Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στις 18.00

12 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Πορεία ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και τις εμπροσθοφυλακές του

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ στη Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

πηγή : email που λάβαμε στις 8 Μάρτιος 13h


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΑΣ

πηγή : https://syneleysi.wordpress.com/2017/03/14/%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%ba%ce%b1/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Ο αγώνας για την υπεράσπιση της πόλης και του άλσους θα νικήσει!

Εδώ και πάνω από τρία χρόνια ο νόμος της μαφίας επιχειρεί να επιβάλει άκρα του τάφου σιωπή στην πόλη μας με απειλές κατά της ζωής, βανδαλισμούς, τραμπουκισμούς και δολοφονικές επιθέσεις σε αγωνιζόμενους κατοίκους αλλά και σε όποιον εκφέρει γνώμη αντίθετη στα επιχειρηματικά συμφέροντα του Μελισσανίδη και τις αρπακτικές ορέξεις του.

Ολα αυτά συμβαίνουν γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως το επενδυτικό σχέδιο της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» και η απόπειρα λεηλάτησης ενός από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου στο λεκανοπέδιο, 480 στρεμμάτων, δεν έχει καμιά κοινωνική νομιμοποίηση από το λαό της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Δεν πρόκειται όμως να καταφέρουν να απλώσουν τα χέρια τους πάνω από την πόλη και το άλσος της, όσο αίμα κι αν τρέξει, όσα κεφάλια κι αν ανοίξουν.

Τους διαβεβαιώνουμε πως η γειτονιά μας δε θα γίνει Παλέρμο. Η ελευθερία της έκφρασης γνώμης είναι για μας αξία ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και θα διασφαλιστεί με κάθε κόστος, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, ενθυμούμενοι τον μεγάλο Μενέλαο Λουντέμη, «χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν τα τέσσερα πόδια δύο, δε θα τα κάμουμε τέσσερα εμείς».

Μαζί με όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις της πόλης και τις συλλογικότητες του κινήματος θα δώσουμε κι αυτή τη φορά τον αγώνα της υπεράσπισης της πόλης και του άλσους, στα χνάρια του μεγάλου αγώνα του καλοκαιριού του 2014, χτίζοντας ένα ευρύ ενωτικό μέτωπο πάλης. Και στο τέλος θα νικήσουμε!

Το άλσος μας θα παραμείνει δάσος μέσα στην πόλη, με όλα τα δέντρα στη θέση τους.

Η Νέα Φιλαδέλφεια θα παραμείνει γειτονιά και δε θα γίνει η αυλή των επιχειρηματικών συμφερόντων Μελισανίδη.

-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00 ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

-ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Κατάληψη Στρούγκα

πηγή : http://strouga.espivblogs.net/2017/03/08/o-ag...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Χρήστος Τσιγαρίδας: Η «Στρούγκα» είναι όλοι εμείς

Από το σύντροφο Χρήστο Τσιγαρίδα πήραμε το παρακάτω μήνυμα:

