Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 7.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

(!) Αναχώρηση λεωφορείου για την αντιφασιστική συγκέντρωση της Καβάλας

Σε συνέχιση των αντιφασιστικων δράσεων στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα, και με αφορμή το κάλεσμα για τη γιορτή μίσους των Ιμίων, καλούμε αντιφασιστικη αντισυγκεντρωση στην Καβάλα στην πλατεία Καπνεργατη στις 10:00.

ΑΝΑΧΏΡΗΣΗ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ ΣΤΙΣ 7:00(ΑΥΣΤΗΡΑ).

Ούτε στη Σαλονίκη.

Ούτε στην Καβάλα.

Ούτε πουθενά.

Τσακιζουμε τους φασίστες σε κάθε γωνιά.

Αντιφασιστες /στριες.

πηγή : email που λάβαμε στις 26 Ιανουάριος 21h


ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Πιάνοντας το νήμα των αντιφασιστικών κινητοποιήσεων από την Θεσσαλονίκη στην Ξάνθη, από την Κομοτηνή στην Βέροια και την Κυριακή 29/1 στην Καβάλα, αναγιγνώσκουμε πως η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη και δίκαιη σε κάθε γωνιά όπου τα φασιστικά κατακάθια προσπαθούν να ξεμυτίσουν από τις τρύπες τους. Και αυτό διότι πρέπει να γνωρίζουν πω θα μας βρίσκουν μπροστά τους είτε μέσα στις γειτονιές που προσπαθούν να σπείρουν το μίσος, είτε στην ίδια μας την πόλη είτε σε άλλες πόλεις είτε ακόμα και σε ολόκληρη την γη.
Αυτοί που μισούν το διαφορετικό, τους πληβείους, τους αδύναμους, όσους αγωνίζονται για ζωή και αξιοπρέπεια, όσους αντιστέκονται, τον ίδιο τον άνθρωπο, αυτοί που σκαρφίζονται διαχωρίσμους και διαχωριστικές γραμμές εξαίρεσης, είναι αυτοί οι ίδιοι που δεν χωράν σ' αυτήν τη γη. Αυτοί που εναντιώνονται στο να φοιτήσουν προσφυγόπουλα στα σχολεία μας και χτυπούν δασκάλους, αυτοί που καταδιώκουν τους κολασμένους αυτής της γης και επιτίθενται σε μετανάστες και πρόσφυγες, αυτοί που καλούν σε συγκεντρώσεις εθνικής «υπερηφάνειας» και ανθρώπινου μίσους, που αποτελούν τους σύγχρονους «κεφαλοκυνηγούς» εντός και εκτός των συνόρων , είναι αυτοί οι ίδιοι που κάθε φορά μας βρήκαν μπροστά τους και θα μας βρίσκουν, από τα εγκαίνια των γραφείων τους σε κάθε πόλη, από τις εκδηλώσεις τους που προστατεύουν οι μπάτσοι, από τις γειτονιές που δημόσιο πρόσωπο έχουν οι αγωνιστές και μόνο και από τις καλεσμένες συγκεντρώσεις τους που δεν εμφανίζονται καν.
Γι' αυτό λοιπόν για να μην αφήσουμε σπιθαμή γης σε όσους εχθρεύονται τούτο τον κόσμο, συμμετέχουμε και στηρίζουμε την καλεσμένη αντιφασιστική συγκέντρωση στην Καβάλα στις 29/1 στις 10.00 στην πλατεία καπνεργάτη.
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 29/1 στις 7.00 από το Πολυτεχνείο.

ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΝΤΟΠΙΟΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΝΑΖΙ.

Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό «Μαύρο και Κόκκινο», μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης -Ο.Σ-

πηγή : https://maurokokkino1936.wordpress.com/2017/01/27/%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b2%ce%b1/