Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 στις 19.00

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Εκδήλωση για τη χορήγηση άδειας στο Δ. Κουφοντίνα

post image

Ενώ ο Δ. Κουφοντίνας δικαιούται από το 2010 άδειες εξόδου από τη φυλακή, χωρίς να συντρέχει κανένας απολύτως τυπικός λόγος (πειθαρχικές ποινές κ.λπ.) δεν έχει πάρει ούτε μία. Όλες απορρίπτονται επειδή "είναι ύποπτος για την τέλεση νέων εγκλημάτων". Και γιατί είναι ύποπτος; Γιατί παραμένει κομμουνιστής και συνεχίζει να πιστεύει ότι ο καπιταλισμός δεν ανατρέπεται με ειρηνικό τρόπο - και το υποστηρίζει δημόσια. Αν αυτό δεν είναι δίωξη φρονημάτων, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους.

Δικαστική αυθαιρεσία; Προφανώς. Βούληση των Αμερικανών; Εννοείται. Μνησικακία της οικογένειας Μητσοτάκη; Αναμφίβολα. Πάνω από όλα όμως, απροσμέτρητη δειλία και υποταγή στην "αντιτρομοκρατική" τρομολαγνεία" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ δεν κάνει τίποτα από αυτά που οφείλει (π.χ., να καταργήσει το εισαγγελικό βέτο ή να επιβάλλει διά νόμου την αυτοδίκαιη χορήγηση άδειας όταν πληρούνται οι όροι που ορίζει ο Σωφρονιστικός Κώδικας) συμπεριφέρεται με την ευρύτητα και τον ανθρωπισμό ενός υφυπουργού Ποδοσφαίρου.

Αυτό το αίσχος δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο! Δεν αφορά μόνο τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατούμενους που υφίστανται ακραίες παραβιάσεις στοιχειωδών δικαιωμάτων τους. Συνιστά καλπάζουσα επιχείρηση εξαίρεσης δικαιωμάτων, ολοκληρωτικού τύπου λογοκρισία και φίμωση ιδεών - το κλείσιμο της Νομικής και η περικύκλωσή της από τα ΜΑΤ στις 14 Δεκεμβρίου είναι ενδεικτική. Με αυτή την έννοια, μας αφορά όλους και όλες.

Με αυτές τις σκέψεις, η Φωνή Λευτεριάς διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία θα παρέμβουν πανεπιστημιακοί, νομικοί, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων, ως έναν ακόμα σταθμό στον αγώνα για τη χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα.

ακριβής τοποθεσία : Αίθουσα Χ, υπόγειο

Τέλος στην ομηρία του Δημήτρη Κουφοντίνα!

Μετά την φασιστικού τύπου απαγόρευση στην Νομική η εκδήλωση διοργανώνεται ξανά στη 1 Φλεβάρη, στην ΑΣΟΕΕ, 19:00 ΑΜΦ. Χ.

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1568322/


1 2 3 4 5 6

κάλεσμα σε εκδήλωση: ΑΣΟΕΕ 1/2 19:00

κάλεσμα στην εκδήλωση - συζήτηση "15 χρόνια αιχμάλωτος 7 χρόνια όμηρος"

ΑΣΟΕΕ 1/2 19:ΟΟ παρέμβαση Δ.Κουφοντίνα.

Μετά τη νίκη της Αμερικανοκρατίας και του ντόπιου αστισμού το '49 όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μέχρι και σήμερα βρίσκονται υπό τον γεωπολιτικό έλεγχο και την πολιτική ηγεμονία της Αμερικάνικης αυτοκρατορίας.

Η Ε.Ο. 17Ν αποτέλεσε ένα μικρό αντάρτικο αντιστασιακό σχηματισμό που συγκροτήθηκε μέσα σε συνθήκες νέου γύρου βίας και τρομοκρατίας σε βάρος του ελληνικού λαϊκού κινήματος. Εμπνευσμένη από την Kουβανέζικη επανάσταση και τις νέες δυναμικές που αυτή προσέφερε στην κομμουνιστική παράδοση. Μικρογραφία ενός λαϊκού στρατού, μια αιρετική φράξια μέσα στη νέα γραμμή του ειρηνικού μονόδρομου προς τον σοσιαλισμό. Ένας εφιάλτης για την ντόπια πλουτοκρατία και τους Αμερικάνους που διήρκεσε για περίπου 30 χρόνια. Ένας εφιάλτης που σταμάτησε το καλοκαίρι του 2002 μετά την έκρηξη βόμβας στα χέρια του αγωνιστή Σ. Ξηρού.

