Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 στις 12.00

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Αντιφασιστική Συγκέντρωση το Σάββατο, 11 Μάρτη, 12 το μεσημέρι, μετρό Σεπολίων - Έξω οι νεοναζί από τις γειτονιές μας

Βρισκόμαστε σε μία πολιτική περίοδο στην οποία οι φασίστες βρίσκονται σε μεγάλη πολιτική αδυναμία αλλά συνεχώς προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν και να ετοιμαστούν για εκείνη τη στιγμή που οι πολιτικοί όροι για αυτή θα είναι πιο γόνιμοι.
Σε αυτή την κατεύθυνση λειτούργησαν στο Α Δημοτικό Σχολείο Ν.Ικονίου που τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής με παρουσία του Λαγού, τραμπούκισε γονείς και δασκαλους τον περασμένο Γενάρη.

Η γειτονιά των Σεπολίων φαίνεται να είναι μία άλλη περιοχή, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τους. Έχοντας διαφορετικά πολιτικά χαρακτηριστικά προσπαθούν να κάνουν την παρουσία τους πιο έντονη βάφοντας συνθήματα, σκίζοντας πανό και αφίσες. Μάλιστα τις προάλλες δε δίστασαν να στοχοποιήσουν σύντροφο από τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα βανδαλίζοντας τη μηχανή του στην πυλωτή της πολυκατοικίας αφήνοντας την χαρακτηριστική υπογραφή τους.

Ο φασισμός τσακίζεται από τον κόσμο του αγώνα και αυτό το γνωρίζουν τα τσιράκια των αφεντικών. Η συγκεκριμένη προσπάθεια της Χρυσής Αυγής δεν είναι τυχαία και στοχεύει στην εκμηδένιση του πραγματικού αντιλόγου ώστε ο δρόμος για αυτούς να είναι καθαρός και να ηγεμονέψουν.

Χωρίς ίχνος εφησυχασμού δε θα τους επιτρέψουμε να εφαρμόσουν το σχέδιό τους. Θα είμαστε εκεί, σε κάθε απόπειρα ανασυγκρότησής τους και θα τους τσακίζουμε μέχρι την τελική Αντιφασιστική Νίκη.

Αντιφασιστική Συγκέντρωση το Σάββατο, 11 Μάρτη, 12 το μεσημέρι, μετρό Σεπολίων.

ΟΡΜΑ

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2017/03/09/%c...