Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 στις 9.00 πμ

8 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8

(ακυρώνεται) Αντιφασιστική – Αντιθεσμική – Αντικρατική συγκέντρωση στη δίκη της Χ.Α.

Σήμερα Πέμπτη 22 Φλεβάρη, πραγματοποιήθηκε η καλεσμένη αντικρατική- αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού. Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση του παρακρατικού τάγματος εφόδου της Χ.Α. στο αντιεξουσιαστικό- αναρχικό στέκι Αντίπνοια και η αυριανή συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, δεν θα πραγματοποιηθεί.

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ | ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569744/


1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστικό - Αντιθεσμικό - Αντικρατικό Κάλεσμα στη δίκη της Χ.Α: Πέμπτη 23/2, 9πμ Κορυδαλλός & Παρασκευή 24/2, 9πμ Εφετείο

Φωτογραφία του Wang Lung.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Πριν 9 χρόνια, στις 30 Ιουνίου του 2008, το αναρχικό στέκι Αντίπνοια στα κάτω Πετράλωνα, δέχθηκε οργανωμένη δολοφονική επίθεση από 15-20 παρακρατικούς της χρυσής αυγής με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο συντρόφων από μαχαίρι. Αυτή είναι μία μόνο από τις εκατοντάδες επιθέσεις των φασιστών ενάντια σε μετανάστες-στριες, εργάτες-τριες, στέκια και καταλήψεις αγώνα και μια από τις δεκάδες μόνο υποθέσεις που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία Χ.Α. - εγκληματική οργάνωση.

Το κράτος οδήγησε την Χ.Α. στη δικαιοσύνη μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 - από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και το μαχαίρι του μέλους της τ.ο. Νίκαιας, Γιώργου Ρουπακιά, στην Αμφιάλη του Πειραιά - προκειμένου να αναχαιτίσει την έκφραση της αντιφασιστικής κοινωνικής οργής και να εμφανιστεί ως ο μοναδικός φορέας δικαιοσύνης και εγγυητής της κοινωνικής ομαλότητας και επιχειρώντας να αποπροσανατολίσει την κοινωνία για την άρρηκτη σχέση κράτους και φασιστών. Γιατί ο φασισμός αποτελεί την πιο ακραία έκφανση του ίδιου του κρατικού - καπιταλιστικού συστήματος. Γιατί το κράτος είναι που εκκενώνει καταλήψεις προσφύγων και μεταναστών, δημιουργεί στρατόπεδα συγκέντρωσης, επιτίθεται σε διαδηλωτές, καταστέλλει αγώνες. Επιτίθεται δηλαδή στα ίδια υποκείμενα που αποτελούν και τον στόχο του φασιστικού παρακράτους.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο πλαίσιο της δίκης της Χρυσής Αυγής, τέσσερεις σύντροφοι/ισσες καλούνται να καταθέσουν αναφορικά με τη δολοφονική επίθεση στο αναρχικό στέκι Αντίπνοια τον Ιούλη του 2008. Δεν είχαμε και δεν έχουμε αυταπάτες για τον ρόλο της αστικής δικαιοσύνης. Οι όποιες καταδίκες, κάποιων φασιστών, από αυτήν δεν μπορούν να αποκρύψουν τον παραστρατιωτικό ρόλο που επιτελεί εδώ και χρόνια η Χ.Α., πλάι στους επίσημους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους. Ο αντιφασιστικός αγώνας είναι κομμάτι του συνολικού αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο και δίνεται στους δρόμους από τον κόσμο του αγώνα.

Αντιφασιστικό - Αντιθεσμικό - Αντικρατικό Κάλεσμα στη δίκη της Χ.Α

Τις μέρες εκδίκασης της υπόθεσης, αναφορικά με την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια.

Πέμπτη 23/2, 9πμ δικαστική αίθουσα φυλακών Κορυδαλλού

Παρασκευή 24/2, 9πμ Εφετείο Αθηνών

αναρχικό - αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37

αναρχική συλλογικότητα Ατραπός

αναρχική συλλογικότητα Ο72

Ταξική Αντεπίθεση ( ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών )

σύντροφοι - συντρόφισσες

πηγή : https://taksiki-antepithesi.espivblogs.net/ar...


1 2 3 4 5 6 7 8

Συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης για την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2017, 9πμ στον Κορυδαλλό

ΚΑΛΟΥΜΕ στη ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α.: ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ, στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, στις 9.00 π.μ. και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ, στο ΕΦΕΤΕΙΟ, στις 9.00 π.μ., ημέρες εκδίκασης της υπόθεσης για την επίθεση στο αναρχικό στέκι Αντίπνοια

ΚΡΑΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ

Πριν εννέα χρόνια, στις 30 Ιουνίου του 2008, το αναρχικό στέκι Αντίπνοια δέχτηκε δολοφονική επίθεση από 15-20 χρυσαυγίτες, μεταξύ των οποίων και τα ναζιστικά μαχαίρια των Βασίλη Σιατούνη και Αθανάσιου Στράτου. Μετά και την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο τον Οκτώβρη του 2015 και εξαιτίας της δυναμικής παρουσίας του κόσμου του αγώνα, οι δύο φασίστες καταδικάστηκαν σε κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα το Σεπτέμβρη του 2013, από τάγμα εφόδου της Χ.Α. και το μαχαίρι του Γ. Ρουπακιά, το κράτος λόγω εσωτερικών ανταγωνισμών και προκειμένου να αναχαιτίσει την αναπτυσσόμενη κοινωνική οργή πήρε την απόφαση να φορέσει το "αντι"φασιστικό του προσωπείο και άσκησε διώξεις στη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Η επίθεση στο στέκι Αντίπνοια είναι μία από τις δεκάδες υποθέσεις που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία Χ.Α.- Εγκληματική οργάνωση.