Η «Στρούγκα» είναι όλοι εμείς

Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί συγκεκριμένα καπιταλιστικά συμφέροντα επιτίθενται και πάλι στη «Στρούγκα» και στους αγωνιστές που δραστηριοποιούνται σ' αυτόν τον χώρο-ανάσα ελευθερίας. Η δράση της «Στρούγκας» είναι καρφί στο μάτι πολλών. Οσο για τα συγκεκριμένα καπιταλιστικά συμφέροντα, η «Στρούγκα» είναι που ξεσκέπασε το σχέδιο για την άλωση του Αλσους, που ο Μελισσανίδης θέλει να κάνει «Μόντε Κάρλο». Κατά συνέπεια, οι επιθέσεις που ξεκίνησαν το 2014 και επαναλαμβάνονται σήμερα, αποτελούν τίτλο τιμής για τη «Στρούγκα». Οποιος αγωνίζεται αντιμετωπίζει επιθέσεις από τις δυνάμεις της αντίδρασης, κρατικές και μη. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε μοιρολατρικά αυτές τις επιθέσεις, σαν τους πρώτους χριστιανούς που προσεύχονταν περιμένοντας να τους φάνε τα λιοντάρια. Δεν ταιριάζει σ' εμάς η μοιρολατρία και η παραίτηση. Προσωπικά, έχω μια ιδιαίτερη σχέση με τη «Στρούγκα». Μια σχέση που ξεκίνησε τότε που ήταν ένα ερείπιο και με φώναξαν οι σύντροφοι για να κοιτάξω, ως μηχανικός, τη στατική επάρκεια του κτιρίου. Εκτοτε, έχω συμμετάσχει σε δεκάδες εκδηλώσεις. Ως ομιλητής και ως ακροατής, πότε για τα δικαιώματα των πολιτικών κρατούμενων, πότε για αλληλεγγύη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση ή στο Μέτωπο POLISARIO της Δυτικής Σαχάρας, πότε για ζητήματα ψυχικής υγείας, πότε για την υπεράσπιση του άλσους ενάντια στα καταστροφικά σχέδια του Μελισσανίδη. Εστειλα τα εγγόνια μου σε παιδικά εργαστήρια τα πρωινά της Κυριακής, παρακολούθησα συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές προβολές. Γι' αυτό και τον συγκεκριμένο χώρο τον αισθάνομαι σαν ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ομως το ζήτημα δεν είναι προσωπικό. Είναι πολιτικό. Και τα ερωτήματα που μπαίνουν σε όλους μας είναι σαφή και απολύτως ευδιάκριτα. - Θα επιτρέψουμε σε μια δράκα τραμπούκων να βανδαλίζει ένα χώρο ελευθερίας και να αποκλείει την πρόσβαση σ' αυτόν; - Θα επιτρέψουμε σ' έναν καπιταλιστή να σπέρνει τον τρόμο σε μια ολόκληρη πόλη, θέλοντας να επιβάλει το σκασμό σε όποιον αποκαλύπτει τα καταστροφικά του σχέδια και αντιστέκεται σ' αυτά; Επειδή τρίτες σκέψεις δεν μπορούν να χωρέσουν, έχουμε καθήκον όλοι μας, άνδρες και γυναίκες, νέοι και ηλικιωμένοι, να δώσουμε την απάντηση που αρμόζει σ' ένα κίνημα αγώνα και αλληλεγγύης. Οπως διάβασα, την ερχόμενη Πέμπτη (16 Μάρτη), καλείται πορεία από το σταθμό του ηλεκτρικού στα Ανω Πατήσια προς τη «Στρούγκα».

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!

YΓ. Φανατικός ποδοσφαιρόφιλος δεν υπήρξα. Συμπαθούσα, όμως, την ΑΕΚ. Και βρέθηκα κάποιες φορές στην εξέδρα για να την παρακολουθήσω και να τη χειροκροτήσω, σε νίκες και σε ήττες. Πίστευα πως ο κόσμος της είχε ένα διαφορετικό ήθος. Γι' αυτό και μόνο θλίψη μου προξενεί η σιωπή (αν όχι η ευμενής στάση) αυτού του κόσμου μπροστά στα αίσχη των τραμπουκισμών και των βανδαλισμών που διαπράττονται στο όνομά του. O tempora o mores…

Χρήστος Τσιγαρίδας 9 Μάρτη 2017

πηγή : http://katalipsinf.blogspot.gr/2017/03/blog-post_10.html


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ

Στις 25 Φεβρουαρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια οργανωμένοι οπαδοί του Μελισσανίδη επιτέθηκαν στον κατειλημμένο χώρο «Στρούγκα» και προπηλάκισαν συντρόφους. Για μέρες παραμένουν έξω από τον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο, εμποδίζοντας τη λειτουργία του, ως παρακρατική διμοιρία εντεταλμένη να επιβάλλει στην περιοχή τον φόβο και τη σιωπή.

Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας εφαρμόζεται ένα σχέδιο το οποίο αποτελεί τη συνέχεια μιας συνολικής πολιτικής που επιδιώκει τη βίαιη αποδοχή της εμπορευματοποίησης και της ιδιωτικοποίησης των δημόσιων χώρων με τεράστια οφέλη για την οικονομική ελίτ, τον έλεγχο της κοινωνίας μέσω της επιβολής του φόβου από κρατικές και παρακρατικές δυνάμεις και τελικά τη μετατροπή της σε ένα στρατόπεδο εργασίας. Καθώς το κρατικό - καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε συνολική σήψη, επιχειρεί να την επεκτείνει αλώνοντας την κοινωνική βάση, στρατολογώντας μέσα από τις τάξεις των καταπιεσμένων, όσους είναι διατεθειμένοι να κανιβαλίσουν τον διπλανό τους για λογαριασμό των κρατικών και καπιταλιστικών συμφερόντων.

Η επιβολή των πιο ακραίων μορφών εκμετάλλευσης και καταπίεσης σηματοδοτεί τη μετατροπή της κοινωνικής βάσης σε αρένα επιβίωσης. Ο φόβος της ανεργίας και οι άθλιες συνθήκες στα κάτεργα της μισθωτής σκλαβιάς, η εμβάθυνση της καταστολής και του ελέγχου, η διάχυση του ατομικισμού και του κοινωνικού κανιβαλισμού κι ο αναβαθμισμένος ρόλος των μικρών και μεγάλων μαφιών είναι τμήματα της ίδιας επίθεσης. Της επίθεσης ενός συστήματος που προκειμένου να διατηρήσει την παράλογη επιβολή των ελάχιστων σε βάρος των πολλών χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις για να συνεχίσει να αναπαράγει τη σήψη του.

