Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στις 20.30

Προβολή για τα όνειρα του ελληνικού ιμπεριαλισμού στα 90's

ANTIFA EVENTS | ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΓΕΝΑΡΗ + ΦΛΕΒΑΡΗ

Τετάρτη 18/1: Προβολή "Metro Manila"

Απελπισμένοι άνθρωποι παίρνουν απελπισμένες αποφάσεις!

Αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από το Metro Manila βλέπουμε ότι ο Όσκαρ Ραμίρεζ και η οικογένειά του, εγκαταλείπουν την εξαθλιωμένη ζωή τους στους ορυζώνες του Βορρά για την μεγαλούπολη Manila . Εκεί όμως, οι ρυθμοί είναι πολύ διαφορετικοί και η οικογένεια σύντομα πέφτει στα "νύχια" του τοπικού υποκόσμου. Ανέλπιστα ο Όσκαρ, βρίσκει τυχαία μια δουλειά σαν συνοδός χρηματαποστολής που μεταφέρουν τιμαλφή με θωρακισμένο όχημα, υπό την προστασία ενός αστυνομικού, του Ογκ. Όμως, αποδεικνύεται ότι η δουλειά αυτή, θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα, καθώς η πόλη είναι γεμάτη από εγκληματίες. Σύντομα ο ίδιος καλείται να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του αλλά και τις ζωές των μελών της οικογένειάς του!

Τετάρτη 25/1: Μεσίστιες γαλανόλευκες και μισοφέγγαρα στις φλόγες // τα όνειρα του ελληνικού ιμπεριαλισμού στα 90's

Βίντεο από το antifa projector για τα γεγονότα των Ιμίων (και όχι μόνο)

Τετάρτη 1/2: Κατασκευή χαρτοπανό

>>Το Antifascist Action στεγάζεται στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Περιστερίου (Καρυάτιδος 166, πλατεία Δέγλερη, Περιστέρι).

>>Κάθε Τετάρτη στο χώρο του στεκιού από τις 20:30 έως τις 23.00 πραγματοποιούνται antifa events (πχ. ανοιχτή συζήτηση, workshop, προβολή, κ.α. ). Σε περίπτωση που δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο event τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί κανονικά το antifa καφενείο όπου σας καλούμε για χαλαρή κουβέντα και για να γνωριστούμε. Tυχόν εξαιρέσεις θα ανακοινώνονται ηλεκτρονικά. Επιπλέον, στο χώρο του στεκιού λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και διατίθονται κινηματικά έντυπα, εκδόσεις αλλά και αυτοκόλλητα.

επικοινωνία : αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Περιστέριου

πηγή : http://www.antifalive.gr/2017/01/antifa-event...