Χωρίς να τρέφουμε καμία αυταπάτη ότι ο φασισμός θα αντιμετωπιστεί από την αστική δικαιοσύνη αλλά ούτε και από την αριστερή κυβέρνηση, θεωρούμε σημαντική την παρουσία μας στη δίκη για να μην αφήσουμε σπιθαμή γης να δρουν ανενόχλητοι οι φασίστες και για να καταδεικνύουμε κάθε φορά και σε κάθε πεδίο που βρισκόμαστε, πως είναι το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που γεννά και τρέφει τον φασισμό.

Ξέρουμε πως μπορούμε να συντρίψουμε τους φασίστες, το ρατσιστικό μίσος και τις φασιστικές αντιλήψεις με τον κοινό αγώνα των από τα κάτω. Ξέρουμε πως οι αντιστάσεις μας ενάντια στην επίθεση στη ζωή μας, θα αντιμετωπίζονται με όξυνση της κρατικής καταστολής και όπου αυτή δεν φτάνει με τα μαχαίρια των φασιστών. Γι' αυτό παλεύουμε να συντρίψουμε και τα αφεντικά και το κράτος, μαζί με τους φασίστες.
Δεν θα αφήσουμε να μας μετατρέψουν σε κανίβαλους. Παλεύουμε συλλογικά και από κοινού, ενάντια στον φασισμό, στο κράτος, στο κεφάλαιο. Αυτή η πάλη δεν μπορεί παρά να είναι ταξική, αντιθεσμική, ανατρεπτική. Δεν μπορεί παρά να διεξάγεται στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στις σχολές, στις γειτονιές, στους δρόμους. Εκεί πεθαίνει η εκμετάλλευση κι η καταπίεση. Κι εκεί γεννιέται η ζωή που μας αρμόζει.

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

πηγή : http://askpthk.espivblogs.net/2017/02/20/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%cf%80%cf%8c%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b3/


1 2 3 4 5 6 7 8

Αντιφασιστικό - Αντιθεσμικό - Αντικρατικό κάλεσμα στη δίκη της Χ.Α. τις μέρες εκδίκασης της υπόθεσης αναφορικά με την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αντιφασιστικό - Αντιθεσμικό - Αντικρατικό κάλεσμα στη δίκη της Χ.Α. τις μέρες εκδίκασης της υπόθεσης αναφορικά με την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια

Στις 14 Φλεβάρη ξεκινάει, ως μια εκ των υποθέσεων που εντάσσονται στο πλαίσιο της δίκης "Χρυσή Αυγή - εγκληματική οργάνωση", η εξέταση της υπόθεσης της επίθεσης από τάγμα εφόδου της Χ.Α. στο στέκι Αντίπνοια το 2008, που είχε ως αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό δύο συντρόφων από μαχαίρι. Η συγκεκριμένη δίκη ξεκίνησε αμέσως μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα τον Σεπτέμβρη του 2013 από τον Γ. Ρουπακιά, μέλους της Χ.Α. στην Αμφιάλη του Πειραιά. Υπό τον κίνδυνο της κλιμάκωσης της κοινωνικής οργής που πυροδότησε η δολοφονία του Φύσσα, η τότε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εκκίνησε τη "δίωξη" της Χ.Α. που συνοδευόταν από μια μιντιακή εκστρατεία καθεστωτικής "αντιφασιστικής" ρητορείας, επιδιώκοντας να χειραγωγήσει τα υγιή αντιφασιστικά αντανακλαστικά πλατιών κομματιών της κοινωνίας, να τα αποπροσανατολίσει και να τα ενσωματώσει. Μέσω της υιοθέτησης της θεωρίας των "δύο άκρων" επιχείρησε παράλληλα να ποινικοποιήσει και να απομονώσει όσους αγωνίζονται ενάντια στο σύστημα εκμετάλλευσης και καταπίεσης και ταυτόχρονα να συγκαλύψει την άρρηκτη σχέση κράτους και φασιστών.