Η επίθεση στην «Στρούγκα» δεν μπορεί να ειδωθεί απλώς ως μέρος της τρομοκράτησης για την άνευ όρων εκχώρηση του γηπέδου, του φιλέτου γης και του άλσους στον Μελισσανίδη. Καταλήγει στη μετατροπή της Νέας Φιλαδέλφειας σε χώρο ελεγχόμενο από τον ιδιωτικό στρατό του εφοπλιστή. Οι νεολαίοι της περιοχής θα πρέπει να «προσαρμοστούν» στη νέα πραγματικότητα δουλεύοντας είτε ως σκλάβοι για τις εταιρείες που θα «αξιοποιήσουν» την ανέγερση του γηπέδου είτε ως παρατρεχάμενοι της συμμορίας του Μελισσανίδη.

Ο ασφυκτικός έλεγχος μεγάλων περιοχών της πόλης μέσω της μετατροπής τους σε τσιφλίκι μεγαλοεπιχειρηματιών και μαφιόζων που διατηρούν ιδιωτικούς στρατούς ήδη έχει δοκιμαστεί στην περιοχή του Πειραιά (στην οποία το γήπεδο «Καραϊσκάκη» εκχωρήθηκε με εξίσου σκανδαλώδη τρόπο με αυτό της Ν.Φιλαδέλφειας σε ανώνυμη εταιρεία, ενώ ο μοναδικός δημοσιογράφος που «τόλμησε» τότε να μιλήσει για αυτό δέχθηκε δολοφονική επίθεση με 4 μαχαιριές), όπου ένα συνονθύλευμα μπάτσων, μπράβων , χρυσαυγιτών, βουλευτών και ένας ιδιωτικός στρατός οπαδών, έχει συντελέσει αποφασιστικά στην επιβολή της αποπολιτικοποίησης και στην μετατροπή της πάλαι ποτέ κόκκινης από τους αγώνες περιοχής σε προσωπικό τσιφλίκι του τωρινού προέδρου-εφοπλιστή Μαρινάκη.

Η επιχείρηση πλήρους αποικοιοποίησης του δημόσιου χώρου από το κράτος και το κεφάλαιο μέσω της διαπλοκής κράτους, παρακρατικών και μαφιόζων εφαρμόστηκε επίσης στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, οι βασανιστές του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν δημιουργήσει ένα καθεστώς όπου μετανάστες, αγωνιστές και κάτοικοι βρίσκονταν υπό την διαρκή απειλή και άσκηση βίας. Τις μαφιόζικες δραστηριότητες («προστασίες» σε νυχτερινά μαγαζιά, trafficking) αναλάμβαναν από κοινού χρυσαυγίτες και μπάτσοι του τμήματος με τα «μεροκάματα» για τους νεοναζί παρατρεχάμενους του καθεστωτικού εσμού να εκτείνονται από το εμπόριο ναρκωτικών έως τους σεκιουριτάδες στις λαϊκές αγορές της ευρύτερης περιοχής.

Στα Εξάρχεια, η τοπική ναρκομαφία έφτασε στο σημείο να επιτίθεται με μαχαίρια σε αναρχικούς αγωνιστές. Χρειάστηκε ένας σκληρός αγώνας για να αναχαιτιστεί η παρουσία της σε ένα εμβληματικό για το κίνημα πεδίο. Ένας αγώνας που εξέθεσε κοινωνικά την κρατική στρατηγική και στάθηκε μαχητικά απέναντι σε μία τοπικά εκφρασμένη πτυχή της επιχείρησης φεουδαλοποίησης του δημόσιου χώρου από το κράτος και το κεφάλαιο. Η ύπαρξη αντίστασης στα σχέδια του κράτους και κεφαλαίου, η αντιπαράθεση με τον κοινωνικό κανιβαλισμό και τις μαφίες είναι ο λόγος που σήμερα τα Εξάρχεια βρίσκονται στο επίκεντρο της συκοφαντίας των γκαιμπελίσκων των MME, τα οποία προετοιμάζουν μία μελλοντική κατασταλτική επιχείρηση προκειμένου ότι δεν πέτυχαν οι μαφιόζοι -την εξαφάνιση των αγώνων μέσω της μετατροπής των Εξαρχείων σε προσωπική τους «αυλή»- να το επιτύχει η άμεση κρατική βία.

