Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 στις 9.00 πμ

6 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Μ. Σεϊσίδη

post image

Λευτεριά στον Μάριο Σεϊσίδη

Στις 7/2/17 συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη. Αφού στις προηγούμενες δίκες του Σ. Σεϊσίδη και του Γ. Τσιρώνη κατέρρευσε παταγωδώς, με τις αθωωτικές αποφάσεις για τους δύο συντρόφους, το ευφάνταστο δημοσιογραφικό κατασκεύασμα της ομάδας «των ληστών με τα μαύρα» , τη σκυτάλη τώρα παίρνει η (αντι)τρομοκρατική υπηρεσία σε αγαστή συνεργασία με ειδικούς εφέτες ανακριτές. Μοναδικό τους στοιχείο ένα υποτιθέμενο δείγμα DNA, σε μια ύστατη προσπάθεια να ενοχοποιήσουν τον Μάριο, καθώς από την ακροαματική διαδικασία και την εξεταση των μαρτύρων κατηγορίας, δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη συμμετοχής του συντρόφου στις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Οι αστυνομοδικαστικοί μηχανισμοί προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα τρόμου και ενοχής στην υπόθεση του συντρόφου . Είτε εφευρίσκοντας δείγματα DNA, είτε βάζοντας στην δικαστική αίθουσα πάνοπλους φρουρούς με το χέρι στη σκανδάλη, είτε με θεαματικές μεταγωγές και ρεπορτάζ με τα οποία τροφοδοτούν τα παπαγαλάκια τους, είτε, είτε...

Εμείς, με όπλο την αλληλεγγύη, στεκόμαστε ανάχωμα σ' αυτές τις μεθοδεύσεις του κράτους και δεν θ' αφήσουμε τον σύντροφο μας έρμαιο στα αρπακτικά χέρια της καταστολής.

TΡΙΤΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ - ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ
9.00πμ , 4ος όροφος.

αλληλέγγυοι-ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1568852/


1 2 3 4 5 6

Κάλεσμα αλληλεγγύης στο Εφετείο Λουκάρεως Tρίτη 7 Φλεβάρη

Ο σύντροφος Μ. Σεϊσίδης έπειτα από 11 χρόνια φυγοδικίας, συνελήφθει στις 4 Αυγούστου του 2016, μαζί με το σύντροφο Κώστα Σακκά,κατα τη διάρκεια τυχαίου αστυνομικού μπλόκου και έπειτα από καταδίωξη στη Σπάρτη. Η προσπάθεια ενοχοποίησης του συντρόφου βασίζεται σε ένα υποτιθέμενο δείγμα DNA, παρόλο που από την ακροαματική διαδικασία και την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη συμμετοχής του συντρόφου στις κατηγορίες που του αποδίδονται.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

Καλούμε Τρίτη 7 Φλεβάρη,Εφετείο Λουκάρεως,

09:00 πμ, 4ος όροφος

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Ρουβίκωνας

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569037/


1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο Λουκάρεως Tρίτη 7 Φλεβάρη

Στις 7/2/17 συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη. Ο αναρχικός σύντροφος Μ. Σεϊσίδης δικάζεται για την απαλλοτρίωση της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, τον Ιανουάριο του 2016, καθώς και για ακόμη 6 ληστείες που συνέβησαν την περίοδο 2002-2006, στο κέντρο της Αθήνας. Η ιστορία ξεκινά μετά τη σύλληψη και το βαρύτατο τραυματισμό, από σφαίρες μπάτσων, του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Δημητράκη, στην απαλλοτρίωση στην ΕΤΕ, στη Σόλωνος και την έκδοση ενταλλμάτων για τους Μάριο Σεϊσίδη, Σίμο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη. Οι σύντροφοι Σ.Σεϊσίδης και Γ.Τσιρώνης μετα τη σύλληψή τους τελικά αθωώνονται για αυτή την υπόθεση.

Ο σύντροφος Μ. Σεϊσίδης διεύφευγε 11 χρόνια της σύλληψης του από τις διωκτικές αρχές και συνελήφθει στις 4 Αυγούστου του 2016, μαζί με το σύντροφο Κώστα Σακκά,κατα τη διάρκεια τυχαίου αστυνομικού μπλόκου και έπειτα από καταδίωξη στη Σπάρτη. Η προσπάθεια ενοχοποίησης του συντρόφου βασίζεται σε ένα υποτιθέμενο δείγμα DNA, παρόλο που από την ακροαματική διαδικασία και την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη συμμετοχής του συντρόφου στις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ενάντια στις αστυνομικοδικαστικές μεθοδεύσεις και τις προσπάθειες του κράτους για κατασκευή ενόχων και στοχοποίηση αγωνιστών, στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε όλους όσους αγωνίζονται για την ελευθερία.