Από τότε μέχρι και σήμερα, περίπου 15 χρόνια μετά, η στρατηγική του πολιτικού ρεβανσισμού από την πρεσβεία των Η.Π.Α. και τον ντόπιο αστισμό δεν φαίνεται να έχει κοπάσει. Από τα βασανιστήρια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στον πολυτραυματία Σ. Ξηρό με τη συμμετοχή Άγγλων πρακτόρων μέχρι την απαγόρευση θεατρικής παράστασης στο εθνικό θέατρο με πρωταγωνιστή ηθοποιό που υποδύεται τον Σ. Ξηρό. Από τις ωμές παρεμβάσεις της αμερικάνικης πρεσβείας για απαγόρευση της βιβλιοπαρουσίασης του Δ. Κουφοντίνα σε πανεπιστημιακό ίδρυμα μέχρι τις άθλιες αντικομμουνιστικές μεθοδεύσεις της εισαγγελέως Περιμένη άξιο συνεχιστή του μετεμφυλιακού κράτους διώξεων και φυλακίσεων σε βάρος λαϊκών αγωνιστών.

Όλες αυτές όμως οι μεθοδεύσεις μπορεί και να μην έπιαναν τόπο εάν στον πολιτικό ρεβανσισμό δεν συμμετείχαν και οι σημερινοί σοσιαλοδημοκράτες που αποτελούν και τους κατεξοχήν υπεύθυνους για την χορήγηση άδειας στον αγωνιστή.

Σήμερα στο πρόσωπο του επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα, του επαναστατικού συμβόλου Δ. Κουφοντίνα, η σοσιαλδημοκρατία επιχειρεί να πάρει μια ιδεολογική, ιστορική αναμέτρηση από τα μεταπολιτευτικά ρεύματα σκέψης που τόλμησαν να επαναδιατυπώσουν με τις πράξεις τους την στρατηγική πεποίθηση ότι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό για να είναι επαναστατικός θα είναι και ένοπλος.

Έτσι, η αποκήρυξη της δράσης της 17Ν και η δήλωση μετάνοιας του επαναστάτη τίθονται σαν προαπαιτούμενα για την χορήγηση άδειας από τη κυβέρνηση της σοσιαλδημοκρατίας και σαν "προαπαιτούμενα" του Δ.Ν.Τ. και της Ε.Ε. για την εκταμίευση των δόσεων στην εξαρτημένη αποικία τους.

Οφείλουμε σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να συσπειρωθούμε για να διεκδικήσουμε την χορήγηση άδειας στον πολιτικό κρατούμενο Δ. Κουφοντίνα. Απέναντι στον αυταρχισμό, στην κρατική τρομοκρατία και στο πετσόκομμα των κοινωνικών και ταξικών κατακτήσεων. Γιατί εάν αποδεχθούμε σιωπηρά ο Δ. Κουφοντίνας να παραμείνει σήμερα όμηρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ σκάβουμε τον αυριανό μας λάκκο σαν κίνημα και σαν εργατική τάξη νομιμοποιώντας τις δικές μας διώξεις, τα δικά μας ξερονήσια, την λογοκρισία, την αυθαιρεσία και τον φασισμό. Γιατί ο αγώνας του κομμουνιστή συντρόφου είναι αγώνας όλων μας.

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα αναρχικών - κομμουνιστών)

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1568502/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα στην εκδήλωση για Δ.Κουφοντίνα, ΑΣΟΕΕ 1/2/2017/ 7:00μμ

Κάλεσμα στην εκδήλωση για την υπόθεση της μη χορήγησης αδειών στον Δ.Κουφοντίνα, ΑΣΟΕΕ 1/2/2017-7:00μμ. Θα παρέμβει ο Δ. Κουφοντίνας