Κοινός στόχος της επιθετικότητας του κράτους, των καπιταλιστών, των παρακρατικών, των μικρών και μεγάλων μαφιών, εν μέσω έκρηξης της σήψης του κρατικού και καπιταλιστικού συστήματος είναι οι κινηματικές αντιστάσεις. Γιατί αναχαιτίζουν την επέλαση στο δημόσιο χώρο ενός εξουσιαστικού συνονθυλεύματος που επιδιώκει την διασπορά του φόβου, που επιδιώκει να επιβάλλεται βίαια, στους δρόμους και τις πλατείες. Είναι ζωτικής σημασίας για κάθε κινηματικό χώρο και για κάθε αντιστεκόμενο όπου κι αν βρίσκεται, να συνεχίσουν να δίνονται μαζικά οι πολιτικές μάχες που αφήνουν ανοιχτό το πεδίο για την ύπαρξη και το ξεδίπλωμα των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων. Πολιτικές μάχες που πρέπει να αποσκοπούν στη μέγιστη δυνατή κοινωνική και ταξική συσπείρωση ενάντια στην επιβολή του κρατικού και καπιταλιστικού ζόφου.

Ο κόσμος της εξουσίας επιφυλάσσει περισσότερο έλεγχο, περισσότερη καταστολή, περισσότερη εκμετάλλευση και φόβο. Απέναντί του να ορθώσουμε τις κοινότητες του αγώνα , να οργανώσουμε τα κοινωνικά και ταξικά μέτωπα και την πολιτική μας παρουσία για την ανατροπή των σχεδιασμών των πολιτικών και οικονομικών ελίτ.

Στην ανεπίστρεπτη σήψη του κρατικού και καπιταλιστικού κόσμου, τα αδιέξοδα, την πολιτική και αξιακή του χρεωκοπία να αντιπαραθέσουμε τις συλλογικές αντιστάσεις, τη χειραφέτηση των καταπιεσμένων, τη μοναδική ζωντανή κοινωνική προοπτική: Τον κόσμο της Αναρχίας και του Ελευθεριακού Κομμουνισμού.

Αναρχική Συλλογικότητα «Κύκλος της Φωτιάς» μέλος της ΑΠΟ - από το κατειλημμένο έδαφος της Λέλας Καραγιάννη 37
Μάρτιος 2017


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00 ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1570276/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Κράτος και κεφάλαιο επιτίθονται στους αυτοοργανωμένους απελευθερωμένους χώρους. Θα μας βρουν απέναντί τους.

Καλούμε σε αλληλεγγύη στην κατάληψη Στρούγκα, Νέα Φιλαδέλφεια

10, 100, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00 ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Κατάληψη GARE

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/68495/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

AΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΓΩΝΑ

φώτο από τη Διαδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 3 Ιούλη 2014 ενάντια στην επέλαση του κεφαλαίου και των εμπροσθοφυλακών του, για την υπεράσπιση των ελέυθερων δημόσιων χώρων, για την Αλληλεγγύη στην κατάληψη Στρούγκα και όλες τις εστίες Αγώνα.

Τον Ιούνη του 2014 ένα μαζικό μαχόμενο κινηματικό μέτωπο έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της Ν.Φιλαδέλφειας, δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη του στην κατάληψη Στρούγκα, βροντοφωνάζοντας την αντίθεσή του στα σχέδια του κεφαλαίου και στις επιθέσεις κράτους και παρακράτους. Σχεδόν τρία χρόνια μετά, η Στρούγκα δέχεται ξανά τραμπούκικη επίθεση, από μερίδα οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι αρχικά κατέλαβαν το χώρο βάφοντάς τον, μετέπειτα επιτέθηκαν στις κινηματικές δυνάμεις που πήγαν στην κατάληψη για να κάνουν εργασίες για την αποκατάσταση του χώρο, τραυματίζοντας συντρόφους, και εν συνεχεία ξανακατέλαβαν τον χώρο.

Οι επιθέσεις στη Στρούγκα δεν στοχεύουν μόνο τη δομή γιατί αντιτείθεται στα μεγαλοεπιχειρηματικά σχέδια του Μελισσανίδη. Εναντιώνονται ευρύτερα στην προσπάθεια των κινηματικών δυνάμεων να περιφρουρούν τις γειτονιές από την πολύμορφη καταστολή. Και σ' αυτήν τη συγκυρία καλούμαστε να πάρουμε θέση για μια ακόμη φορά, όπως και το 2014, υπερασπιζόμενοι τις δομές και τους συντρόφους μας.

