Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 12.00

Συγκέντρωση και πορεία στη βάση στο Μαράθι

Κάλεσμα στην Αντιπολεμική-Αντιιμπεριαλιστική πορεία στη Βάση της Σούδας (Μαράθι)

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση συμφωνεί νέα αντιλαϊκά μέτρα με τους «θεσμούς» του ιμπεριαλισμού υπέρ του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, οι υπουργοί Κοτζιάς και Καμένος ταξιδεύουν στις ΗΠΑ και υπόσχονται τη χώρα μας σαν ορμητήριο της φονικής μηχανής του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.

Ο ρόλος της βάσης της Σούδας τονίζεται σ' όλες τις επαφές τους και ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ θέτει ανοικτά ζήτημα επέκτασης της βάσης, που ήδη είναι υπερδραστήρια και τελευταία αεροπλανοφόρα, διάφορα τερατόπλοια και αεροπλάνα πάνε και έρχονται.

Οι κάθε λογής κίνδυνοι γίνονται μεγάλοι για τον τόπο μας. Πρώτα- πρώτα με την πολιτική εμπλοκής στα ιμπεριαλιστικά σχέδια μπαίνει σε κίνδυνο η Ειρήνη και η φιλία με τους γύρω λαούς. Η Ειρήνη στο Αιγαίο και σ' όλη τη Μεσόγειο έχει ανάγκη το κοινό μέτωπο των λαών ενάντια στους πολέμους, τα αεροπλανοφόρα και τις βάσεις των ιμπεριαλιστών. Η κινητοποίηση εργαζομένων και νεολαίας για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονίων χωρίς τέλος και της επέκτασης των φονικών βάσεων των ΗΠΑ στον τόπο μας είναι όρος για τη ζωή και το μέλλον τους.

Όλοι την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία της Αγοράς για τη συγκέντρωση και πορεία στη βάση στο Μαράθι.

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ

Χανιά 31-3-017

Πρωτοβουλία Αντίστασης

πηγή : http://protovouliantistasis.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html