Εμείς, οι εργαζόμενοι/ες, οι άνεργοι/ες, οι νεολαίοι, δεν ξεχνάμε ότι διαχρονικά οι φασιστικές και ναζιστικές συμμορίες αποτελούν δεκανίκια του συστήματος σε κρίση. Τότε, όπως και τώρα, η δολοφονική δράση των ταγμάτων εφόδου της Χ.Α. εναντίον μεταναστών, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Σαχτζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα (1/2013), και τα ρατσιστικά πογκρόμ στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας με επίκεντρο τον Αγ. Παντελεήμονα, όπως στην περίπτωση της επίθεσης στα γραφεία της τανζανικής κοινότητας στην Κυψέλη (9/2012), αποτελούσαν προέκταση της επίσημης κρατικής επιχείρησης εναντίον των μεταναστών "Ξένιος Δίας". Επίσης, δεν ξεχνάμε την συντονισμένη επίθεση κράτους και παρακράτους ενάντια σε αγωνιστές και χώρους αγώνα, όπου τις κρατικές κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον καταλήψεων, τις μαζικές συλλήψεις διαδηλωτών και συνολικά την ποινικοποίηση των αντιστάσεων διαδέχονταν παρακρατικές επιθέσεις, συχνά υπό την κάλυψη της κρατικής καταστολής.

Στις μέρες μας, οι φασιστικές συμμορίες ξαναβγαίνουν από τις τρύπες τους για να συνεχίσουν το έργο των επίσημων κρατικών μηχανισμών που στοχοποιούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους κατειλημμένους χώρους αγώνα και ευρύτερα την κοινωνική και ταξική αλληλεγγύη που εκφράζεται αδιαμεσολάβητα και από τα κάτω, με δολοφονικές επιθέσεις εναντίον προσφύγων και μεταναστών στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και αλληλέγγυων, σε αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους μπάτσους, με ρατσιστικές συγκεντρώσεις και πογκρόμ ενάντια στην ένταξη προσφυγόπουλων στα σχολεία (π.χ. Πέραμα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα) και με επιθέσεις εναντίον δομών του αγώνα και εγχειρήματα αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες (όπως την κατάληψη στέγης προσφύγων και μεταναστών Νοταρά 26, το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Περιστερίου, την κατάληψη Λέλας Καραγιάννη 37, τον χώρο "Θερσίτης" κ.α.).

Για μια ακόμη φορά, η δράση των φασιστικών παρακρατικών συμμοριών έρχεται να συμπληρώσει το έργο της κρατικής καταστολής. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι η εκκένωση των τριών κατειλημμένων δομών αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες στη Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο του 2016, εν μέσω κλίματος στοχοποίησης των προσφύγων και των μεταναστών από την επίσημη κρατική προπαγάνδα, συνοδεύτηκε από την έξαρση των επιθέσεων των φασιστοειδών. Επιπλέον είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τους κρατικούς σχεδιασμούς που στοχεύουν στην κοινωνική απομόνωση των προσφύγων και των μεταναστών με τη βίαιη απομάκρυνσή τους από το δημόσιο χώρο και τον εγκλεισμό τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης καθώς και με την ποινικοποίηση της δημιουργίας δεσμών αλληλεγγύης και αγώνα ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες, προωθώντας τον εκφασισμό της κοινωνίας.

Το κράτος, υπό την παρούσα αριστερή διαχείριση απογυμνωμένη από ανθρωπιστικά προσχήματα, συνεχίζει την πορεία ισχυροποίησης του καθεστώτος που εντείνει την εκμετάλλευση και επιβάλλει τη φτώχεια και την εξαθλίωση σε ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, που εξοντώνει όσους χαρακτηρίζονται ως πλεονάζοντες ή περιττοί και τους αποκλείει την πρόσβασή στα κοινωνικά αγαθά, τη ζωή και την αξιοπρέπεια, που οικοδομείται πάνω στην αντί-μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης - Φρούριο και τις απελάσεις. Ταυτόχρονα, προκειμένου να απορροφήσει τους κοινωνικούς κραδασμούς που προκαλούνται, εξαπολύει τους λακέδες του ώστε να τρομοκρατήσει την κοινωνία και να καταστείλει κάθε εστία αντίστασης.

Δίχως αυταπάτες για το ρόλο της θεσμικής δικαιοσύνης και με γνώμονα την αντίληψη ότι ο αντιφασιστικός αγώνας αποτελεί κομμάτι του συνολικότερου αγώνα των από τα κάτω ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, αντιλαμβανόμαστε την εξέταση της υπόθεσης της δολοφονικής επίθεσης στο στέκι Αντίπνοια από τάγμα εφόδου της Χ.Α., στο πλαίσιο της δίκης "Χρυσή Αυγή - εγκληματική οργάνωση", ως ένα ακόμα πεδίο παρέμβασης ενάντια στους παρακρατικούς φασίστες. Αλλά και διάχυσης του λόγου και των προταγμάτων μας ενάντια στην επιχείρηση εκφασισμού της κοινωνίας, κάτι που αποτελεί σημαντικό μέρος της δράσης μας σε κάθε κοινωνικό πεδίο. Με όπλα μας την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωση, συνεχίζουμε να ορθώνουμε αναχώματα στις γειτονιές μας ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία. Μέσα από κοινούς αγώνες ντόπιων, προσφύγων και μεταναστών ενάντια στην φτώχεια, την εκμετάλλευση, την καταπίεση, τον ξεριζωμό, τον θάνατο και το σύστημα που τα γεννά, ενισχύουμε τον ευρύτερο αγώνα για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας και ελευθερίας.

ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την πρώτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης αναφορικά με την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια ΤΡΙΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ, ΕΦΕΤΕΙΟ, 9 π.μ.

Αντιφασιστικός Συντονισμός στην Πατησίων ΛΚ37, Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης/Πατησίων, ΑΝ.Α.Σ.Α.

πηγή : http://antifasp.espivblogs.net/2017/02/10/%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b…


1 2 3 4 5 6 7 8

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α.

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ

Την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου συνεχίζεται στην αίθουσα των δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού και σε αυτή του Εφετείου αντίστοιχα, η εκδίκαση της υπόθεσης του στεκιού «Αντίπνοια» -στο πλαίσιο της «δίκης της Χρυσής Αυγής»- στο οποίο τον Ιούνιο του 2008, πραγματοποιήθηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρια από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο συντρόφων. Έχουν προηγηθεί δύο συνεδριάσεις, η πρώτη στο χώρο του Εφετείου Αθηνών και η δεύτερη στον Κορυδαλλό. Ως Αναρχική Πολιτική Οργάνωση, κομμάτι του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού κινήματος, βρεθήκαμε μαζί με συλλογικότητες και συντρόφους στις συγκεντρώσεις απέναντι στο κράτος και τα παρακρατικά τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Η κινητοποίηση, με τα δημόσια αντικρατικά, αντικαπιταλιστικά και αντιφασιστικά της χαρακτηριστικά, διεκδίκησε και πέτυχε από την πρώτη μέρα στο Εφετείο την εδραίωση της δυναμικής κινηματικής παρουσίας εντός και εκτός δικαστηρίων, κόντρα στους κρατικούς σχεδιασμούς. Σχεδιασμούς που αποσκοπούσαν στην επιβολή της παρουσίας ενός τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στο χώρο του Εφετείου υπό την προστασία των ΜΑΤ. Το πολιτικό ζητούμενο αυτού του σχεδιασμού, είναι αφενός η διαχρονική χρησιμοποίηση των νεοναζί ως ευθεία απειλή απέναντι στον κόσμο του αγώνα και αφετέρου η επιβεβαίωση της κρατικής κυριαρχίας στο δημόσιο χώρο.

Με βάση αυτές τις επιδιώξεις, στις 14 Φλεβάρη, διμοιρίες των ΜΑΤ και ένα πλήθος αστυνομικών δυνάμεων κατέκλυσαν τον ευρύτερο χώρο γύρω από το Εφετείο ώστε να «περιφρουρήσουν» την προσυγκέντρωση, τη μεταφορά και την είσοδο του τάγματος εδόφου της Χ.Α. στη δικαστική αίθουσα, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς αριθμητικούς περιορισμούς. Η μαχητική και αυτοπεριφρορουρούμενη αντιφασιστική συγκέντρωση είχε απέναντί της πολλαπλούς αστυνομικούς φραγμούς που είχαν στηθεί για να περάσουν οι ναζί στην αίθουσα, ενώ αμέσως μετά αστυνομικές δυνάμεις παρεμπόδιζαν την είσοδο των αναρχικών και των αντιφασιστών σε αυτή, τους οποίους μάλιστα βιντεοσκοπούσαν. Επιδίωξαν, η δίκη να διεξαχθεί σε ένα πλαίσιο «δημοκρατικής ομαλότητας», δηλαδή αποδοχής της παρουσίας των νεοναζί μαχαιροβγαλτών υπό την κρατική προστασία.

Αυτή την παρουσία κι αυτούς τους σχεδιασμούς «ειρηνικής συνύπαρξης» υπό την εποπτεία των δυνάμεων καταστολής, μπλόκαραν οι δυνάμεις του κινήματος με τη δυναμική δημόσια συγκέντρωση τους μέσα και έξω από την αίθουσα του Εφετείου. Το αποτέλεσμα ήταν η ανάδειξη της κρατικής συνδρομής στην κίνηση των παρακρατικών ταγμάτων εφόδου και το έμπρακτο σαμποτάζ του κρατικού σχεδιασμού για τους όρους διεξαγωγής της «δίκης της Χρυσής Αυγής», μέσα σε συνθήκες σιωπής και δημοκρατικής κάλυψης των νεοναζί, οι οποίοι στη δίκη εμφανίζονται και οριοθετούνται στον καθεαυτό τους ρόλο, αυτό του παρακρατικού ενεργούμενου.

