου . Η αλληλεγγύη μας σε όλους τους αναρχικούς αγωνιστές που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής είναι δεδομένη. Είτε διώκονται με ανύπαρκτα στοιχεία. Είτε προέβησαν σε απαλλοτριώσεις τραπεζών. Είτε είναι μέλη επαναστατικών οργανώσεων. Είτε διώκονται για την γενικότερη αντικρατική /αντικαπιταλιστική τους δράση.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Όλοι/ες στις 21/11 στις 9:00 στο Εφετείο (Λουκάρεως) αίθουσα Δ120Γ

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός-Πυρήνας Έμπρακτης Αναρχικής Αλληλεγγύης

πηγή: https://abcsolidaritycell.espivblogs.net/archives/464