Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Παράσταση διαμαρτυρίας

ΣΕ ΒΙΟΜΕ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΓΕΝΑΡΗ, στις 09:00πμ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Συνέλευση των εργαζομένων της ΣΕ ΒΙΟΜΕ αποφάσισε να καλέσει σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 13 Γενάρη στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης στις 09:00 πμ. Ενάντια στο αίτημα της συνδίκου της πτώχευσης της Φίλκεραμ Johnson να συνεχιστεί ο εκπλειστηριασμός του οικοπέδου του εργοστασίου, επιμένουμε να απαιτούμε την ακύρωση του πλειστηριασμού των οικοπέδων ως σύνολο. Απαιτούμε τα οικόπεδα και τα κτήρια που λειτουργούσε η ΒΙΟΜΕ ΑΕ και σήμερα φυλάσσουμε εμείς οι Εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων ΒΙΟΜΕ να εξαιρεθούν από τον πλειστηριασμό και να αποδοθούν για χρήση στην ΣΕ ΒΙΟΜΕ.

Για να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα χρήσιμα για την κοινωνία, εκεί που τα αφεντικά μας παρήγαγαν μόνο παχυλές καταθέσεις στο εξωτερικό και χρέη προς εργαζόμενους, ΙΚΑ και Εφορία.

Για να συνεχίσουμε να βιοποριζόμαστε έστω με τα μικρά μεροκάματα που διασφαλίζουμε και να μην πέσουμε και εμείς και οι οικογένειες μας στην εξαθλίωση και την κατάθλιψη της ανεργίας.

Για να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε καθημερινά, όπως κάνουμε τα τελευταία 4 χρόνια, ότι εμείς οι εργαζόμενοι μπορούμε να τα καταφέρνουμε ακόμη και εκεί που δεν μπορούν οι επιχειρηματίες και τα αφεντικά.

Καλούμε κάθε αγωνιζόμενο εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο συνταξιούχο να μας συμπαρασταθεί στο δίκαιο αίτημά μας και να μας βοηθήσει να αποτρέψουμε την καταστροφή του εργοστασίου που με τόσο κόπο έχουμε κρατήσει «ζωντανό» όλα αυτά τα χρόνια

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ - ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ

Σωματείο εργαζομένων βιομηχανικής μεταλλευτικής

πηγή : http://biom-metal.blogspot.gr/2017/01/blog-post_6.html


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στην ΒΙΟ.ΜΕ.

Η ΒΙΟ.ΜΕ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Καλούμε και συμμετέχουμε στην συγκέντρωση στις 13/1, 9.00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ενάντια στο αίτημα της συνδίκου της πτώχευσης Φίλκεραμ Johnson να συνεχιστεί ο εκπλειστηριασμός του οικοπέδου του εργοστασίου.
Εμείς λέμε πολύ απλά οτι οικόπεδα, εργοστάσια, προϊόντα, τον αγωνά, τα όνειρα και κάθετι που στοχεύουν οι εργοδότες, οι από τα πάνω, οι εκμεταλλευτές μας ανήκουν σε αυτούς που δίνουν το παράδειγμα της παραγωγής χωρίς αφεντικά, παίρνοντάς την στα χέρια τους.
Γι' αυτό θα βρεθούμε ακόμια μια φορά στο πλευρό του ΣΕ ΒΙΟ.ΜΕ στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην εργοδοσία που προσπαθεί συνεχώς να θέσει σε κίνδυνο την ύπαρξη του κατειλημμένου και αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου, στηρίζοντας επίσης το αίτημα των εργατών για ακύρωση του πλειστηριασμού των οικοπέδων ως σύνολο.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟ.ΜΕ

Συγκέντρωση παρασκευή 13/1 στις 9.00, δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό "Μαύρο και Κόκκινο", μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης -Ο.Σ-

πηγή : https://maurokokkino1936.wordpress.com/2017/01/12/%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%cf%87%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba/