Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στις 14.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Αντιφασιστική πορεία

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ - 2 μμ Λεωφ. Αλεξάνδρας & Κηφισίας

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ - 2 μμ Λεωφ. Αλεξάνδρας & Κηφισίας

Την Παρασκευή 31 Μάρτη το μεσημέρι στην περιοχή των Αμπελοκήπων, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη βάναυσης και θρασύδειλης επίθεσης από τάγμα εφόδου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που έστειλε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο τον 24χρονο φοιτητή της Σχολής Καλών Τεχνών Αλέξη Λάζαρη που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το Πανεπιστήμιο στο σπίτι του.

Οι δολοφόνοι Χρυσαυγίτες που λυμαίνονται την περιοχή λόγω της ύπαρξης των κεντρικών γραφείων της ΧΑ στην οδό Μεσογείων, επιτέθηκαν στον φοιτητή επειδή δεν ταίριαζε το παρουσιαστικό του στα ναζιστικά πρότυπα. Το σπάσιμο της τζαμαρίας του βιβλιοπωλείου της Χρυσής Αυγής την ίδια μέρα φάνηκε ότι ήταν αρκετό ώστε οι φασίστες να επιτεθούν σε έναν άγνωστο φοιτητή, θέλοντας απλά και μόνο να επιβάλουν τον φόβο, την τρομοκρατία και να αποδείξουν πως η συγκεκριμένη γειτονιά τους ανήκει. Στην επίθεση αυτή συμμετείχε ο Χρυσαυγίτης Χρήστος Ζέρβας , ο οποίος είναι μετακλητός υπάλληλος του νεοναζιστικού κόμματος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στην Βουλή, υπέυθυνος ασφαλείας των γραφείων της Κεντρικής Διοίκησςη της ΧΑ στην Μεσογείων, γραμματέας της ΧΑ στους Αμπελόκηπους και ιδιοκτήτης της καφετέριας Bristol, όπου συχνάζουν ομοϊδεάτες του και λειτουργεί ως ορμητήριο φασιστικών επιθέσεων στην περιοχή.

Αυτή η καφετέρια σε συνδυασμό με την ύπαρξη και μόνο των γραφείων - γιάφκας των φουσκωτών της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων, αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για τους κατοίκους της περιοχής και για όποιον δεν συνάδει με την ναζιστική ιδεολογία τους. Η μόνη λύση για να ζουν με ασφάλεια οι πολίτες, είναι να κλείσουν εδώ και τώρα και μια για πάντα τα γραφεία της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και να καταδικαστεί η ηγεσία της στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μιας δίκης, που για την καθυστέρηση της, φέρει βαρύτατες ευθύνες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που εκτός των άλλων συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη ΧΑ ως "νόμιμο κόμμα" όταν βουλευτές της φωτογραφίζονται με τον Κασιδιάρη και τον Παππά στο Καστελόριζο.

Σαν αντιφασιστικό αντιρατσιστικό κίνημα, εμπνεόμαστε από τις πρόσφατες νικηφόρες αντιρατσιστικές μάχες που δόθηκαν για την ματαίωση για πρώτη φορά της ετήσιας φασιστοσύναξης στην πλατεία Ρηγίλλης για τα Ίμια, το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μυτιλήνη, από τον αγώνα των εργαζομένων στο δήμο Θεσσαλονίκης ώστε να μην κατέβει ναζιστικό ψηφοδέλτιο, την δικαστική νίκη του δημάρχου της Πάτρας Πελετίδη ενάντια στην ΧΑ και από την τελική -πάρα τις όποιες αντιδράσεις- υποδοχή των προσφυγόπουλων στα σχολεία.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν θα εξοικειωθούμε με την αύξηση των θυμάτων από επιθέσεις της Χρυσής Αυγής. Δεν θα περιμένουμε έναν νέο Παύλο Φύσσα ή Σαχτζάτ Λουγκμάν.

Κλιμακώνουμε την αντιφασιστική πάλη, τον ενωτικό αγώνα ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, στις γειτονιές μας, στους χώρους εργασίας, τα σχολεία και τις σχολές, διαμορφώνοντας μια νέα καθημερινότητα όπου οι φασίστες δεν θα έχουν ζωτικό χώρο ύπαρξης.

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους τοπικούς φορείς και συλλογικότητες του 7ου διαμερίσματος και καλούμε σε ένα μαζικό μαχητικό και ενωτικό συλλαλητήριο το Σάββατο 8 Απρίλη στις 2μμ στον στην συμβολή των οδών Αλεξάνδρας & Κηφισίας

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τηλ. επικοινωνίας 6976436302 - 210 3306286 - 210 3813928

antiexfasistikexos.syntoexnismos@gexmail.com

πηγή : http://antifasistikossyntonismos.blogspot.com...


1 2 3 4 5 6 7

Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο Σάββατο 8 Απρίλη 2μμ. Λ. Αλεξάνδρας και Κηφισίας. Koινό κάλεσμα φορέων.


Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο
Σάββατο 8 Απρίλη 2μμ.
Λ. Αλεξάνδρας και Κηφισίας

Να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήρια της Χρυσής Αυγής
Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί
Ποτέ ξανά φασισμός!
Να τελειώνουμε με τους νοσταλγούς του Χίτλερ και της χούντας
πριν θρηνήσουμε νέα θύματα

Καλούν: Αλέξης Λάζαρης και η µητέρα του Μαρία Κασκαρίκα
ΚΕΕΡΦΑ-Κίνηση Ενωµένοι Ενάντια στο Ρατσισµό και τη Φασιστική Απειλή, Συντονισµός σωµατείων, συλλογικοτήτων φορέων Αµπελοκήπων-Γκύζη-Πολυγώνου, Σύλλογος Εργαζόµενων Νοσοκοµείου Άγιος Σάββας, Β΄ ΕΛΜΕ Αθήνας, Α΄ Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε., Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη Πολυγώνου, Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραιά, Κίνηση Απελάστε το Ρατσισµό 7ου Διαµερίσµατος, ΣΥΠΡΟΜΕ-Συντονισμός για το Προσφυγικό Μεταναστευτικό.

Καλέσματα επίσης έχουν απευθύνει η ΑΔΕΔΥ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΟΕΝΓΕ, η Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας και πλήθος άλλων φορέων και κινήσεων.

Ακολουθεί το κοινό κάλεσμα των φορέων

Πενήντα χρόνια μετά το πραξικόπημα των συνταγματαρχών, δεν ανεχόμαστε μια συμμορία νοσταλγών του Χίτλερ και της χούντας να χλευάζει τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας.
H δολοφονική επίθεση τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής κατά του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη προσβάλλει βάναυσα τις δημοκρατικές ευαισθησίες της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας. Ένας μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή πρωτοστάτησε σε αυτή την επίθεση που μπορούσε να είχε οδηγήσει σε μια ανθρώπινη τραγωδία με απώλεια ζωής.

Η επίθεση ξεκίνησε από τα Γραφεία του ναζιστικού μορφώματος στη Μεσογείων, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως ορμητήριο για περιπολίες τρόμου. «Κεντρική Διοίκηση» δηλαδή «Κομμαντατούρ», τα αποκαλούν οι ίδιοι, παραπέμποντας απροκάλυπτα στην δομή του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος του Χίτλερ.
Υψώνουμε την φωνή μας για να μπει τέλος στις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις των νεοναζί.
Για την πλήρη διάλυση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, με άμεσο κλείσιμο των Γραφείων-ορμητηρίων.
Για να συνεχιστεί η δίκη με όλους τους υπόδικους στη φυλακή, αφού έχουν παραβιάσει κατά απροκάλυπτα τους περιοριστικούς όρους που τους επεβλήθησαν.
Απαιτούμε την πλήρη διακοπή κάθε διευκόλυνσης από τη Βουλή, την Ευρωβουλή και το κράτος στη δράση του ναζιστικού μορφώματος. Άμεση και πλήρης κατάργηση της χρηματοδότησης από το κράτος. Τέλος στον καταχρηστικό χρόνο στην ΕΡΤ για προβολή των κηρυγμάτων μίσους και των ναζιστικών φιεστών.
Καμία κάλυψη των μελών των ταγμάτων εφόδου με την μετατροπή τους σε μετακλητούς υπαλλήλους της Βουλής.

Ας είναι ο Αλέξης Λάζαρης το τελευταίο θύμα επίθεσης των ναζιστών της Χρυσής Αυγής.
Καλούμε σε αντιφασιστική κινητοποίηση το Σάββατο 8 Απρίλη στις 2μμ στη Λ. Αλεξάνδρας και Κηφισίας.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...


1 2 3 4 5 6 7

Αντιφασιστική διαδήλωση για τη δολοφονική επίθεση τάγματος εφόδου σε φοιτητή, 08.04, 2μμ, Λ.Αλεξάνδρας και Κηφισίας

Το μεσημέρι, 31/03, γίναμε μάρτυρες επανεμφάνισης ταγμάτου εφόδου της Χρυσής Αυγής που είχε ως θύμα ανυποψίαστο φοιτητή που έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της Μεσογείων. Η παραμονή του στην εντατική και οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μαρτυρούν την αγριότητα με την οποία του επιτέθηκαν και το πραγματικό πρόσωπο του φασισμού. Στην ντροπιαστική, για αυτούς, επίθεση στα κεντρικά τους γραφεία νωρίτερα εκείνη τη μέρα δε δίστασαν να απαντήσουν στοχοποιώντας και ξυλοφορτώνοντας πολίτη ο οποίος δεν ταίριαζε στα αισθητικά τους γούστα

Η συγκεκριμένη κίνηση όμως ήταν κίνηση αδυναμίας. Το τελευταίο διάστημα, οι φασίστες της Χρυσής Αυγής, αντιμετωπίζοντας μεγάλες πολιτικές αδυναμίες, εκδιώκονται συνεχώς από το αντιφασιστικό κίνημα. Δεχόμενοι μία σειρά μεγάλων ηττών όπως αυτές του Εφετείου την 1η Νοεμβρίου και την επέτειο των Ιμίων, και ταυτόχρονα λειτουργώντας σε ένα αφιλόξενο πολιτικό κλίμα στο οποίο έχουν συμβάλλει οι μεγάλοι αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος υπέρ της αλληλεγγύης των προσφύγων, δυσκολεύονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις κεντρικοπολιτικές εξελίξεις.

Αυτή η κατάσταση τους έχει οδηγήσει στην απονομιμοποίηση της βίας τους και σε ένα καθεστώς κινήσεων απελπισίας. Κινήσεις οι οποίες τους γυρνάνε μπούμεραγκ αλλά παράλληλα φανερώνουν την επικινδυνότητα της ενδεχόμενης αλλαγής συσχετισμών και συνθηκών στο μέλλον.

Με τον φασισμό δεν έχουμε τελειώσει. Ένα ολόκληρο παγκόσμιο κλίμα τον τροφοδοτεί συνεχώς και του δίνει υπαρκτό πάτημα για τη συνέχεια. Περιμένοντας την πολιτική τους ευκαιρία και παράλληλα διατηρώντας το κόμμα τους στην 3η θέση, διεκδικούν να συσπειρωθούν και να ετοιμαστούν για τις αυριανές δύσκολες μάχες.

Βρισκόμαστε σε μία πολιτική περίοδο η οποία παρουσιάζει πλούσιες ευκαιρίες στο ταξικό μας στρατόπεδο και είναι χρέος μας να τις εκμεταλλευτούμε και να πάμε παρακάτω. Επιβάλλεται, να δώσουμε μάχες για να κλείσουν τα γραφεία-γιάφκες τους, τσακίζοντας τον κεντρικό-πολιτικό τους μηχανισμό, πετώντας τους στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.

Αντιφασιστική διαδήλωση Λ.Αλεξάνδρας και Κηφισίας, 8 Απριλίου, στις 2 το μεσημέρι.

ΟΡΜΑ

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2017/04/04/%c...


1 2 3 4 5 6 7

Για τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής οι ευθύνες βαρύνουν την κυβέρνηση, την αστυνομία και την δικαιοσύνη.

Η επίθεση, με σκοπό τη δολοφονία, στον 24χρόνο σπουδαστή Αλέξη Λάζαρη από Τάγμα Εφόδου της Χρυσής Αυγής αναδεικνύει, για ακόμα μία φορά, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μία εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση που η θέση της ηγεσίας και των στελεχών της είναι στη φυλακή.