Στους καιρούς που ζούμε, καιρούς κοινωνικής ειρήνης και συλλογικής παράλυσης, καιρούς που η πολιτική και οικονομική εξουσία διευρύνει βίαια το πεδίο της δικτατορικής κυριαρχίας της και η κοινωνική βάση στριμώχνεται σε όλο και μικρότερο χώρο, η υπεράσπιση αγώνων και αγωνιστών που βρέθηκαν στα χέρια της καταστολής είναι επιτακτική. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας και το ζήτημα της άρνησης του κράτους να του παραχωρήσει ένα κοινό σε όλους τους κρατούμενους δικαίωμα που εδώ και 7 χρόνια δικαιούται, το δικαίωμα της άδειας, είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση που το επίκαιρο πολιτικό περιεχόμενο συνδέεται με την ιστορικότητα και τον συμβολισμό αγώνων του παρελθόντος.
Από την μία η εκδίκηση του κράτους, η εισαγωγή από το παράθυρο της πρακτικής της "απαίτησης μετάνοιας" και η φαλκίδευση ενός κατακτημένου δικαιώματος των κρατουμένων. Από την άλλη η ιστορία και οι μάχες ενός αντάρτη πόλεων μέλος μιας ιστορικής οργάνωσης της επαναστατικής αριστεράς, της 17 Νοέμβρη, που έγραψε δικό της κεφάλαιο στους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς αγώνες.
Σε καιρούς σαν αυτούς που ζούμε είναι ακόμα πιο αναγκαίο να παλέψουμε για ζητήματα σαν αυτό του Δημήτρη Κουφοντίνα. Είναι απαραίτητο ο κόσμος του κινήματος να κερδίσει αυτή την μάχη. Δεν υπάρχει πολυτέλεια ούτε για νέες απώλειες κατακτημένων δικαιωμάτων ούτε να επιτρέψουμε στο κράτος και την "δικαιοσύνη" του να αποκτήσουν νέα εργαλεία, πρακτικά να νομιμοποιήσουν το απόλυτο της αυθαιρεσίας τους, στον αγώνα τους ενάντια σε όσους με ταξικό επαναστατικό πρόσημο τους αντιστέκονται. Άλλωστε, ο τρόπος που η εξουσία αντιδρά και στην ίδια την αλληλεγγύη αποκαλύπτει πόσο σοβαρά έχει πάρει η ίδια αυτή την υπόθεση, όπως μας έδειξε η αποπειρα φίμωσης στην εκδήλωση της Νομικής. Κι όπως τα ίδια γεγονότα έδειξαν στο κράτος, και η αλληλεγγύη έχει πάρει εξαιρετικά σοβαρά αυτή την υπόθεση.

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΤΟΝ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΩΝ ΑΔΙΑΛΑΚΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ρουβίκωνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1568552/


1 2 3 4 5 6

Εκδήλωση - συζήτηση : "15 χρόνια αιχμάλωτος. 7 χρόνια όμηρος", με παρέμβαση του Δ.Κουφοντίνα . - Κόκκινη Γραμμή

Η άρνηση χορήγησης άδειας στον αγωνιστή, πολιτικό κρατούμενο Δ. Κουφοντίνα, καταδεικνύει την διαχρονική στάση του αστικού κράτους, να καταπατά και να περιφρονεί, το δικό του νομικό σύστημα ατομικών δικαιωμάτων. Καταδεικνύει τον ρεβανσισμό των Η.Π.Α και του ντόπιου αστισμού απέναντι σε όσους προσπάθησαν να κρατήσουν την φλόγα της αντίστασης ζωντανή.

Μέσω παρεμβάσεων της αμερικανικής πρεσβείας, έχουν κατά καιρούς απαιτηθεί άλλοτε βαριές καταδίκες, άλλες φορές εξοντωτικές συνθήκες κράτησης για τους πολέμιους του αμερικανικού ιμπεριαλισμού, κατέβασμα θεατρικών παραστάσεων οι οποίες είχαν αναφορές σε πολιτικούς κρατούμενους, απαγορεύσεις βιβλιοπαρουσιάσεων, ακόμη και απόρριψη αιτημάτων χορήγησης άδειας. Το αμερικανικό κράτος, πιστό στο δόγμα της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατίας, το οποίο έχει ενταθεί μετά από το 2001, δίνει το στίγμα και τη γραμμή που θα κινηθεί και η ελληνική πολιτεία κάθε φορά που ανακινείται θέμα δικαιωμάτων πολιτικών κρατουμένων, απαιτώντας ουσιαστικά την ηθική αλλά και πολλές φορές και τη φυσική εξόντωσή τους( παράδειγμα οι αντιδράσεις στις αιτήσεις άδειας για λόγους υγείας του πολυτραυματία πολιτικού κρατουμένου Σάββα Ξηρού). Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός που συνεχίζει να αιματοκυλεί τον πλανήτη, από τις δολοφονίες αφροαμερικανών στο εσωτερικό του μέχρι την προσπάθεια διαμελισμού της Συρίας στο εξωτερικό, συνεχώς παρεμβαίνει ανερυθρίαστα, στα εσωτερικά μίας δήθεν ανεξάρτητης και κυρίαρχης χώρας, προκαταβάλλοντας ουσιαστικά τις αποφάσεις της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας. Η στάση των Η.Π.Α. στα ζητήματα των δικαιωμάτων των πολιτικών κρατουμένων στην Ελλάδα, αποτελεί ακόμα μια περίτρανη απόδειξη του εξαρτημένου χαρακτήρα του ελληνικού κράτους από τον ιμπεριαλισμό, χωρίς σε καμία περίπτωση να απαλλάσσονται από την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί, οι εκάστοτε δουλικές και πειθήνιες ελληνικές κυβερνήσεις.

