Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στις 18.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Πορεία για την άμεση χορήγηση αδειών στον Δ.Κουφοντίνα

Πορεία αλληλεγγύης στον αμετανόητο επαναστάτη Δ.Κουφοντίνα και το δικαιο αιτημά του για χορηγηση αδειών οπως και στον Κ.Γουρνά και τους άλλους φυλακισμένους αγωνιστές που εχουν κανει αντιστοιχα αιτήματα.

πηγή : email που λάβαμε στις 13 Μάρτιος 19h


1 2 3 4

Πορεία για την άμεση χορήγηση άδειας στον Δ. Κουφοντίνα

'Αμεση χορήγηση άδειας στον αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στις 18.00 - Πλατεία Ελευθερίας

Κατάληψη Ματσάγγου

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/68518/


1 2 3 4

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΕ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΓΟΥΡΝΑ

Πέμπτη, 16/3, 6μμ, πλ. Ελευθερίας

Η άρνηση χορήγησης άδειας στο Δ. Κουφοντίνα, η πολλοστή από την ημέρα που εκπλήρωσε τις προϋποθέσεις του νόμου, δεν στηρίζεται σε νομικά κωλύματα ή απαγορευτικές διατάξεις, αλλά είναι το σημείο που κυβέρνηση της "αριστεράς" συναντιέται με δεξιό αστικό κράτος, μνημείο κρατικής εκδικητικότητας και φρονηματικής εμπάθειας, απέναντι σε έναν κοινωνικό αγωνιστή που με τόλμη και συνέπεια ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της οργάνωσης 17Ν και δεν υπογράφει πιστοποιητικά μετάνοιας για την εκπλήρωση δικαιώματος που του παρέχει εδώ κι επτά χρόνια ο νόμος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται θα διεύρυνε τα δικαιώματα των κρατουμένων, δεν επιθυμεί τη σύγκρουση ούτε με τους εθνικιστικές ΑΝΕΛ, ούτε φυσικά με τη δεξιά του Μητσοτάκη και τις αμερικάνικες υπηρεσίες που παραμένουν πιστές σε όλες τις ελληνικές αστικές κυβερνήσεις. Εξάλλου η κυβέρνηση έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της σε όλους τους "θεσμούς" των μνημονίων, και η άρνηση χορήγησης των αδειών σε Κουφοντίνα και Γουρνά βασίζεται σε αυτή τη πολιτική συμφωνία στήριξης της ίδιας της κυβέρνησης.

Η χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα και στον Κώστα Γουρνά είναι για όλους εμάς το δικαίωμα που κατακτήθηκε μέσα κι έξω από τις φυλακές κι αφορά όλους τους κρατούμενους, πολιτικούς και μη.

Το ΕΕΚ καλεί όλους τους αγωνιστές και αγωνίστριες να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση που καλεί η Πρωτοβουλία για τις Άδειες των Πολιτικών Κρατουμένων

15/3/2017

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΕΚ)

πηγή : http://eek.gr/index.php/oldermags/eventdetail/3016/151/athina-thessaloniki-irakleio-kritis-lamia-volos-panelladiki-imera-draseon-allileggyis-stous-politikoys-kratoymenous


1 2 3 4

Δράσεις αλληλεγγύης στις Καταλήψεις

post image

Μετά από κάλεσμα στόμα με στόμα, αναρχικές/οι αποφασίσαμε να δράσουμε για να απαντήσουμε-εστω και ελάχιστα- στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις του κράτους και των αφεντικών ενάντια στην κατάληψη Villa Ζωγράφου, στην κατάληψη μεταναστ.ρι.ών Αλκιβιάδου και στο αυτοδιαχειριζομενο στέκι Αγρινίου.

Έτσι την Τρίτη 14/03 στις 18:00 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στον Βόλο πραγματοποιήθηκε μικροφωνική παρέμβαση αλληλεγγύης.

Επισυνάπτονται το κείμενο και οι φώτο.

Επίσης πετάχτηκαν 100άδες τρικάκια στους δρόμους του Βόλου και κρεμάστηκαν 2 πανό, που αναδεικνύουν το θέμα των εκκενώσεων των καταλήψεων καθώς και την αλληλεγγύη σε αυτές και ΟΛΑ καλούν στην πορεία για τις άδειες του Δημήτρη Κουφοντίνα και του Κώστα Γουρνά την Πέμπτη 16/03 στις 18:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.!

Άρχισε ο αέρας βενζίνη να μυρίζει,

τις καταλήψεις ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αγγίζει!

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΡΝΑ!

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

αναρχικές/οί

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1570569/