τι; : καφενείο θεματική : από : Antifascist action

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.30

Antifa Καφενείο

ANTIFA EVENTS ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


> Τετάρτη 23/11: Προβολή "Princess Mononoke"

Ιαπωνικό anime του Χαγιάο Μιγιαζάκι(Spirited Away, Κινούμενο Κάστρο κ.ά.). Η San είναι μια νεαρή κοπέλα που μεγάλωσε και ανατράφηκε από λύκους και μισεί θανάσιμα τους ανθρώπους. Η ταινία παρουσιάζει την ασχήμια του πολέμου και το αδιέξοδο της απληστίας.

> Τετάρτη 30/11: Προβολή "Black Mirror: Men Against Fire"Στρατιώτες ενός κοντινού μέλλοντος καλούνται να αντιμετωπίσουν κάποιους "μεταλλαγμένους" ανθρώπους που τρομοκρατούν τους απλούς πολίτες. Θα μπορέσει ο - τεχνολογικά εξελιγμένος - στρατός να αντιμετωπίσει αυτήν την καινούρια "απειλή" για το "καλό" της ανθρωπότητας;

> Τετάρτη 7/12: Προβολή + Εισήγηση "4 μήνες, 3 εβδομάδες και 2 μέρες"Στη Ρουμανία των τελευταίων χρόνων του Τσαουσέσκου, η Γκαμπίτα, μια νεαρή φοιτήτρια, έχοντας μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, καταφεύγει σε παράνομη έκτρωση. Η ταινία θίγει το ζήτημα της απαγόρευσης των εκτρώσεων και τις συνέπεις που μπορεί να επιφέρει αυτή πα΄νω στο γυναικέιο σώμα και όχι μόνο…

>> Το Antifascist Action στεγάζεται στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Περιστερίου (Καρυάτιδος 166, πλατεία Δέγλερη, Περιστέρι).

>> Κάθε Τετάρτη στο χώρο του στεκιού από τις 20:30 έως τις 23.00 πραγματοποιούνται antifa events (πχ. ανοιχτή συζήτηση, workshop, προβολή, κ.α. ). Σε περίπτωση που δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο event τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί κανονικά το antifa καφενείο όπου σας καλούμε για χαλαρή κουβέντα και για να γνωριστούμε. Tυχόν εξαιρέσεις θα ανακοινώνονται ηλεκτρονικά. Επιπλέον, στο χώρο του στεκιού λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και διατίθονται κινηματικά έντυπα, εκδόσεις αλλά και αυτοκόλλητα.

πηγή : http://www.antifalive.gr/2016/11/antifa-event...