Ο πολιτικός κρατούμενος Δ. Κουφοντίνας, καθ' όλη τη διάρκεια του πολυετούς εγκλεισμού του, έχει αποδείξει περίτρανα ότι βρίσκεται στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού και με τον πολιτικό του λόγο δηλώνει παρών σε όλες τις στιγμές του ταξικού και αντιιμπεριαλιστικού αγώνα. Είναι παρών σε όλες τις διεκδικήσεις των κρατουμένων των ελληνικών κολαστηρίων για την κατάκτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων, καθώς και σε όλες τις κινήσεις διεθνιστικής αλληλεγγύης σε πολιτικούς κρατούμενους που αγωνίστηκαν με συνέπεια απέναντι στον αμερικάνικο και ευρωενωσιακό ιμπεριαλισμό. Ο Δ. Κουφοντίνας διεκδικεί με αξιοπρέπεια το δημοκρατικό δικαίωμα που έχει ο κάθε κρατούμενος για λήψη τακτικής άδειας και υφίσταται την εκδικητική στάση της ελληνικής κυβέρνησης και του Υπ. Δικαιοσύνης, που πλέον με τον αριστερό μανδύα της απαιτεί δηλώσεις αποκήρυξης και μεταμέλειας, θυμίζοντας τις μετεμφυλιακές πρακτικές της πιο μαύρης αντίδρασης που γνώρισε ο τόπος. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν θα είναι μόνος του απέναντι και σε αυτή τη μάχη που καλείται να δώσει , προασπιζόμενος ένα δημοκρατικό δικαίωμα απέναντι σε ένα καθεστώς εξαίρεσης που καλύπτει όλο και περισσότερες πτυχές της κοινωνικής ζωής. Η απαίτηση των δικαστικών αρχών να αποκηρύξει ο σύντροφος την πολιτική και επαναστατική του ιστορία είναι ακόμα μία προσπάθεια της αστικής τάξης και του κράτους της, να διαγράψει τις πιο ένδοξες στιγμές της επαναστατικής μνήμης, να κόψει το ιστορικό νήμα που συνδέει όλες τις μεγάλες μάχες που έδωσε ο αγωνιζόμενος λαός διεκδικώντας λευτεριά και δικαιοσύνη και να ξαναγράψει την ιστορία του τόπου σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των ντόπιων και ξένων εκμεταλλευτών. Η ανυποχώρητη στάση του αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα και η άρνηση του να αποκηρύξει της ιδέες του, αποτελούν αγωνιστικό παράδειγμα για όλους μας και μας γεμίζει δύναμη και περηφάνια. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθεί ένα πλατύ λαϊκό και δημοκρατικό μέτωπο αλληλεγγύης στη μάχη του συντρόφου, μέτωπο που θα αναδείξει την κατάφωρη αντινομία του πολιτικού και δικαστικού συστήματος και θα στηρίξει υλικά, πολιτικά και ηθικά τους επόμενους αγώνες του Δ. Κουφοντίνα.

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Εκδήλωση - συζήτηση : "15 χρόνια αιχμάλωτος. 7 χρόνια όμηρος", με παρέμβαση του Δ.Κουφοντίνα .

