Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 στις 9.00 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Μάριο Σεϊσίδη

Λευτεριά στον Μ. Σεϊσίδη-Συγκέντρωση αλληλεγγύης 19 Γεν/Εφετείο

post image

Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης δικάζεται για την ληστεία της Εθνικής τράπεζας στην Σόλωνος τον Γενάρη του 2006 καθώς και για τη συμμετοχή του σε έξι ακόμη ληστείες τραπεζών. Η εξέλιξη της ιστορίας από τότε σκιαγραφείται μέσα από πολύχρονες φυλακίσεις, διώξεις, στοχοποιήσεις, εξωφρενικές επικηρύξεις συντρόφων. Ένα ανελέητο κυνήγι του κράτους απέναντι σε όσους συντρόφους κατηγορήθηκαν για την συμμετοχή τους στην υπόθεση <<των ληστών με τα μαύρα>> όσο και απέναντι στο α/α χώρο. Ο σύντροφος Μ. Σεϊσίδης διέφευγε 11 χρόνια της σύλληψης του από τις διωκτικές αρχές σε μια επικίνδυνη διαδρομή περιφρούρησης της ελευθερίας του. Στις 19 Γενάρη όπου και εκδικάζεται η υπόθεση του θα είμαστε δίπλα του.

Συγκεντρωση αλληλεγγύης - Πέμπτη 19 Γενάρη

Εφετείο Λουκάρεως - 9.00πμ, 6ος όροφος

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Μ. Σεϊσίδη

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1567956/


1 2 3 4

19/1 Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο εφετείο του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη

Στις 19/1 συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη για την συμμετοχή του στην ληστεία της Εθνικής τράπεζας στην Σόλωνος τον Γενάρη του 2006 καθώς και για έξι ακόμη ληστείες τραπεζών την περίοδο 2002-2006.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 9:00 πμ, εφετείο Λουκάρεως στον 6ο όροφο.

Κανένας αιχμάλωτος μόνος στα χέρια του κράτους.

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός-Πυρήνας έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1568119/


1 2 3 4

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη δίκη του αναρχικού συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου δικάζεται στο Εφετείο στη Λουκάρεως, ο αναρχικός σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης, κατηγορούμενος για την απαλλοτρίωση της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, τον Ιανουάριο του 2016, καθώς και για ακόμη 6 ληστείες που συνέβησαν την περίοδο 2002-2006, στο κέντρο της Αθήνας. Ληστείες τις οποίες οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, τις καταλογίζουν, στο δημιούργημά τους, αυτό της ομάδας των '' ληστών με τα μαύρα".
Η δίκη του συντρόφου έρχεται να κλίσει τον κύκλο διώξεων και δικών, που ξεκίνησαν μετά τη σύλληψη και το βαρύτατο τραυματισμό, από σφαίρες μπάτσων, του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Δημητράκη, στην απαλλοτρίωση στην ΕΤΕ, στη Σόλωνος και την έκδοση ενταλλμάτων για τους Μάριο Σεϊσίδη, Σίμο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη. Οι σύντροφοι αντιστεκόμενοι στους διωκτικούς μηχανισμούς επέλεξαν την ελευθερία τους μέσα από το δύσκολο δρόμο της φυγοδικίας. Το 2009, επικηρύσσονται από 2 εχθρούς του λαού, τα μεγαλοστελέχη και υπουργούς του τότε κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ, Μ.Χρυσοχοϊδη και Γ.Παπακωσταντίνου, έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ. Οι σύντροφοι Σ.Σεϊσίδης και Γ.Τσιρώνης μετα τη σύλληψή τους τελικά αθωώνονται για αυτή την υπόθεση.
Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης, μετά από 11 περίπου χρόνια φυγοδικίας, συνελήφθει στις 4 Αυγούστου του 2016, μαζί με το σύντροφο Κώστα Σακκά,κατα τη διάρκεια τυχαίου αστυνομικού μπλόκου και έπειτα από καταδίωξη, από τα ένστολα καθεστωτικά σκυλιά της ομάδας ΔΙΑΣ, στη περιοχή της Σπάρτης. Οι διωκτικοί μηχανισμοί θα επιδείξουν για μια ακόμη φορά το μένος τους ενάντια στους αγωνιστές, αφού τοσό στη σύλληψη, όσο και στην κράτησή τους, θα υποστούν άγριο ξυλοδαρμό από τα ανδρείκελα της αντιτρομοκρατικής, γεγονός που επαναλήφθηκε στο υπόγειο του Εφετείου, στο Μάριο, με σκοπό τη λήψη DNA.
Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης αποτελεί κομμάτι του ευρύτερου αναρχικού-αντικαπιταλιστικού κινήματος μέσα από μια πολύχρονή διαδρομή. Μια διαδρομή που ξεκινάει από την περίοδο του 1996 και περιλαμβάνει, τόσο τη συμμετοχή του στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες όσο και το δύσβατο δρόμο των 11 χρόνων φυγοδικίας. Ένας αγωνιστής που στρατεύθηκε στο στρατόπεδο των καταπιεσμένων, παλεύοντας για την Κοινωνική Επανάσταση και την ελευθερία. Αποδεικνύοντας στους διώκτες του την αντίθεση ανάμεσα στο θάρρους και την αξιοπρέπεια των αγωνιστών που μάχονται για την αταξική κοινωνία και την εξάλειψη της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο , και στη βαρβαρότητα και το φιλοτομαρισμό των οργάνων ενός σάπιου και απάνθρωπου συστήματος που βασίζεται στο κέρδος.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως)
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, 9π.μ.,6ος Όροφος,αίθουσα Δ120Γ

Ταξική Αντεπίθεση(Ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1568156/


1 2 3 4

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Μάριο Σεϊσίδη

από Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Μάριο Σεϊσίδη

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Πέμπτη 19/1 στο εφετείο Λουκάρεως στις 9:00 στον 6ο όροφο στην αίθουσα Δ120Γ, όπου δικάζεται ο αναρχικός σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης για τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στη Σόλωνος το 2006, καθώς και για 6 ακόμα ληστείες τραπεζών.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/67680/