Στη συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης στις φυλακές Κορυδαλλού την Πέμπτη 16 Φλβάρη το ναζιστικό τάγμα εφόδου δεν εμφανίστηκε, ενώ η συγκέντρωση των αναρχικών και των αντιφασιστών πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Η συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης του στεκιού «Αντίπνοια» με βάση την κινηματική κινητοποίηση έπειτα από την οργανωμένη μαχητική αναρχική-αντιφασιστική παρουσία, παραμένει μία «ανοιχτή πληγή» για τους πολιτικούς ιθύνοντες των κρατικών επιτελείων. Είναι αναγκασμένοι είτε να προχωρήσουν σε μία τακτική υποχώρηση αποσύροντας, προσωρινά για τις επόμενες συνεδριάσεις, το ναζιστικό τάγμα εφόδου από το πεδίο της δίκης το οποίο είναι πλέον πραγματικά δημόσιο, είτε να επιχειρήσουν ξανά να επιβάλλουν την παρουσία του, με ακόμα περισσότερη βία αυτή τη φορά. Σε κάθε περίπτωση γίνεται ευρύτερα κατανοητό ότι η κρατική και καπιταλιστική «ομαλότητα» -της οποίας τη διαχείριση έχει σήμερα ένα κομματικό μόρφωμα που έχει επιχειρήσει να αντλήσει πολιτική υπεραξία, μεταξύ άλλων, και από τους αντιφασιστικούς αγώνες και το αίμα των χτυπημένων από τις νεοναζιστικές συμμορίες- συνεπάγεται την ύπαρξη και την πριμοδότηση των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου.

Των ταγμάτων εφόδου τα οποία επανεμφανίζονται αποθρασυνόμενα, στοχεύοντας μέχρι και προσφυγόπουλα σε σχολεία όπως στην πρόσφατη περίπτωση του Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη, όπου με την κινητοποίηση αναρχικών-αντιφασιστών στήθηκε χθες ένας ακόμα μαχητικός φραγμός στην προσπάθεια επιβολής της απόλυτης εξουσιαστικής αποκτήνωσης. Αποθρασυνόμενα από την κάλυψη που τους παρέχει το καθεστώς το οποίο πραγματοποιεί φιέστες μαζί τους, χτυπώντας με τους πραιτωριανούς του τους αναρχικούς-αντιφασίστες, οι οποίοι την Τρίτη 21 Φλεβάρη, στην πόλη των Ιωαννίνων, έδωσαν μία ακόμη μάχη ενάντια στην επικράτηση του καθεστωτικού-φασιστικού εσμού.

Σήμερα όπου η ακροδεξιά και φασιστική πτυχή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, η πιο ακραία έκφανση του εκμεταλλευτικού συμπλέγματος κράτους και κεφαλαίου διευρύνεται στο πλαίσιο της «Ευρώπης-Φρούριο», η απομόνωση των φασιστών και η σύγκρουση μαζί τους σε κάθε σημείο του κοινωνικού πεδίου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Από τη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη μέχρι τα Βαλκάνια, η εμφάνιση των φασιστών στους δρόμους, η απροκάλυπτη συσχέτισή τους με το βαθύ κράτος και η χρησιμότητά τους στην επιβολή των καθεστωτικών επιλογών αποδεικνύουν την αναγκαιότητα εγρήγορσης απέναντι στις παρακρατικές φασιστικές ομάδες.

Αποδεικνύουν την αναγκαιότητα οργάνωσης του αγώνα και της συγκρότησης πολιτικών, κοινωνικών και ταξικών μετώπων πάλης σε μία αντιπαράθεση που η έκβασή της θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη των αγώνων ενάντια στην επιβολή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού. Σε αυτό το πλαίσιο ως Α.Π.Ο. συμμετέχουμε στο δημόσιο κάλεσμα του αναρχικού αντιεξουσιαστικού στεκιού «Αντίπνοια» και συμμετείχαμε στην αντιφασιστική διαδήλωση στο κέντρο της Σόφιας ύστερα από διεθνές κάλεσμα που είχαν κάνει σύντροφοι από τη Βουλγαρία για να ενισχυθεί ο αντικρατικός-αντιφασιστικός αγώνας και η διεθνιστική αλληλεγγύη.

Απέναντι στην κατασταλτική και παρακρατική τρομοκρατία, εργαλεία επιβολής του κόσμου του κράτους και των αφεντικών, μόνο ο κόσμος του αγώνα και η οργανωμένη παρουσία του κινήματος μπορούν να λειτουργήσουν ως βάση για την συγκρότηση της κοινωνικής και ταξικής αυτοάμυνας. Ως εφαλτήριο για την κοινωνική και ταξική αντεπίθεση που θα περάσει πάνω από τους παρακρατικούς νεοναζί και τους πάτρωνες τους, για να χτίσει την κοινωνία της Ισότητας, της Αλληλεγγύης και της Ελευθερίας, τον κόσμο της Αναρχίας και του Ελευθριακού Κομμουνισμού.

Από τη Σόφια και το Ωραιόκαστρο μέχρι τα Γιάννενα και την Αθήνα… ο φασισμός τσακίζεται στους δρόμους από τον κόσμο του Αγώνα

ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

  • ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 9 Π.Μ.
  • ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 9 Π.Μ

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ

apo.squathost.com - anpoexlorg@gmaexil.com

πηγή : http://apo.squathost.com/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%87%ce%b1/


1 2 3 4 5 6 7 8

Κάλεσμα στη δίκη της ΧΑ

Συμμετέχουμε - στηρίζουμε το κάλεσμα σε Εφετείο και Κορυδαλλό τις ημέρες της εκδίκασης της υπόθεσης αναφορικά με την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια.