Γιατί στην πραγματικότητα, από την αποτελεσματική υπεράσπιση της γειτονιάς και των κοινωνικών της δομών, κρίνεται η δυνατότητα του κινήματος να δημιουργεί ανταγωνιστικές μορφές κοινωνικής και πολιτικής οργάνωσης, κρίνεται η δυνατότητα σύμπηξης πλατιών κοινωνικών συμμαχιών, κρίνεται εν τέλει η ικανότητα του να δρα επαναστατικά. Σε αυτό το πλαίσιο, οι υπάρχουσες- όσο και οι μελλοντικές- δομές κοινωνικής αυτοοργάνωσης και ταξικής αλληλεγγύης στην περιοχή οφείλουν να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα δίχτυ ασφαλείας για εργαζόμενους, ανέργους, νέους, πρόσφυγες. Ένα λαϊκό συσσίτιο, ένα κοινωνικό ιατρείο, ένα κοινωνικό κέντρο, οι αντιφασιστικές δομές αυτοάμυνας, όλα αυτά δεν προστατεύουν μόνο από την ανέχεια, την αποξένωση, την καταστολή, αλλά αποδεικνύουν έμπρακτα, τόσο σε αυτούς που τα λειτουργούν, όσο και σε αυτούς που τα χρησιμοποιούν, μια άλλη προοπτική. Την προοπτική ενός άλλου κόσμου. Την προοπτική της κοινωνικής επανάστασης, της αναρχίας και του κομμουνισμού.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

ΠΙΣΩ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ: ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00, ΠΛ.ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ:

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00, ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

Υ.Γ.: Σήμερα 13/3/2017 οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κεφαλαίου και του κράτους του, εισέβαλλαν στην καταλήψη Βίλα Ζωγράφου και στη κατάληψη στέγης μεταναστών και προσφύγων στην Αχαρνών καθώς επίσης στο στέκι στο Αγρίνιο. Στις κατασταλτικές επιχειρίσεις εκκένωσης των καταλήψεων, συνελήφθησαν σύντροφοι κάτοικοι των καταλήψεων, μετανάστες καθώς και αλληλέγγυοι. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ. (Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ανακοίνωση)

Ταξική αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών)

πηγή : https://taksiki-antepithesi.espivblogs.net/ar...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Την Δευτέρα 13 Μάρτη, με έναυσμα την αστυνομική εισβολή και εκκένωση σε μια μεταναστευτική κατάληψη στην Αλκιβιάδου και στην κατάληψη Villa Zografou, την εισβολή στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου και την απειλή εισβολής και σε άλλες καταλήψεις, συγκροτήθηκε με έκτακτο ανοιχτό κάλεσμα στο Πολυτεχνείο η Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τις Εστίες Αγώνα.

Η επίθεση που δέχονται οι αυτοοργανωμένες δομές είναι συνολική. Η απάντησή μας πρέπει να είναι συνολική. Η Συνέλευση θα έχει τακτικό και επείγον χαρακτήρα, με σκοπό να συγκροτήσει έναν τόπο κοινού αγώνα για την υπεράσπιση των κοινωνικών-πολιτικών χώρων που απειλούνται από την κρατική τρομοκρατία και λεηλασία.

Η συνέχιση της αντίστασης για τον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Villa Zografou αποτελεί άμεσο επίδικο του οριζόντιου κινήματος. Η γενική εγρήγορση για την συλλογική περιφρούρηση κάθε βελόμενου σημείου αποτελεί διαρκή ριζική ανάγκη. Η αλληλεγγύη θα νικήσει.

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

10, 100, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ, 17:00 ΠΛ. ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ, 9:00 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ VILLA ZOGRAFOU

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΗ, 18:00 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στις Καταλήψεις και τις Εστίες Αγώνα


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις και στους κοινωνικούς χώρους αγώνα-Στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο

Στους καιρούς της απαξίωσης της ζωής μας, της έντασης της φτώχειας και της εξαθλίωσης, του πλήρους ελέγχου, του κοινωνικού αποκλεισμού, της απομόνωσης και της περιθωριοποίησης όλο και μεγαλύτερων κοινωνικών κομματιών τα νέα μέτρα που επιτάσσουν η ΕΕ, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ και επιβάλλει το ελληνικό κράτος κάνουν εύκολα αντιληπτό στον καθένα από εμάς ότι το μόνο που έχουν να μας υποσχεθούν κράτος και αφεντικά είναι η φυσική και ψυχική μας εξόντωση.

