Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 12.00

Συγκέντρωση για τις 18/3

18 ΜΑΡΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Τα εκατομμύρια που διαδήλωσαν κατά του Τραμπ είναι μόνο η αρχή!

Ξεσηκωνόμαστε ενάντια στην Ευρώπη-Φρούριο, για να τσακίσουμε τους νεοναζί!

Πάνω από πέντε εκατομμύρια ήταν οι διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους της Ουάσιγκτον, δεκάδων πόλεων στις ΗΠΑ και σε όλο τον Πλανήτη τη μέρα της ορκωμοσίας του Τραμπ απαντώντας στις επιθέσεις του νέου πλανητάρχη, στο ρατσισμό, τον σεξισμό, τον πόλεμο (εμπορικό και στρατιωτικό), σε μια κυβέρνηση γεμάτη τραπεζίτες και στρατηγούς.

Ήταν το μεγαλύτερο παγκόσμιο συλλαλητήριο μετά τις 15 Φλεβάρη 2003 τότε που βγήκαμε όλοι στους δρόμους ενάντια στον πόλεμο στο Ιράκ. Αυτή η θύελλα κατά του Τραμπ μας δίνει δύναμη για να παλέψουμε και να νικήσουμε παντού.

Για να σταματήσουμε την ακροδεξιά που υπολογίζει να πάρει αέρα και να οδηγήσουμε στην ήττα τη Λεπέν στη Γαλλία, τον Βίλντερς στην Ολλανδία, την Κέλυ στη Γερμανία. Η ακροδεξιά στην Ευρώπη είχε το θράσος να καλέσει διεθνή συνάντηση τη μέρα της ορκωμοσίας Τραμπ στο Κόμπλεντς της Γερμανίας αλλά χιλιάδες διαδηλωτές πολιόρκησαν τους ηγέτες των φασιστών.

Για να παλέψουμε ενάντια στην ρατσιστική Ευρώπη-φρούριο, που με τους φράχτες, τα κλειστά σύνορα, τη συμφωνία της ντροπής ΕΕ-Τουρκίας καταδικάζει χιλιάδες πρόσφυγες σε θάνατο και κλείνει όσους γλυτώσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ενάντια στην Ευρώπη της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης», του πολέμου και της ισλαμοφοβίας.

Στις 18 Μάρτη ξεσηκώνονται σε όλο τον πλανήτη και διαδηλώνουν κινήματα σε Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι, Βιέννη, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Ζυρίχη, Βαρσοβία, Βαρκελώνη, Λευκωσία, Νέα Υόρκη, Σίδνεϊ, Τορόντο, Σεούλ και πολλές άλλες πόλεις. Μαζί τους ανοίγει η δυνατότητα για να παλέψουμε με μεγαλύτερη ορμή ενάντια στην προσαρμογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στις ρατσιστικές πολιτικές της ΕΕ.

Για να τσακίσουμε τη συμφωνία της ντροπής ΕΕ-Τουρκίας, ανοίγοντας τα σύνορα σε όλους τους πρόσφυγες, σταματώντας τις απελάσεις και καταργώντας τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Για άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες που είναι καλοδεχούμενοι.
Για να πάνε όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία, να έρθουν όλοι οι πρόσφυγες στις πόλεις από τα νησιά και τα στρατόπεδα, να έχουν ανθρώπινη στέγαση.

Για να πάνε στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Καμία ανοχή στις επιθέσεις «αγανακτισμένων κατοίκων», καμία κάλυψη από την Αστυνομία όπως έκανε πλάτες στο Λαγό για να εισβάλει στο σχολείο στο Πέραμα.

Ώρα να κινηθούμε παντού ενωμένοι για να κάνουμε τις γειτονιές, τους εργασιακούς χώρους, τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους χώρους πολιτισμού και αθλητισμού στις γειτονιές ορμητήρια ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 12ΜΕΣ

Καλούν: ΑΔΕΔΥ, Σωματεία, Πρόσφυγες, Κοινότητες μεταναστών, Δημοτικές κινήσεις, Αντιρατσιστικές κινήσεις, Συμβούλια Ένταξης Μεταναστών, Σύλλογοι Ρομά, Φοιτητικοί σύλλογοι, LGBTQ+, Ομάδες γυναικών, Κινήσεις αναπήρων, Άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών

ΚΕΕΡΦΑ • antiexracismfaexscism@yaexhoo.grwww.antiracismfascism.org • 6932828964 • 2103232871

πηγή : https://el-gr.facebook.com/events/389934258029485/