τι; : πάρτυ θεματική : ψυχαγωγία

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 22.00

Ca(r)nnibal Party

Line Up :

Angel Heaven (house)

Déesse (tech-house)

Luminous (Full On/Psychedelic)

Magnites (progressive)

Τα έσοδα του Party θα διατεθούν για τα σπασμένα (άλλων)

πληροφοριες.

Το Σάββατο 18/2 πρωτοβουλία ατόμων του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου διοργανώσαμε ένα πάρτυ στο Θόλο , του οποίου τα έσοδα αποφασίσαμε να διαθέσουμε για ενίσχυση φυλακισμένων αγωνιστ.ρι.ών και άλλων δομών του κινήματος (στέκι μεταναστών).

Κατά τη διάρκεια του πάρτι και εν αγνοία μας έγινε πλιάτσικο από άγνωστα άτομα, όπου αφού σκαψανε τον τοίχο ενός εργαστηρίου πήραν 1 οθόνη & 2 πύργους υπολογιστών μεγάλης αξίας (την τάξης των 1.000 ευρώ έκαστος) ,εκ των οποίων ο ένας είχε φορτωμένο ειδικό λογισμικό (super nova) το οποίο χρησιμοποιείται για την στήριξη φοιτητ.ρι.ων με ειδικές ανάγκες και συγκεκριμένα για άτομα με προβλήματα όρασης.

Αυτό το λογισμικό το οποίο ήταν φορτωμένο μόνο στον συγκεκριμένο υπολογιστή , κοστίζει 1.300 ευρώ και αν δεν βρεθεί ο πύργος, το λογισμικό θα πρέπει να αγοραστεί εκ νέου.

Είναι ένα λογισμικό πρόσβασης που υποστηρίζει ταυτόχρονα μεγέθυνση ,ανάγνωση και απόδοση σε μορφή Braille των δεδομένων την οθόνης ενός υπολογιστή καλύπτοντας έτσι πλήρως τις ανάγκες των ατόμων με προβλήματα όρασης.

Γνωστοποιούμε τα δεδομένα και το γεγονός αυτό, διότι αυτήν την πράξη δεν την θεωρούμε σε καμία περίπτωση πράξη απαλλοτρίωσης από το κράτος ,αφού αυτή η κίνηση ζημιώνει πρώτα απ' όλα την μειονότητα των φοιτη.τρ.ιων που χρησιμοποιεί αυτό το πρόγραμμα και σε δεύτερο χρόνο εμάς και τους σκοπούς διοργάνωσης του πάρτυ (οι οποίοι δεν ήταν προφανώς το οικονομικό όφελος κάποιων ατόμων που παίρνουν τέτοιες «όμορφες» πρωτοβουλίες στις πλάτες και με τις δυνάμεις άλλων).

Να σημειώσουμε ότι τα έσοδα του πάρτυ δεν καλύπτουν ούτε για αστείο τα έξοδα της τάξης των 4.000 που προέκυψαν (μαζί με έξοδα για σκάψιμο τοίχων, παραβιάσεις πορτών, κλπ)

Αν δεν επιστραφεί ο εξοπλισμός η αντικατάσταση του προγράμματος (η οποία είναι άμεσα απαραίτητη) θα πραγματοποιηθεί αναγκαστικά από εμάς .

Αυτό θα γίνει καταρχάς για λόγους συνείδησης (αφού το πλιάτσικο έγινε την ώρα που εμείς διαχειριζόμασταν τον χώρο του θόλου και γενικά επιλεγούμε να φερόμαστε υπεύθυνα απέναντι σε κάθε χώρο που οικειοποιούμαστε και που θέλοντας ή μη μας αγκαλιάζει) , και κατά δεύτερον γιατί αλλιώς θα κινηθούν νομικές διαδικασίες στις οποίες θα εμπλακούμε αναγκαστικά, και στο άμεσο μέλλον θα επιβληθούν συνθήκες περιορισμού κοινωνικών και άλλων εκδηλώσεων (πάρτι, εκδηλώσεις, συνελεύσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.ά.) στον χώρο του πανεπιστήμιου, συνθήκη η οποία θα δρομολογήσει την ολοένα και περισσότερη αποστείρωση του πανεπιστημιακού χώρου και την απαγόρευση της ελεύθερης χρήσης του από όλους και όλες εμάς.

Επιπλέον δεν θέλουμε εργαζόμενοι του πανεπιστήμιου (φύλακες) να χρεωθούν ζημίες οι οποίες έγιναν πάνω στις δικές μας πλάτες.

Δεν ήμασταν ποτέ ρουφιάνοι/ες και ούτε πρόκειται να γίνουμε.

Επειδή η επιστροφή των υπολογιστών και ιδιαίτερα του ενός που έχει φορτωμένο το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι απαραίτητη ΑΜΕΣΑ,

ζητάμε από όποιον/α γνωρίζει το οτιδήποτε,

να επικοινωνήσει μαζί μας (με όρους εμπιστοσύνης, το τονίζουμε πως δεν σκοπεύουμε να ρουφιανέψουμε καμία και κανέναν στο πανεπιστήμιο ή σε όποιον μπάτσο / παρατρεχάμενο εμπλακεί σε αυτό )

ή όποια/ος έχει τον υπολογιστή να τον επιστρέψει, απλά αφήνοντάς τον κάπου στο κτήριο του Θόλου είτε να μιλήσει μαζί μας και πάλι τονίζουμε ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/68196/