Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στις 20.00

Psychedelic Progressive Space Stoner Rock Music Night

Αλλάζει ο άνθρωπος ή κατά βάση παραμένει αυτός που ήταν πάντα; Που αρχίζει η συνειδητή αλλαγή και πόσο διαρκεί η αμετάβλητη συνέχεια της ύπαρξης μας; Που είναι τα όρια, αν υπάρχουν τέτοια;
________________________________________________

"Αν ξέρεις το δρόμο, ξέρεις το στόχο, επειδή ο στόχος δε βρίσκεται στο τέλος του δρόμου. Ο στόχος βρίσκεται σε όλο το δρόμο, σε κάθε στιγμή και σε κάθε βήμα. Δεν είναι ότι, όταν ο δρόμος τελειώσει, φθάνεις στο στόχο. Κάθε στιγμή, εκεί που βρίσκεσαι, είσαι στο στόχο, αν είσαι στο δρόμο. Το να είσαι στο δρόμο σημαίνει ότι είσαι στο στόχο.


Δε μπορείς να πάρεις απλώς την απόφαση να περπατήσεις πάνω στο δρόμο. Θα πρέπει να τον βρεις. Και πρέπει να τον βρεις με το δικό σου τρόπο. Δεν πρόκειται να σου χρησιμέψει ο δρόμος κανενός άλλου".

__________________________________

Μέσω μιας οπτικοακουστικής εμπειρίας θα διερευνήσουμε το ψυχεδελικό rock των Pink Floyd και τη διαγαλαξιακή space rock προσέγγιση των Hawkwind και Eloy, όπως επίσης και τα progressive μουσικά μονοπάτια των Marillion, Rush, Camel, Κing Crimson αλλά και τους μοντέρνους χορευτικούς psychedelic rock ρυθμούς των Hidria Spacefolk, Ozric Tentacles, το γκρουβάτο, μπασαριστό mid tempo stoner των Kyuss, Naxatras, Samsara Blues Experiment, όπως επίσης και πληθώρα άλλων progressive μουσικών τόπων.

____________________________________

Στις αυτοοργανωμένες μουσικές βραδιές στο ''Επί τα Πρόσω'' απολαμβάνουμε τις μουσικές που μας αρέσουν μακριά κι εχθρικά ως προς τις κυρίαρχες κι επιβαλλόμενες σχέσεις πελάτη-σερβιτόρας, αφεντικού-σερβιτόρου, επιλέγοντας την ελεύθερη συνεισφορά σε ό,τι καταναλώσουμε για την εξασφάλιση της συνέχισης του εγχειρήματος.

Τέλος, προωθούμε τη λογική και πρακτική της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας, της αυτοοργανωμένης έκφρασης, της ισότιμης συμμετοχής και της οριζοντιότητας στις μεταξύ μας σχέσεις, επιθυμώντας να δομήσουμε σχέσεις ειλικρίνειας αλλά και να γνωριστούμε με όσες κι όσους δεν έχουμε ακόμα γνωριστεί.
Κι όλα αυτά με όρους αυτοοργανωμένους, αντιιεραρχικούς κι ενάντια στη λογική του κέρδους.

Psychedelic Progressive Space Stoner Rock Music Night

Πέμπτη 16 Μάρτη από τις 20:00

στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω, Πατρέως 87_Πάτρα.

Πρωτοβουλία συντρόφων από τον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω

πηγή : http://epitaprosw.espivblogs.net/2017/03/11/p...