τι; : πάρτυ θεματική : ψυχαγωγία, μουσική από : Mano Aperta

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στις 21.00

Ένας χρόνος Mano Aperta - κουζίνα εκστρατείας!

Ένας χρόνος Mano Aperta - κουζίνα εκστρατείας!

Η Ομάδα μαγειρικής και δημιουργικής απασχόλησης έχει γενέθλια και μας καλεί να τη γνωρίσουμε καλύτερα και να συνδράμουμε στους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την προσφορά μερίδων φαγητού σε εγχειρήματα χώρων φιλοξενίας και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη…
Όπως λένε οι ίδιοι στο κάλεσμά τους:

Γιορτάζουμε περισσότερες από 100.000 μερίδες φαγητού για πρόσφυγες, μετανάστες και γενικότερα συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους φιλοξενίας.

Ελάτε το Σάββατο 4 Μαρτίου στον χώρο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων για να γνωριστούμε, να πιούμε, να χορέψουμε και να ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στις προσπάθειές μας!

Συνεισφορά αποκλειστικά με κατάθεση συκωτιού στο μπαρ.

Στα decks: Όποιος να' ναι, αυτό σας μάρανε τώρα;

Εδώ το ηβέντ στο facebook:

1 χρόνος Mano Aperta - κουζίνα εκστρατείας!

Τι είναι οι Mano Aperta;

H ομάδα μαγειρικής και δημιουργικής απασχόλησης Mano Aperta δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του blog The Three Mooges το Φεβρουάριο του 2016, με σκοπό το αυτονόητο. Να βρίσκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έχει καταφέρει να βασίζεται μόνο στην ενέργεια και τη στήριξη των ανθρώπων που την αποτελούν και έτσι θα συνεχίσει.

Μέχρι στιγμής, οι δράσεις μας αφορούν κατά κύριο λόγο τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο 5ο Λύκειο Αθηνών (Οκταβίου Μερλιέ & Πρασσά), την Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών Νοταρά 26, την Κατάληψη Στέγης Προσφύγων Hotel Oniro καθώς και το 2ο Φιλοξενείο προσφύγων της οδού Αχαρνών.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να επεκτείνουμε τις δράσεις μας όσο μας επιτρέπουν οι δυνατότητες μας. Η ομάδα μας αποτελείται αποκλειστικά από ανθρώπους που, πέρα και έξω από κόμματα και οργανώσεις, νιώθουν την ανάγκη να μην παραμένουν άπραγοι όσο εξελίσσεται η προσφυγική κρίση μπροστά στα μάτια τους.

πηγή : http://www.antinazizone.gr/2017/03/mano-apert...