Οδόφραγμα σε αυτή την αντικοινωνική επίθεση κράτους και κεφαλαίου αποτελούν οι καταλήψεις και οι αυτοοργανωμένοι κοινωνικοί χώροι. Εστίες αγώνα που αντιστέκονται στους σχεδιασμούς των κυρίαρχων και ταυτόχρονα προεικονίζουν έναν άλλο κόσμο που θα χτιστεί στα συντρίμμια του καπιταλισμού. Ένα κόσμο ισότητας, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και ελευθερίας, όπου ο καθένας θα προσφέρει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και θα απολαμβάνει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Για αυτό το λόγο οι καταλήψεις βρέθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται στο στόχαστρο του κράτους και του παρακράτους. Από την εκκένωση των καταλήψεων στέγης προσφύγων και μεταναστών στην Θεσσαλονίκη (Ορφανοτροφείο, Λεωφόρου Νίκης & Καρόλου Ντηλ και κοινότητα Hurriya) -για την προστασία της περιουσίας της Εκκλησίας και του Δήμου- στις 27/7 και την εμπρηστική επίθεση στην Κατάληψη Στέγης Προσφύγων και Μεταναστριών/-στών Νοταρά 26 τα ξημερώματα της 24ης Αυγούστου στην εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Περιστερίου και την κατάληψη Λέλας Καραγιάννη στις 23 Οκτωβρίου 2016. Από την συντονισμένη επίθεση κράτους (ΜΑΤ)-παρακράτους (φασίστες) με δακρυγόνα, πέτρες και κρότου λάμψης ενάντια στην κατειλημμένη γειτονιά των Προσφυγικών στις 31 Οκτωβρίου 2016 κατά την διάρκεια της δίκης της Χ.Α. και την επίθεση στην κατάληψη Στρούγκα στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 27 Φεβρουάριου 2017 από μισθοφόρους του μεγαλοεπιχειρηματία Μελισσανίδη επειδή η κατάληψη στέκεται εμπόδιο στα επιχειρηματικά σχέδιά του, που θέλουν την καταστροφή του άλσους, στην κατασταλτική επιχείρηση της 13ης Μαρτίου 2017 εναντίον της κατάληψης Villa Ζωγράφου, της κατάληψης στέγης μεταναστών-στριών Δρακοπούλειο και του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού Αγρινίου.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την δίκη, στις 28 Μαρτίου 2017, των 92 συντρόφων και συντροφισσών που τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Ιανουαρίου του 2013 επιχείρησαν και ανακατέλαβαν το κτήριο της Villa Amalias (Αχαρνών κ Χέυδεν) το οποίο υπήρξε για 23 χρόνια μια εστία αγώνα ενάντια στον φασισμό, την εξατομίκευση, τον κοινωνικό κανιβαλισμό, την απομόνωση, την εξουσία, προωθώντας την αυτοοργάνωση σε κάθε πτυχή της ζωής μας, την αλληλεγγύη, την αντιεξουσία, την συλλογικότητα, την ζωή ενάντια στο θάνατο. Μέχρι την 20η Δεκεμβρίου του 2012 όταν αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλλαν στο κατειλημμένο κτήριο της Villa Amalias και το εκκένωσαν, συλλαμβάνοντας όσους βρίσκονταν μέσα την ώρα της εισβολής. Οι συλληφθέντες από την ανακατάληψη κρατήθηκαν για 4 μέρες στη ΓΑΔΑ και τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (αναγκαστική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα μέχρι τη δίκη) με βάση τον περιβόητο κουκουλονόμο. Στις 16 Ιουνίου του 2016 οι 92 κατηγορούμενοι-ες, για την ανακατάληψη της Villa Amalias, παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο και απαίτησαν να ανακληθούν οι περιοριστικοί όροι (έχοντας σταματήσει πολλοί-ές να δίνουν το παρόν στα ΑΤ, από τον Μάρτη του 2015, αμφισβητώντας έμπρακτα το καθεστώς ομηρίας που τους είχε επιβληθεί με βάση τον «κουκουλονόμο»), κάτι που έγινε εξαιτίας της δυναμικής στάσης των 92, παρόλο που το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου του 2017.

Απέναντι στην αντικοινωνική και απάνθρωπη φύση του καπιταλιστικού συστήματος, οι καταπιεσμένοι και εκμεταλλευόμενοι πρέπει να αντιληφθούμε, ότι όσο δύσκολη και αμετάβλητη κι αν φαντάζει η κατάσταση, είναι στο χέρι μας να την αλλάξουμε. Πρέπει να βάλουμε στην άκρη την απογοήτευση, να πιστέψουμε στις δικές μας δυνάμεις, να κάνουμε πέρα κάθε αίσθημα παραίτησης και να σταθούμε στα πόδια μας και ο ένας δίπλα στον άλλο. Όλοι εμείς αποτελούμε την πλειοψηφία της κοινωνίας και από εμάς εξαρτάται το αν θα συναινέσουμε στον κοινωνικό οδοστρωτήρα του καπιταλισμού.

