Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 10.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Απεργιακή συγκέντρωση-πορεία

post image

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Η ολομέτωπη επίθεση του κράτους και των αφεντικών και η διαρκής επιβολή νέων επαχθέστερων όρων εκμετάλλευσης και καταπίεσης εκφράζουν την συνολική διαδικασία βίαιης αναδιάρθρωσης του κρατικού και καπιταλιστικού τρόπου οργάνωσης της κοινωνίας.

Η σημερινή πολιτική διαχείριση της εξουσίας, έχει αναλάβει τόσο την απρόσκοπτη συνέχιση των πολιτικών υποταγής και εξαθλίωσης της κοινωνίας όσο και την αποκατάσταση του καθεστώτος μέσα σε συνθήκες κρίσης, υποσχόμενη έναν καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στην εξουδετέρωση των αντιστάσεων μέσα από την καπήλευση, την αφομοίωση και την ενσωμάτωσή τους.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Από την πλευρά μας, την πλευρά των ανέργων, των εργατών, των φτωχών, των πληβείων, η ιστορία των κοινωνικών και ταξικών αγώνων μας δείχνει πως οι προλετάριοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από τους θεσμούς, τα κοινοβούλια, τις εκλογές, τις γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες, τους εμπόρους ελπίδας και τους διαμεσολαβητές της ταξικής πάλης.
Ότι έχουν να κερδίσουν θα είναι αποτέλεσμα των πλατιών, οργανωμένων στη βάση, μαχητικών και ριζοσπαστικών αγώνων τους. Μόνο η συνολική ανατροπή του κράτους και του καπιταλισμού, η κοινωνική απαλλοτρίωση του πλούτου που εμείς οι ίδιοι παράγουμε και απομυζά μια κάστα εξουσιαστών, και η κοινωνική επανάσταση για μια νέα κοινωνία κοινοκτημοσύνης, αλληλεγγύης και ελευθερίας μπορούν να δικαιώσουν τους πόθους και τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10.30 ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

αναρχική ομάδα "δυσήνιος ίππος" - μέλος της Αναρχική Πολιτικής Οργάνωσης

πηγή: https://ipposd.wordpress.com/2016/12/05/%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%b1-8-%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/


Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στην Πάτρα

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ…

Κάθε κίνηση από το ελληνικό κράτος στο πλαίσιο της παγκόσμιας αναδιάρθρωσης του καπιταλισμού και σε κοινό βηματισμό με υπερεθνικούς μηχανισμούς (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ), που καθεμιά από αυτές τις κινήσεις έρχεται να συνεισφέρει το λιθαράκι της στο κτίσιμο του σύγχρονου ολοκληρωτισμού.

Ύστερα από τη λεηλασία του κοινωνικού πλούτου των προηγουμένων ετών, έρχεται τώρα η σειρά για περαιτέρω μείωση των μισθών, για την εξαφάνιση του οποιουδήποτε εργασιακού δικαιώματος που ακόμα είναι σε ισχύ. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που προστατεύονται τα συμφέροντα των αφεντικών και ιδιωτικοποιούνται νερό, ρεύμα και το σύνολο των δημόσιων αγαθών.

…ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Να οργανώσουμε δηλαδή τις αντιστάσεις μας και τα οράματά μας όχι για καλύτερα ψίχουλα αλλά για μια διαφορετική κοινωνία, για την ανατροπή του συστήματος που μας αρνείται τη ζωή, για την κοινωνική επανάσταση που ολοκληρώνοντας την κοινωνική χειραφέτηση θα βάλει τέλος στην εκμετάλλευση και την καταπίεση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟΣ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 8/12.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 10:00

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση

πηγή: https://saktapatra.wordpress.com/2016/12/05/%ce%b1%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7/