ΤΡΙΤΗ 14 ΦΛΕΒΑΡΗ, 9.00, ΕΦΕΤΕΙΟ «Δεν περιμένουμε από το κράτος, τα δικαστήρια και την αστυνομία να καταστρέψουν το φασισμό, γνωρίζουμε από το παρελθόν και το παρόν ότι ο φασισμός δεν καταστρέφεται από την εξουσία. Eίναι φανερό ότι διάφορα μέρη του συστήματος εξακολουθούν να στηρίζουν τους φασίστες και σε μια επόμενη φάση θα τους προωθήσουν ώστε να επιτύχουν τους σκοπούς τους στο έδαφος που έχουνε ήδη στρώσει. Ετσι κι αλλιώς οι φασιστικές ιδέες και πρακτικές διαχέονται και εφαρμόζονται στην κοινωνική πλειοψηφία με τις νεοφιλελεύθερες «μνημονιακές» πολιτικές της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. και της Εγχώριας Οικονομικής Ελίτ.

Οι φασίστες δεν έχουν τίποτα να φοβούνται από το κράτος. Αυτό που φοβούνται είναι το λαϊκό και εργατικό κίνημα των χιλιάδων προλετάριων που θα τους σαρώσει μαζί με το σύστημα και τα συμφέροντα που υπηρετούν.»

(εδώ παλαιότερο κείμενο του χώρου για τη δίκη της ΧΑ)

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ

Pasamontaña

πηγή : http://pasamontana.blogspot.com/2017/02/blog-...


1 2 3 4 5 6 7 8

Στέκι Αντίπνοια | Αντιφασιστικό-Αντιθεσμικό-Αντικρατικό κάλεσμα στη δίκη της Χ.Α

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ- ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΟ- ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΠΕΜΠΤΗ 23/2, ΣΤΙΣ 9.00, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2, ΣΤΙΣ 9.00, ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

post image

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟΥ-ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Χ.Α.

Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η εκδίκαση, στη δίκη της Χ.Α. ως εγκληματική οργάνωση, της υπόθεσης αναφορικά με την επίθεση στο αναρχικό - αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια από τάγμα εφόδου της Χ.Α. τον Ιούνιο του 2008.

1η ημέρα

Την Τρίτη 14/2, περίπου 200 σύντροφοι και συντρόφισσες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για οργανωμένη παρουσία στη δίκη της Χ.Α., τις ημέρες εκδίκασης της υπόθεσης του στεκιού Αντίπνοια, πραγματοποιήσαμε απο νωρίς το πρωί την προγραμματισμένη αντιφασιστική- αντικρατική- αντιθεσμική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθηνών, προτάσσοντας δυναμικά ότι ο φασισμός τσακίζεται από τον κόσμου του αγώνα, τόσο στους δρόμους όσο και στα δικαστήρια.

Εξαιτίας της συγκρότησης και αποφασιστικότητάς μας - καθώς σταθήκαμε σε όλο το μήκος της εισόδου του Εφετείου επί της Λ. Αλεξάνδρας με πανό και φωνάζοντας συνθήματα- το κράτος αναγκάστηκε να κινητοποιήσει μεγάλη αστυνομική δύναμη να σταθεί έξω από το Εφετείο, προκειμένου να προστατεύσει τους φασίστες, τους οποίους έφερναν με συνοδεία επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις από το σταθμό του μετρό Αμπελόκηποι. Η "υποδοχή" που έλαβαν οι φασίστες από τον κόσμο του αγώνα, έδωσε με σαφήνεια το μήνυμα πως δεν πρόκειται να αφήσουμε τα τσιράκια του κράτους και του κεφαλαίου να σταθούν δίπλα μας.

Το δημόσιο πεδίο κερδήθηκε από τους αγωνιστές. Τους αναρχικούς/ές, τους κομμουνιστές/στριες, τους αντιφασίστες/στριες. Οι φασίστες θα έβγαιναν εκείνη τη μέρα απο τις τρύπες τους μόνο με την προστασία του επίσημου αστικού στρατού, δηλαδή την αστυνομία. Επέλεξαν να βάλουν τους φασίστες άρον άρον μέσα στα δικαστήρια, όλους μαζί και χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, παρακάμπτοντας όλες τις διαδικασίες που οι ίδιοι οι κρατικοί μηχανισμοί είχαν αποφασίσει, ενώ η αντιμετώπιση για τον κόσμο του κινήματος, ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη. Αστική δικαιοσύνη και αστυνομία, με εντολές της πολιτικής εξουσίας, επέλεξαν να προστατεύσουν τους φασίστες και να εμποδίσουν το κίνημα. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ απέκλεισαν την είσοδο στους αντιφασίστες/στρίες, ενώ μονάδες ΥΜΕΤ κατέλαβαν το προαύλιο των μαρτύρων. Απαγόρευση εισόδου και ειρωνεία από τους διοικητές των μπάτσων, επιχειρούμενη τρομοκράτηση και νταηλίκια στους μάρτυρες, επί τούτου καθυστερήσεις και ενδελεχής έλεγχος. Επιπλέον από όσο αντιληφθήκαμε αργότερα, μπάτσος έφερε πάνω του κάμερα που κατέγραφε τα πρόσωπα των αντιφασιστών. Το σε ποιου τα αρχεία θα πάνε τα πρόσωπά μας το θεωρούμε δεδομένο, στο κράτος και στους φασίστες του. Τελικά, αργότερα και μετά από έντονες πιέσεις, διαμαρτυρίες και ανυποχώρητη στάση σχετικά με την είσοδό μας, καταφέραμε γύρω στους 35 συντρόφους και συντρόφισσες να είμαστε εντός της αίθουσας.