Να προωθήσουμε την ταξική αλληλεγγύη στις γραμμές των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων, μακριά από πλαστούς διαχωρισμούς και τεχνητές διαιρέσεις (εργαζόμενοι-άνεργοι, καταναλωτές-εργαζόμενοι κτλ.). Να συνδέσουμε τις μερικές διεκδικήσεις με το σύνολο των αγώνων ενάντια στην επέλαση του σύγχρονου ολοκληρωτισμού. Να οργανωθούμε σε πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες -αντιϊεραρχικές, ριζοσπαστικές και αντικρατικές- και σε σωματεία βάσης σε όλους τους εργασιακούς χώρους, στα σχολεία και τις σχολές, σε κάθε κοινωνικό χώρο. Να οργανωθούμε για να διεξάγουμε πολιτικούς, κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες ανυποχώρητους, ακηδεμόνευτους και αντιθεσμικούς, οι οποίοι αποτελούν τον μοναδικό δρόμο που μπορεί να εξασφαλίσει φως στην άκρη του τούνελ.

Ενάντια στις κατασταλτικές επιχειρήσεις κράτους, κεφαλαίου και των εμπροσθοφυλακών τους η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Αγώνας για την κοινωνική και ταξική χειραφέτηση για ένα κόσμο ισότητας-αλληλεγγύης- δικαιοσύνης-ελευθερίας.

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Στρούγκα, στη Villa Ζωγράφου, στη κατάληψη στέγης μεταναστών-στριων Δρακοπούλειο και στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου.

Πορεία στην κατάληψη Στρούγκα: Πέμπτη 16 Μάρτη, 6μμ, συγκέντρωση στον σταθμό ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων.

Αλληλεγγύη στους 92 κατηγορούμενους για την ανακατάληψη της Villa Amalias που δικάζονται την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, 9πμ, στα δικαστήρια της Ευελπίδων κτήριο 8.

αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

πηγή : http://vogliamotutto.espivblogs.net/2017/03/14/%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%8d%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Στρούγκα, στη Νέα Φιλαδέλφεια την Πέμπτη, 16/03, ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων, 6μμ - Κάτω τα χέρια από καταλήψεις και κοινωνικούς χώρους

Με οδηγό το σύνθημα "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια", οι μισθοφόροι του Μελισσανίδη επανεμφανίστηκαν στην περιοχή διεκδικώντας ξανά, με πιο αντιδραστικούς όρους, τη μπίζνα η οποία θα καταδικάσει την ευημερία της πόλης και θα ανοίξει τον επιχειρηματικό "ασκό του Αιόλου" εις βάρος των λαϊκών συμφερόντων. Καταλαμβάνοντας την κατάληψη Στρούγκα και τραμπουκίζοντας κάθε κοινωνικό ή πολιτικό χώρο που υπερασπίζεται το δημόσιο χαρακτήρα της πόλης, με κατεύθυνση τη σαφή εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων, δημιούργησαν μία κατάσταση η οποία δεν πρέπει να μείνει στο περιθώριο και επιβάλλεται να απαντηθεί.

Οι εχθροί του ταξικού κινήματος που κρύβονται κάτω από το κοινωνικό προσωπείο των "φιλάθλων" θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και να καταδικάζονται ομόθυμα και αποφασιστικά.

Χωρίς να τσιμπήσουμε σε ψευτοδιλήμματα και δίχως αυταπάτες θα σταθούμε μαζί με όσους προσπαθούν να αντισταθούν στον ξέφρενο κανιβαλιστικό ξεπούλημα που προωθούν μνημονιακές ή απλά νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Πορεία στην κατάληψη Στρούγκα, στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Πέμπτη, 16/03, 6μμ, ΗΣΑΠ Άνω Πατησίων.

ΟΡΜΑ

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2017/03/15/%c...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΓΩΝΑ.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Μαρτίου η αστυνομία εισέβαλε και εκκένωσε τη Βίλα Ζωγράφου συλλαμβάνοντας 8 αγωνιστές, καθώς και την κατάληψη στέγης της Αλκιβιάδου, συλλαμβάνοντας 120 πρόσφυγες. Παράλληλα, τον τελευταίο μήνα η κατάληψη Στρούγκα στη Ν. Φιλαδέλφεια δέχεται συνεχώς επιθέσεις από μαφιόζικες εμπροσθοφυλακές του "επιχειρηματία" Μελισσανίδη που προσπαθούν να επιβάλλουν στη γειτονιά τη σιωπή δια του τρόμου, προκειμένου να διευκολύνουν την ιδιωτική "επένδυση" του αφεντικού τους στο δημόσιο χώρο του Άλσους. Στεκόμαστε δίπλα στις καταλήψεις και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους που δέχονται την επίθεση του κράτους και του μαφιόζικου κεφαλαίου. Στηρίζουμε καθημερινά και έμπρακτα τις αυτοοργανωμένες δομές αγώνα. Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις. Κατεβαίνουμε την Πέμπτη 16/3 στην πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Στρούγκα, 6μμ Σταθμός ΗΣΑΠ, Άνω Πατήσια.

η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ.

