Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στις 15.00

Εκδηλώσεις από το Αρχείο: Τo Nέο Κυνήγι των Μαγισσών

Κρατους – Τοπικης Αυτοδιοικησης – Δυναμεων Καταστολης

Εκδηλωσεις Απο το Αρχειο : Τo Nεο Κυνηγι των Μαγισσων : Κρατους - Τοπικης Αυτοδιοικησης - Δυναμεων Καταστολης

Την Κυριακή 26/03 και Τετάρτη 29/03 στις 15:00 στις "Εκδηλωσεις απο το Αρχείο¨ θα ακούσετε την ηχογραφημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα την Τρίτη 21/03 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικειο Μηχανολογων Μηχανικών με θέμα τις κατασταλτικές επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα εναντίον καταλήψεων/αυτοδιαχειριζόμενων κοινωνικών χώρων.

Περιγραφή : Για μια ακόμη φορά σε μέρες κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει ένα κλίμα "πυγμής" ακολουθώντας κατά πόδας τις αλησμόνητες τακτικές των προκατόχων της. Τώρα σειρά πήραν κατηλειμμένοι κοινωνικοί χώροι,καταλήψεις στέγης και χώροι στέγασης προσφύγων και μεταναστών!
Έτσι λοιπόν, το πρωί της Δευτέρας 13/03, η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να στείλει τα ΜΑΤ στη Βίλα Ζωγράφου και στη κατάληψη στέγασης προσφύγων στην οδό Αλκιβιάδου 9.Στην περίπτωση της Βίλας Ζωγράφου προσήχθησαν άτομα που έσπευσαν στο χώρο. Στην περίπτωση της Αλκιβιάδου 127 πρόσφυγες (μεταξύ των οποίων και 37 παιδιά) που είχαν βρει στέγη σε αυτήν, μεταφέρθηκαν στο κτίριο της Υπηρεσίας Μεταναστών στην Πέτρου Ράλλη στο δρόμο προς κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Τα συμφέροντα του κεφαλαίου πρέπει να επιβληθούν ολοκληρωτικά και βίαια σε όλα τα επίπεδα, απέναντι σε όλους, απ' όπου κι αν προέρχονται, τους εργαζόμενους, την νεολαία, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

πηγή : http://radio98fm.org/2017/03/25/toneokunigitw...