Όταν ο σύντροφός μας που ήταν να καταθέσει πρώτος, καλέστηκε από την έδρα -ως αναπόσπαστο κομμάτι της κινητοποίησης- δήλωσε εξ αρχής πως δεν προτίθεται να καταθέσει εφόσον υπάρχει αλληλέγγυος κόσμος που του απαγορεύεται η είσοδος. Η έδρα απάντησε στο αίτημα αυτό απειλώντας τον μάρτυρα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως "έχουμε και άλλους τρόπους να σε φέρουμε να καταθέσεις". Αυτή η εριστικότητα και επιχειρούμενη απαξίωση από πλευράς της έδρας, που είχε αφήσει να υπάρχουν 50 νεοναζί στην αίθουσα, αλλά απαγόρευε την είσοδο στους αντιφασίστες, ανέδειξε για ακόμα μια φορά την προστασία που απολαμβάνουν οι χρυσαυγίτες. Η αντίδρασή μας ήταν άμεση τόσο προς την έδρα όσο και προς τους φασίστες, οι οποίοι περιόρισαν τους τσαμπουκάδες τους φωνάζοντας προσβλητικά σχόλια, κρυμμένοι πίσω από τις διμοιρίες που είχαν μπει στην αίθουσα για να μας απωθήσουν και για να σώσουν έστω και τελευταία στιγμή τα μισάνθρωπα κατακάθια που χοροπήδαγαν βγάζοντας άναρθρες κραυγές.

Η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα των αντιφασιστών/στριών, αναρχικών και κομμουνιστών/στριών ανάγκασε την έδρα να διακόψει, ενώ η εισβολή και των ΥΜΕΤ μέσα στην αίθουσα που επιτέθηκαν στον κόσμο του αγώνα, ξεμπρόστιασε για άλλη μία φορά τη συνεργασία ανάμεσα σε κράτος και φασίστες, ξαναέβαλε με κινηματικούς όρους στο προσκήνιο τη δίκη, έθεσε το δίλλημα στην εξουσία αν θα αναλάβει το πολιτικό κόστος από την επίθεση στους αντιφασίστες, και ανέδειξε το αδιέξοδο των αυταπατών περί δημοκρατίας και αντιμετώπισης του φασισμού μέσα από την "απονομή δικαιοσύνης'' από το κράτος. Ταυτόχρονα έδωσε ένα καθαρό μήνυμα πως αυτή η δίκη θα γίνει με τους όρους μας. Ότι δηλαδή δεν πρόκειται να ανεχτούμε προκλήσεις και προσβολές κατά των συντρόφων/ισσών μας απο τα φασιστικά σκουλήκια, την ώρα που καταθέτουν.

Η παρουσία μας με αντιφασιστικά, αντιθεσμικά και αντικρατικά χαρακτηριστικά έκανε ακόμα πιο ξεκάθαρο γιατί ο αντιφασιστικός αγώνας δεν μπορεί παρά να είναι ταξικός, αντιθεσμικός, αντικαπιταλιστικός και αντικρατικός και με αυτούς τους όρους θα πρέπει να διεξάγεται ακόμα και μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

2η ημέρα

Την Πέμπτη 16/2 είχε οριστεί η επόμενη δικάσιμος, αυτή τη φορά στην αίθουσα στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού. Από τον σχεδιασμό της αστυνομίας, φάνηκε πως οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί είχαν αντιληφθεί πλέον πως δεν θα δείξουμε καμία ανοχή στους φασίστες, καμία ανοχή στο επιχειρούμενο ξέπλυμα τους. Συγκεντρωθήκαμε εκ νέου πολλές δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες και καταλάβαμε την είσοδο της δικαστικής αίθουσας, περιμένοντας να μπει κόσμος μέσα, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνταν και συγκέντρωση απ' έξω. Η μαζική και οργανωμένη παρουσία μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φασίστες να σκεφτούν να προσεγγίσουν το σημείο ενώ η αποφασιστικότητά μας ανάγκασε, τις για ακόμα μία φορά υπεράριθμες αστυνομικές δυνάμεις που έστειλε το κράτος, να αποφύγουν οποιαδήποτε απόπειρα επιθετικής κίνησης προς τα εμάς.