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1570576/


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα γίνει Παλέρμο, οι γειτονιές μας δεν θα παραδοθούν στη μαφία του κεφαλαίου

Τις τελευταίες μέρες, στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται σε εξέλιξη άλλο ένα επεισόδιο που αφορά την προσπάθεια παράδοσης μιας ολόκληρης γειτονιάς στα συμφέροντα του κεφαλαίου. Αντίστοιχα σχέδια προωθούνται, με παρόμοιους τρόπους, στο Ελληνικό, στον Πειραιά, στο Φάληρο και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπου το κεφάλαιο προσπαθεί, με τη στήριξη των κυβερνήσεων και κάποιων δημοτικών αρχών, να επιβάλλει τους όρους του.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά την φωτογραφική παράδοση μέρους του Άλσους και του κέντρου της πόλης στα σχέδια του Δ. Μελισσανίδη με την ψήφιση του Ρυθμιστικού Αθήνας/Αττικής από την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ακολουθεί η εφαρμογή των όρων του και η εξαγγελία νέων φωτογραφικών ρυθμίσεων και δαπάνης δημόσιου χρήματος από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την Περιφέρεια Αττικής.

Για την εφαρμογή αυτού του σχεδίου, το τελευταίο διάστημα έχουν επιστρατευτεί ομάδες αυτοαποκαλούμενων οπαδών, που καπηλεύονται το όνομα και τα σύμβολα της ΑΕΚ. Λειτουργώντας σαν προκεχωρημένο φυλάκιο υπεράσπισης των επιχειρηματικών συμφερόντων, πέρα απ' την επίθεση στη δημοτική αρχή με την αναγραφή συνθημάτων στο δημαρχείο και τους εκβιασμούς, επιτέθηκαν απροκάλυπτα και στους δύο αυτοδιαχειριζόμενους χώρους της Νέας Φιλαδέλφειας, τη Στρούγκα και τη Λαϊκή Συνέλευση, γράφοντας συνθήματα και καταστρέφοντας τις πινακίδες τους. Ουσιαστικά όμως επιτέθηκαν στο πολιτικό περιεχόμενο και τη δράση που αυτές εκφράζουν.

Για να τελειώνουμε με την υποκρισία: η επίθεση αυτή είναι επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία. Η απαγόρευση της πρόσβασης στους δύο αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, που βέβαια δεν αποφασίζουν για την τύχη των έργων, το μόνο που υποδηλώνει είναι ότι απαγορεύεται το δικαίωμα έκφρασης γνώμης αντίθετης στα φαραωνικά σχέδια του μεγάλου αφεντικού τους.

Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα είναι λαϊκές και προσφυγικές περιοχές με δημοκρατική παράδοση. Δεν ανήκει σε περιφερόμενες μαφίες που κυνηγούν και χτυπούν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η ενασχόληση του κεφαλαίου με τις ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με την «φανέλα», αλλά με τη δημιουργία οπαδικών στρατών για την κάλυψη και την εξυπηρέτηση των υπολοίπων συμφερόντων τους: το βλέπουμε και στον Πειραιά, και στη Φιλαδέλφεια και στη Λεωφόρο.

Το ζήτημα που τίθεται αυτή τη στιγμή στη Ν. Φιλαδέλφεια είναι θέμα δημοκρατίας και δυνατότητας του κόσμου της γειτονιάς, των φορέων του και του κινήματος να συζητά, να αποφασίζει, να πράττει και να υπάρχει ελεύθερα εκεί που ζει και αναπνέει. Ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί με κοινή δράση όλης της μαχόμενης αριστεράς και κάθε δημοκράτη πολίτη.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στους δύο αυτοδιαχειριζόμενους χώρους και δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην ελεύθερη συζήτηση και δράση για όλα τα ζητήματα. Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλλουμε για να αναπτυχθεί ένα πολύμορφο κίνημα στην γειτονιά που θα μπει φραγμός στις ορέξεις καταπάτησης του άλσους με ολέθριες επιπτώσεις για το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής μας και άλωσης και μετατροπής της πόλης, σε ένα φτηνό διασκεδαστήριο με συνθήκες εργασιακής γαλέρας για τους εργαζόμενους.

Στηρίζουμε τις δράσεις της Λαϊκής Συνέλευσης Ν. Φιλαδέλφειας, με αρχή τη συμμετοχή στο κάλεσμά της για την πορεία της Πέμπτης 16/3/2017 (6μμ στο σταθμό ΗΣΑΠ Άνω Πατήσια) στο πλάι των αγωνιζόμενων κατοίκων.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις της μαχόμενης αριστεράς να δράσουμε έμπρακτα από κοινού για να μην παραδοθεί η Ν. Φιλαδέλφεια στα επιχειρηματικά συμφέροντα που την επιβουλεύονται.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

πηγή : http://antarsya.gr/node/4232