Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στις 9.00 πμ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους αγωνιστές της Τουρκίας

ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλους/όλες να συμπαρασταθούν στους αγωνιστές της Τουρκίας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ!

3 Απρίλιου στο εφετείο της Μυτιλήνης θα εξεταστεί η υπόθεση 9 αγωνιστών από την Τουρκιά. Η υπόθεση αυτή περιλαμβάνει διάφορες κατηγορίες.

Στις 30 Ιουλίου του 2013 είχαν συλληφθεί 2 αγωνιστές στην Μυτιλήνη, πάνω σε ένα σκάφος, αλλά μετά απ΄ αυτό συνελήφθησαν κι' άλλοι προσφυγές από την Τουρκιά κατά τη διάρκεια εφόδων που είχαν γίνει στο στέκι και στα σπίτια των πολίτικων προσφυγών.

Κατηγορούνται με ασαφή αποδεικτικά στοιχεία, γι' αυτό και στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο μερικοί αθωώθηκαν, αλλά και οι υπόλοιποι απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες: «συμμετοχή και στήριξη τρομοκρατικής οργάνωσης».

Στην περιοχή που ζούμε οι ιμπεριαλιστές επιτίθενται σ' όλους τους λαούς της Μέσης Ανατολής και του κόσμου. Στην Μέση Ανατολή και στην Τουρκιά οι ίδιοι δημιούργησαν το ΙΣΙΣ για τα συμφέροντα τους στην περιοχή. Και τώρα δήθεν πολεμάνε εναντίον τους. Μόνο οι αντιφασίστες και οι αντιιμπεριαλιστές μπορούν να πολεμάνε κατά των εχθρών των λαών και των συνεργατών τους. Αυτοί που δικάζονται είναι αντιφασίστες και αντιιμπεριαλιστές που παλεύουν για έναν κόσμο ελεύθερο, χωρίς εκμετάλλευση.

Σ' αυτήν την δίκη κατηγορούνται και ορισμένα μέλη μας για τη στήριξή τους στους αγώνες των λαών της Τουρκίας. Εκείνη την περίοδο (2013), είχε ζητηθεί από την Τουρκία η έκδοση σχεδόν όλων των πολιτικών προσφύγων, αλλά τα ελληνικά δικαστήρια απέρριψαν αυτήν την παράλογη απαίτηση της

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ.

πηγή : email που λάβαμε στις 30 Μάρτιος 15h