Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 στις 17.30

(αναστέλλεται) Συλλογική κουζίνα

Η Συλλογική Κουζίνα της Τετάρτης, μετά από 8 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, αναστέλλει την εβδομαδιαία λειτουργία της (δεν θα μαγειρεύουμε πια κάθε Τετάρτη μεσημέρι), αλλά δεν καταθέτει τις κουτάλες της. Θα συνεχίσουμε να συναντιόμαστε σε αλληλέγγυα μαγειρέματα, σε έκτακτα μαγειρέματα, σε εκδηλώσεις και όπου αλλού είναι χρήσιμη η συνεισφορά μας.

Στις 24/3, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00, στο στέκι "Πέρασμα" (πρώην "Αυτόνομο Στέκι", Ζωοδόχου Πηγής 95-97 και Ισαύρων), η Συλλογική Κουζίνα της Τετάρτης σάς προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα ''Η εμπειρία από τη δράση της Συλλογικής Κουζίνας της Τετάρτης και οι στρατηγικές επιβίωσης των από κάτω''. Μας ενδιαφέρει, πέρα από το να κάνουμε μια μικρή αναδρομή στην ιστορία της Κουζίνας και έναν μικρό απολογισμό μέχρι σήμερα -ως οφείλει κάθε κινηματική δομή με δημόσια δράση- να συζητήσουμε, διασταυρώνοντας γνώμες και συμπεράσματα,το μέλλον εγχειρημάτων που επιχειρούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας εντός, εκτός και ενάντια στη λογική του καπιταλισμού.

Καλούς αγώνες αδέρφια!

Η Συλλογική Κουζίνα της Τετάρτης

email: silkouexteta@gmail.cexom

πηγή : email που λάβαμε στις 17 Μάρτιος 14h


Για 8η συνεχή χρονιά κατεβαίνουμε τα σκαλιά για το υπόγειο της Ζωοδόχου Πηγής (95 - 97 και Ισαύρων, στα Εξάρχεια).Ανάβουμε τα γκάζια, ανασκουμπωνόμαστε κι αρχίζουμε τα ''πολιτικά μας''μαγειρέματα. Ξεκινάμε την Τετάρτη 17/9 και σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη -εκτός από γιορτές και σχόλες- στις 15.00 (αν θέλετε να μαγειρέψουμε μαζί) και κατά τις 17.30 για να φάμε παρέα.

Σας ενημερώνουμε ότι στις ώρες λειτουργίας της Κουζίνας θα συγκεντρώνονται για τους "Τροφοσυλλέκτες" τρόφιμα (συσκευασμένα μακράς διάρκειας) και είδη ατομικής υγιεινής προκειμένου να βοηθηθεί η λειτουργία της αλληλέγγυας δομής. Επίσης, χρήσιμα είναι και είδη γενικής καθαριότητας αλλά για τα τελευταία θα παρακαλούσαμε να επιλέγετε -στο βαθμό που το επιθυμείτε- πρωτίστως ανάμεσα στα προϊόντα της ΒΙΟΜΕ στα πλαίσια μιας διευρυμένης αλληλεγγύης που υφαίνει δίχτυ ασφαλείας ανάμεσα στους φτωχούς, αξιοπρεπείς, αγωνιζόμενους ανθρώπους.

πηγή : email που λάβαμε στις 8 Φεβρουάριος 08h