Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στις 20.00

Ανοιχτή συνέλευση για περιστατικά ενδοκινηματικής σύγκρουσης

Τους τελευταίους μήνες έχει δημιουργηθεί μια ένταση ανάμεσα σε (πρώην και νυν) μέλη της κατάληψης Ζαΐμη 11 και κατάληψης του κέντρου . Τα γεγονότα, ξεκίνησαν τον Αύγουστο, με αφορμή επίθεση που έγινε σε συντρόφισσα , πρώην μέλος της 2ης κατάληψης, από άτομα που συμμετείχαν και συμμετέχουν ακόμα, στην ίδια αυτή κατάληψη. Όλη αυτή την περίοδο μέχρι σήμερα, σύντροφοι/ισσες έχουν χτυπηθεί, τραμπουκιστεί, πολιτικοί χώροι έχουν δεχτεί αποκλεισμό, ενώ υπάρχει κατηγορία για πέσιμο σε κατάληψη και κατηγορίες προς το πρόσωπο της ίδιας συντρόφισσας, για συνεργασία με την κρατική ασφάλεια.

Κατά την διάρκεια των γεγονότων, έγιναν προσπάθειες για εσωτερική συνεννόηση και παύση των «εχθροπραξιών», οι οποίες απέβησαν άκαρπες αφού η συνεννόηση παρέμενε εντός σεξιστικού και προσβλητικού πλαισίου.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε κουραστεί με τις καφενειακού τύπου κουβέντες, τα σπασμένα τηλέφωνα και τις κατηγορίες για συντρόφους και συντρόφισσες, που όμως κατά τ' άλλα δεν μπορούν να ανοιχτούν. Έχουμε καταναλώσει πολύ χρόνο και ενέργεια για ξεκαθαρίσματα με κλειστές/εσωτερικές διαδικασίες, που όπως αποδείχτηκε, δεν είχαν καμιά προοπτική. Οι παραπάνω λογικές, οδηγούν σε «πολιτικές» συμμορίες, εσωτερικές συγκρούσεις πάνω σε αβάσιμα γεγονότα και επιτρέπουν στον κάθε «πρόθυμο», να συσπειρώνει γύρω του κόσμο, με σκοπό την εξουδετέρωση αντιπάλων αλλά και την εξυπηρέτηση της προσωπικής αλλά και μικροπολιτικής ατζέντας του.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και για ακόμα περισσότερους που θα εκθέσουμε από κοντά, καλούμε σε ανοιχτή διαδικασία στο Γκίνη την Κυριακή 12/03 στις 20:00.

Η παρουσία των εμπλεκόμενων είναι απαραίτητη. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Αναρχική Συλλογικότητα Μαύρο-Πολύχρωμο

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1570059/