Σάββατο 1 Απριλίου 2017 στις 16.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκεντρωση ενάντια στην «7η έκθεση γούνας» στην Αθήνα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ενάντια στην «7η έκθεση γούνας» στην Αθήνα
- ενάντια σε ακόμα μια φιέστα βασανισμού και εκμετάλλευσης
ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΑΠΡΙΛΗ 4μμ. Πλατεία Μοναστηρακίου

λεύτερα θάλασσες, βουνά κι αγρίμια

κράτη, σφαγεία, μηχανές, κλουβιά συντρίμια

Συναντήσεις αναρχικών για την ολική απελευθέρωση ζώων και γης

syn.exanarchy@exespiv.neext

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/68683/


1 2 3 4

Κάλεσμα στήριξης της Συγκέντρωσης-μικροφωνικής ενάντια στην 7η διεθνή έκθεση γούνας

post image

Στις 30 Μαρτίου ξεκινάει η 7η Διεθνής Έκθεση Γούνας, άλλη μια γιορτή όπου η κατανάλωση, η εκμετάλλευση και ο θάνατος έχουν εξέχουσα θέση. Για άλλη μια φορά έμποροι θανάτου θα μαζευτούν για να τιμήσουν ο ένας την "δουλειά" του άλλου, να δώσουν μπράβο και συγχαρητήρια για τα αποτρόπαια έργα τους, να επισυνάψουν εμπορικές συμφωνίες και να κλείσουν μπίζνες πάνω στα πτώματα χιλιάδων βασανισμένων σωμάτων. Σώματα τα οποία, αντιμετωπίζονται ως πρώτη ύλη, ως πηγή παραγωγής εμπορευμάτων, στερημένα από κάθε είδους ελευθερία και αυτοδιάθεση. Τέτοιες καπιταλιστικές "γιορτές" είναι μονάχα κάποιες πιο στολισμένες στιγμές της καθημερινής και χρόνιας εκμετάλλευσης των μη-ανθρώπινων ζώων. Μια εκμετάλλευση η οποία κρατείται φαινομενικά "αόρατη" πίσω από φράχτες και κλειστές πόρτες εργαστηρίων, εκτροφείων, σφαγείων, πίσω από θεαματικές μεθοδεύσεις αντικειμενοποίησης της μη-ανθρώπινης ζωής ως εμπόρευμα-αγαθό. Αντιλαμβανόμαστε τον εγκλεισμό ανθρώπινων και μη-ανθρώπινων ζώων ως κομμάτι του ίδιου εξουσιαστικού μηχανισμού του σύγχρονου πολιτισμού. Επιλέγουμε να μην εθελοτυφλούμε. Παίρνουμε θέση πολέμου ενάντια στην αδιαφορία, την εκμετάλλευση σε κάθε μορφή της και τις εξουσιαστικές σχέσεις που αναπαράγει η κυριαρχία.

ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ

Συγκέντρωση-Μικροφωνική ενάντια στην 7η Διεθνής έκθεση γούνας

Σάββατο 01/04 στις 16:00 πλ.Μοναστηράκι

entropia

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1570966/


1 2 3 4

Στήριξη Καλέσματος Συγκέντρωσης-Μικροφωνικής ενάντια στην 7η Διεθνή έκθεση γούνας

Στις 30 Μάρτη, ξεκινάει η 7η έκθεση γούνας. Αυτού του είδους οι μαζώξεις, αποτελούν μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και της επίδειξης πλουτισμού, καθώς αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, πως στον βωμό του κέρδους καμιά ζωή ανθρώπινη ή μη δεν έχει αξία, πέρα από την αξία της εκμετάλλευσής. Ως συλλογικότητα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αναγκαιότητα στήριξης των καλεσμάτων, ενάντια σε αυτού του είδους τις πρακτικές, που για εμάς αποτελούν άλλη μια έκφραση της κυριαρχίας . Συναισθανόμαστε τα μη-ανθρώπινα ζώα που βασανίζονται γδέρνονται και δολοφονούνται όπως συναισθανόμαστε τον βασανισμό και την εξόντωση των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων ανθρώπινων ζώων, την δική μας δηλαδή εξόντωση και βασανισμό. Εχθρευόμαστε τους ανθρώπους που ''παράγουν'', φοράνε, εμπορεύονται την γούνα όπως εχθρευόμαστε τα αφεντικά μας και τους εξουσιαστές μας.

Η παύση της εμπορευματοποίησης και εξόντωσης της φύσης και των μη ανθρώπινων ζώων, αποτελούν ένα πεδίο αγώνα, στο οποίο θέλουμε συνεχώς να εξελισσόμαστε καθώς και να προωθούμε.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ.


Συγκέντρωση-Μικροφωνική ενάντια στην 7η Διεθνή έκθεση γούνας

01/04/2017 στις 4 μμ. Μοναστηράκι

Μαύρο-πολύχρωμο

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571204/


1 2 3 4

Κάλεσμα στήριξης της Συγκέντρωσης-μικροφωνικής ενάντια στην 7η διεθνή έκθεση γούνας

Το ζήτημα της ολικής απελευθέρωσης είναι ένα ακόμα ανοιχτό μέτωπο πολέμου ενάντια στην κυριαρχία , που παράγεται, συντηρείται και διαιωνίζεται, ως σύμπλεγμα εξουσιαστικών σχέσεων.

ΚΑΘΕ ΓΟΥΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΩΝ. ΚΑΘΕ ΓΟΥΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΖΩΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.

Στηρίζουμε την μικροφωνική-συγκέντρωση ενάντια στην 7η διεθνή έκθεση γούνας
ΣΑΒΒΑΤΟ 01/04 πλ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ 16:00

Χώρος Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1571343/