Από την αρχή, σύντροφοι και συντρόφισσες μπήκαν και γέμισαν την αίθουσα. Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση του πρώτου συντρόφου, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στα χαρακτηριστικά της επίθεσης από το τάγμα εφόδου της Χ.Α., ενώ στη συνέχεια ανέδειξε τις αξίες, τις αρχές και τις στοχεύσεις του κόσμου του αγώνα και τόνισε επανειλημμένα την άρρηκτη σχέση κράτους και παρακράτους και τον ρόλο των φασιστών ως παραστρατιωτικό κομμάτι της εξουσίας. Η αναφορά και μόνο στους φασιστές ως «παρακρατικών», φάνηκε ότι ενόχλησε ιδιαίτερα τους φασιστοδικηγόρους, οι οποίοι προσπάθησαν αποτυχημένα να ανακόψουν την πολιτική τοποθέτηση. Παρόλα τα δικονομίστικα τερτίπια των φασιστοδικηγόρων τίποτα δεν μπορούσε να ανατρέψει το γεγονός ότι την επίθεση στο αναρχικό - αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια την πραγματοποίησε τάγμα εφόδου της Χ.Α. ως κομμάτι της στρατηγικής της να επιτίθεται σε αγωνιστές και δομές αγώνα.

Το πεδίο που κερδήθηκε ύστερα από τα γεγονότα στο Εφετείο, έκανε ξεκάθαρο τόσο στους φασίστες όσο και στην έδρα, πως θα δεν γινόταν ανεκτή καμία προσβολή προς τους συντρόφους μας. Κατά τη μία η συγκέντρωση έλαβε τέλος και όσοι σύντροφοι μπορούσαν μπήκαν και αυτοί στην αίθουσα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά την εκκίνηση της διαδικασίας και την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, η αίθουσα είχε τόσο κόσμο, ενώ έδωσε το παρόν και κόσμος από ευρύτερα κομμάτια του κινήματος. Η ουσιαστική πολιτικοποίηση της δίκης, μέσω της δυναμικής συγκέντρωσης στο Εφετείο και της αντίστοιχα δυναμικής μας παρουσίας εντός της αίθουσας την Τρίτη, έδωσε το έναυσμα για μια ευρύτερη κινητοποίηση.

Στις δύο η ώρα ξεκίνησε ο δεύτερος σύντροφος την κατάθεσή του. Τοποθετήθηκε βάζοντας από την αρχή τα πολιτικά αίτια τόσο της επίθεσης όσο και της παρουσίας μας στη δίκη. Στάθηκε και αυτός στα χαρακτηριστικά της επίθεσης από το τάγμα εφόδους της Χ.Α., αλλά και της ευρύτερης οικονομικής και κοινωνικής συνθήκης που επικρατούσε εκείνη την περίοδο. Μίλησε για τα προτάγματα του κόσμου του αγώνα και γιατί αυτός ο κόσμος βρίσκεται στο στόχαστρο του φασισμού και του κράτους. Αναφέρθηκε στις αρχές και στις αξίες που καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας του στεκιού, στα αγωνιστικά πεδία στα οποία συμμετείχε και συμμετέχει το στέκι, καθώς και στα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα για τα οποία τοποθετείται το στέκι Αντίπνοια. Χρησιμοποιώντας αρκετά παραδείγματα κατέδειξε τη δράση της Χ.Α. και τον τρόπο με τον οποίο επιτίθετο σε μετανάστες, εργάτες, αγωνιστές κ.α.. Ενώ τόσο πολιτικά όσο και μέσα από παραδείγματα κατέδειξε και την ολοφάνερη συνεργασία κράτους και παρακράτους, όπως στη συντονισμένη επίθεση ΜΑΤ και χρυσαυγιτών στην αντιφασιστική συγκέντρωση στις 2/2/08, στην διακριτή προστασία που παρείχε η αστυνομία στο πογκρόμ κατά μεταναστών μετά τη δολοφονία Καντάρη κ.α.

Κατά τις 3 το μεσημέρι διεκόπη η εκδίκαση για την Πέμπτη 23/2. Ο κόσμος αποχώρησε όλος μαζί και συγκροτημένα, φωνάζοντας συνθήματα, όπως και την πρώτη ημέρα.

ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ - ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΗ - ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 23/2 ΣΤΙΣ 9:00 ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΥΝ. ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/2 ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

κείμενο καλέσματος

https://athens.indymedia.org/post/1569640/

αναρχικό- αντιεξουσιαστικό στέκι Αντίπνοια

Αριστοβούλου & Πυλάδου, Κ. Πετράλωνα

stekiantipnoia.espivblogs.net

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1569701/


1 2 3 4 5 6 7 8

Συνέχεια της εκδίκασης της υπόθεσης για την επίθεση στο στέκι Αντίπνοια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ, στο ΕΦΕΤΕΙΟ, στις 9.00 π.μ., ημέρες εκδίκασης της υπόθεσης για την επίθεση στο αναρχικό στέκι Αντίπνοια

Αλληλεγγύη στους αναρχικούς συντρόφους από το στέκι Αντίπνοια που καλούνται να καταθέσουν στη δίκη της Χ.Α.

Διαβάστε παλιότερα σχετικά με τη δολοφονική επίθεση των φασιστών:

http://eekpetralona.blogspot.gr/2014/03/193-9.html

http://eekpetralona.blogspot.gr/2014/09/19.html

http://eekpetralona.blogspot.gr/2014/03/19-2014-2008.html

ΕΕΚ

πηγή : http://eek.gr/index.php/oldermags/eventdetail/3003/151/athina-efeteio-synexeia-tis-ekdikasis-tis-ypothesis-gia-tin-epithesi-sto-steki-antipnoia