Τετάρτη 1 Φλεβάρη 2017, ΑΣΟΕΕ, ΑΜΦ. Χ

Κόκκινη Γραμμή - Ομάδα για την εργατική αντεπίθεση

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1568764/


1 2 3 4 5 6

ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Επτά χρόνια τώρα ο Δ. Κουφοντίνας δικαιούται άδεια από τις φυλακές. Επτά χρόνια του την αρνούνται. Επτά χρόνια τώρα, ψοφοδεείς δικαστές και εξωνημένοι εισαγγελείς, κέντρα και παράκεντρα εξουσίας, κραταιές πολιτικές οικογένειες και νεόκοποι εθνοπατέρες, δεξιοί και αριστεροί, φασίστες και δημοκράτες, φιλελεύθεροι και συντηρητικοί, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες, όλος ο εσμός των καθαρμάτων της εξουσίας αρνείται να δώσει άδεια στον Δ. Κουφοντίνα. Θάβει τους πολιτικούς κρατούμενους στα μπουντρούμια της δημοκρατίας.


Στερούν την άδεια από τον Δ. Κουφοντίνα γιατί έτσι αντιλαμβάνονται τα δικαιώματα οι δυτικές δημοκρατίες: αφορούν αυτούς που δεν θα τα χρειαστούν ποτέ. Του στερούν την άδεια, γιατί μ' όλη του τη δράση εχθρευόταν την τυραννία τους. Μα πάνω από όλα, του τη στερούν γιατί δεν εννοεί να μετανοήσει.

Εσχάτως, ακαδημαϊκοί της Νομικής Σχολής και ανθρωποφύλακες του Κορυδαλλού, εισαγγελείς και κυβερνητικά στελέχη αποφάσισαν να του στερήσουν και το λόγο. Να τον φιμώσουν. Ο Τσίπρας, ο Κοντονής και η Κοσμητεία της Νομικής αποφάσισαν πως η προγραμματισμένη για τις 14 Δεκεμβρίου εκδήλωση για την άδεια του Δ. Κουφοντίνα δεν πρέπει να γίνει. Αφού πρώτα απείλησαν τον Κουφοντίνα με πειθαρχική ποινή σε περίπτωση που παρενέβενε τηλεφωνικά, στη συνέχεια εκλείσαν τη Νομική Σχολή και την περικύκλωσαν με τα ΜΑΤ.

Αν με αυτό νόμιζαν πως θα κάμψουν την αποφασιστικότητα του κινήματος αλληλεγγύης, πλανώνται οικτρά. Η αναβληθείσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Φλεβάρη στην ΑΣΟΕΕ. Όσοι εξακολουθούν να αισθάνονται ελεύθεροι άνθρωποι, όσοι επιμένουν να αντιστέκονται στον σύγχρονο εξανδραποδισμό και τον ολοκληρωτισμό του 21ού αιώνα, οφείλουν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί με το κίνημα αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους.

Να μην αφήσουμε κανέναν αγωνιστή μόνο απέναντι στην εκδικητικότητα του κράτους.

Να απαιτήσουμε: Άδεια ΤΩΡΑ στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όλοι στην εκδήλωση για την άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα, Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στην ΑΣΟΟΕ ΑΜΦ. Χ στις 7μ.μ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1568786/


1 2 3 4 5 6

Άμεση χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Η σκανδαλώδης μεταχείριση του Δημήτρη Κουφοντίνα πρέπει να σταματήσει. Παρά το ότι ο Κουφοντίνας πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος (ήδη από το 2010…), ο αρμόδιος εισαγγελέας απορρίπτει τα συνεχή αιτήματά του για τη χορήγηση άδειας. Η εισαγγελική «δικαιολογία» είναι ότι ο Κουφοντίνας δεν υπογράφει δήλωση μετανοίας για το παρελθόν του κι εξακολουθεί να πιστεύει στη βίαιη ανατροπή του καπιταλισμού. Εννοείται ότι πρόκειται για τον ορισμό της φρονηματικής δίωξης, μια συστηματική επίδειξη κρατικής αυθαιρεσίας που δεν έχει κανένα έρεισμα στο νόμο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει πολιτική κάλυψη στον εισαγγελικό αυταρχισμό αρνούμενη να πάρει δημόσια θέση ή (πολύ περισσότερο) να καταργήσει το εισαγγελικό βέτο στη χορήγηση αδειών στους κρατούμενους.
Μετά από 15 χρόνια στη φυλακή, ο Δημήτρη Κουφοντίνας δικαιούται να πάρει άδεια, όπως κάθε άλλος κρατούμενος. Να στηρίξουμε το αίτημα του, συμμετέχοντας στην εκδήλωση αλληλεγγύης που οργανώνει η Φωνή Λευτεριάς στην ΑΣΟΕΕ την Τετάρτη 1η Φλεβάρη στις 7:00μμ

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

πηγή : http://www.diktio.org/node/1283