Καλούμε Τρίτη 7 Φλεβάρη, Εφετείο Λουκάρεως, 09:00 πμ, 4ος όροφος

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Κ* ΒΟΞ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569036/


1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Μάριο Σεϊσίδη

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στο εφετείο Λουκάρεως στις 9:00 στον 4ο όροφο στην αίθουσα Δ120Α, όπου δικάζεται ο αναρχικός σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης για τη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στη Σόλωνος το 2006, καθώς και για 6 ακόμα ληστείες τραπεζών.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/67928/


1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Μάριο Σεισίδη

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στον 4ο όροφο του εφετείου Λουκάρεως συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού Μάριου Σεισίδη,κατηγορούμενου για τη συμμετοχή του στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στη Σόλωνος το 2006,καθώς και ακόμα 6 ληστείες. Μόνο στοιχείο ένα δείγμα γενετικού υλικού άγνωστης προέλευσης.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 9.00 π.μ στο εφετείο.

Καμία ανοχή στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις του κράτους.

Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους!

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός-Πυρήνας έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569098/


1 2 3 4 5 6

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στη δίκη του αναρχικού συντρόφου Μάριου Σεϊσίδη

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στο Εφετείο στη Λουκάρεως, θα διεξαχθεί η συνέχεια της δίκης του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη. Ο σύντροφος κατηγορείται για την απαλλοτρίωση της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος, τον Ιανουάριο του 2016, καθώς και για ακόμη 6 ληστείες που συνέβησαν την περίοδο 2002-2006, στο κέντρο της Αθήνας. Ληστείες τις οποίες οι κατασταλτικοί μηχανισμοί και τα δημοσιογραφικά τους φερέφωνα, τις καταλογίζουν, στο δημιούργημά τους, αυτό της ομάδας των '' ληστών με τα μαύρα".
Η δίκη του συντρόφου έρχεται να κλίσει τον κύκλο διώξεων και δικών, που ξεκίνησαν μετά τη σύλληψη και το βαρύτατο τραυματισμό, από σφαίρες μπάτσων, του αναρχικού συντρόφου Γιάννη Δημητράκη, στην απαλλοτρίωση στην ΕΤΕ, στη Σόλωνος και την έκδοση ενταλλμάτων για τους Μάριο Σεϊσίδη, Σίμο Σεϊσίδη και Γρηγόρη Τσιρώνη. Οι σύντροφοι αντιστεκόμενοι στους διωκτικούς μηχανισμούς επέλεξαν την ελευθερία τους μέσα από το δύσκολο δρόμο της φυγοδικίας. Το 2009, επικηρύσσονται από 2 εχθρούς του λαού, τα μεγαλοστελέχη και υπουργούς του τότε κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ, Μ.Χρυσοχοϊδη και Γ.Παπακωσταντίνου, έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ. Οι σύντροφοι Σ.Σεϊσίδης και Γ.Τσιρώνης μετα τη σύλληψή τους τελικά αθωώνονται για αυτή την υπόθεση.
Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης, μετά από 11 περίπου χρόνια φυγοδικίας, συνελήφθει στις 4 Αυγούστου του 2016, μαζί με το σύντροφο Κώστα Σακκά,κατα τη διάρκεια τυχαίου αστυνομικού μπλόκου και έπειτα από καταδίωξη, από τα ένστολα καθεστωτικά σκυλιά της ομάδας ΔΙΑΣ, στη περιοχή της Σπάρτης. Οι διωκτικοί μηχανισμοί θα επιδείξουν για μια ακόμη φορά το μένος τους ενάντια στους αγωνιστές, αφού τοσό στη σύλληψη, όσο και στην κράτησή τους, θα υποστούν άγριο ξυλοδαρμό από τα ανδρείκελα της αντιτρομοκρατικής, γεγονός που επαναλήφθηκε στο υπόγειο του Εφετείου, στο Μάριο, με σκοπό τη λήψη DNA.
Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης αποτελεί κομμάτι του ευρύτερου αναρχικού-αντικαπιταλιστικού κινήματος μέσα από μια πολύχρονή διαδρομή. Μια διαδρομή που ξεκινάει από την περίοδο του 1996 και περιλαμβάνει, τόσο τη συμμετοχή του στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες όσο και το δύσβατο δρόμο των 11 χρόνων φυγοδικίας. Ένας αγωνιστής που στρατεύθηκε στο στρατόπεδο των καταπιεσμένων, παλεύοντας για την Κοινωνική Επανάσταση και την ελευθερία. Αποδεικνύοντας στους διώκτες του την αντίθεση ανάμεσα στο θάρρος και την αξιοπρέπεια των αγωνιστών που μάχονται για την αταξική κοινωνία και την εξάλειψη της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο , και στη βαρβαρότητα και το φιλοτομαρισμό των οργάνων ενός σάπιου και απάνθρωπου συστήματος που βασίζεται στο κέρδος.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΟ ΣΕΪΣΙΔΗ
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο (οδός Λουκάρεως)

Τρίτη 7/2, 9π.μ.,4ος Όροφος

Ταξική Αντεπίθεση(Ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569103/