Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 στις 12.00

Διαδηλωση κατα του Τραμπ

Από τον 'Εβρο μέχρι το Μεξικό
Γκρεμίστε τoυς φράχτες, ανοίξτε τα σύνορα!
Για ένα κόσμο χωρίς ρατσισμό, νεοναζί και πολέμουc; Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες
Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης
Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Στις 20-21 Γενάρη με αφορμή την ορκωμοσία Τράμπ βγαίνει μαζικά το κίνημα στους δρόμους της Αμερικής για να δώσει μια μεγάλη προειδοποίηση. Υπάρχει μηδενική ανοχή στο νέο πλανητάρχη των ΗΠΑ που υπόσχεται να χτίσει φράχτη εκατοντάδων χιλιομέτρων για να φρά ξειτην είσοδο στους φτωχούς μετανάστες. Μηδενική εί ναι η ανοχή στις σφαίρες αστυνομικών που αφαιρούν ζωές μαύρων. Μηδενική είναικαιη ανοχή για την πολιτι κή επίδειξης ισχύος για την επιβολή της ηγεμονίας στους ανταγωνιστές με απειλή aπλώματος των αιματο βαμένων επεμβάσεων στην Μ.Ανατολή και το Αφγανι στάν στον Ειρηνικό Ωκεανό. Είμαστε στο πλευρό τους!

Ξέρουμε καλά τι σημαίνουν οι φράχτες στην Ευρώπη από τον Έβρο μέχριτο Καλέ. Ένα χρόνο μετά τις μεγαλειώδης διαδηλώσεις στον Έβρο, όταν χιλιάδες πολιορκήσαμε τα σύνορα ζητώντας να ανοίξουν, δυστυχώς ο φόρος αίματος μεγάλωσε στην Μεσόγειο, με τους 4750 πνιγμένους πρόσφυγες. Η FRONTEX και το ΝΑΤΟ πνίγουν πρόσφυγες που επιχειρούν να ξεφύγουν από το ρημαγμένο Χαλέπικαιτην Μοσούλη.
Την ίδια ώρα στην Ευρώπη η ισλαμοφοβία απλώνει την σκιά της στην Ευρώπη με τις επιθέσεις αυτοκτονίας στην Γαλλία και την Γερμανία να υπενθυμίζουν τραγικά τις συνέπειες από την εμπλοκή των δυτικών δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες στην Μ.Ανατολή.

Σε αυτό το έδαφος οι φασίστες επιχειρούν να καρπω θούν την αγανάκτηση που δημιουργούν οι πολιτικές λιτότητας και φτώχειας των κυβερνήσεων για χάρη των κερδών των Τραπεζιτών. Πατάνε πάνω στις ξεδιάντρο πες ρατσιστικές επιλογές των κυβερνήσεων που έκλει σαν τα σύνορα, άνοιξαν στρατόπεδα συγκέντρωσης αναβιώνοντας χιτλερικές πρακτικές του μεσοπολέμου, αποφασίζουν μέτρα ακόμη και για το πώς θα ντύνονται στους δρόμους και τις παραλίες οι μουσουλμάνες γυναίκες, aπαλλοτριώνουν ακόμη καιτα τιμαλφή των προ σφύγων στην Δανία.

Δίνουμε την μάχη για να ηττηθούν οι ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχτισε εσωτερικά σύνορα στα νησιά του Αιγαίου εγκλωβίζοντας τους πρόσφυγες και απέκλεισε σε στρατόπεδα συγκέντρω σης χιλιάδες έξω από τις πόλεις ακόμη καισε σκηνές κά τω από τα χιόνια καιμέσα στις λάσπες.

Διεκδικούμε ανοιχτά σύνορα και ανοιχτές πόλεις για όλους, με όλα τα προσφυγόπουλα ενταγμένα ισότιμα στα σχολεία και με όλους να έχουν πρόσβαση στην δη μόσια υγεία. Μαζικές προσλήψεις τώρα σε σχολεία, δή μους και νοσοκομεία για να έχειτο Δημόσιο την πρόνοια για τους πρόσφυγες και όχι οι ΜΚΟ που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους και παρέχουν υποβαθμισμένες υπηρεσίες καιαπαράδεκτη σίτιση. Να μπειτέλος στον αντι δημοκρατικό αποκλεισμό εισόδου των αλληλέγγυων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Δίνουμε την μάχη για να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η ναζιστική συμμορία δεν εκδημοκρατίζεται, τσακίζεται!

Βρεθήκαμε μαζικά στην αίθουσα του δικαστηρίου
στις 17 Γενάρη, επέτειο της δολοφονίας του μετανάστη εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα από χρυσαυγίτες.

Προετοιμάζουμε έτσιμε το καλύτερο τρόπο τη διεθνή κινητοποίηση κατά του ρατσισμού καιτου φασισμού στις 18 Μάρτη 2017 με συμμετοχή κινημάτων από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ καιτην Αυστραλία και σε δέκα πόλεις σε όλη την Ελ λάδα.

Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α.

http://www.antiracismfascism.org/index.php

πηγή : https://el-gr.facebook.com/keerfathess/