Για τη συνεχιζόμενη εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής οι ευθύνες βαρύνουν την κυβέρνηση, την αστυνομία και την δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με το Καστελόριζο και τον "εκδημοκρατισμό της ΧΑ" έδωσε τον αέρα στη ΧΑ να πιστέψει ότι μπορεί να ξαναβγάλει τα δολοφονικά Τάγματα Εφόδου στους δρόμους.

Η δολοφονική επίθεση στον Αλέξη ανοίγει πολλά ερωτήματα για τη στάση της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

Η επίθεση ήταν πολυπρόσωπη, όπως λειτουργούν τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής.Οργανώθηκε και ξεκίνησε από τη "Κεντρική Διοίκηση" της ΧΑ στη Μεσογείων. Έγινε προφανώς με εντολή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής, καθώς ο αρχηγός του Τάγματος Εφόδου,Ζέρβας, είναι έμμισθο, από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ηγετικό στέλεχος, της ΧΑ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Αμπελοκήπων, υποψήφιος βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος Ασφάλειας της "Κεντρικής Διοίκησης" και υπάλληλος στο γραφείο του Μιχαλολιάκου στη Βουλή.

Έναντι όλης αυτής της εγκληματικής πρακτικής, η Αστυνομία, το μόνο που έκανε ήταν να συλλάβει έναν μόνο από τους φυσικούς υπεύθυνους.Και ας ήταν μια εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει μέχρι και στον θάνατο.

Η Εισαγγελία έχει αφήσει την ηγεσία της ΧΑ να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αίροντας τους περιοριστικούς όρους που είχαν τεθεί στο παρελθόν και διατηρώντας μόνον κάποια "παρών" σε οικεία αστυνομικά τμήματα. Η ηγεσία της ΧΑ θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για αυτή την επίθεση;

Απαιτούμε από την κυβέρνηση, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη να σταματήσουν την εγκληματική δράση των νεοναζί. Το αντιφασιστικό κίνημα, τα εργατικά συνδικάτα, οι φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι θα τους κλείσουν το δρόμο. Αυτό το κίνημα μπορεί και πρέπει να τσακίσει τους φασίστες, να κλείσει τα γραφεία τους, να τους χώσει βαθιά στη φυλακή.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στο ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ 2ΜΜ, στη συμβολή των οδών Λ.Αλεξάνδρας και Κηφισίας.

πηγή : http://antarsya.gr/node/4273


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα του ΣΥΠΡΟΜΕ για αντιφασιστική Συγκέντρωση το Σάββατο 8/4

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ Χρυσής Αυγής

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ-ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ

Οι θρασύδειλοι δολοφόνοι της Χ.Α. συνεχίζουν τις επιθέσεις τους. Την Παρασκευή 31/3 επιτέθηκαν κτύπησαν σοβαρά με λοστάρια και κράνη το φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, την ώρα που επέστρεψε από τη σχολή του στο σπίτι του στην περιοχή Ελληνορώσων. Αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Στις 2 και 3 Απρίλη επιτέθηκαν ξανά με άγριο ξυλοδαρμό σε μετανάστες εργάτες γης στον Ασπρόπυργο εισβάλοντας στα σπίτια τους επιχειρώντας να σπείρουν την τρομοκρατία και να παγιώσουν καθεστώς δουλείας των μεταναστών.

Από τα κεντρικά γραφεία τους στη Μεσογείων ξεκίνησε το τάγμα εφόδου που επιτέθηκε στον 20χρονο φοιτητή, έχοντας ορμητήριο την καφετέρια τους στην οδ. Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη. Από εκεί οργανώνονται τα χτυπήματα και η εγκληματική τους δράση.

Δράση που συνεχίζεται, όσο τους αβαντάρει η ασυδοσία που απολαμβάνουν και η κωλυσιεργία για τη δίκη και καταδίκη της Χ.Α. με ευθύνη της κυβέρνησης, η προβολή τους από την κρατική τηλεόραση.

Η επιτυχία της αντιρατσιστικής διαδήλωσης στις 18 Μάρτη, η υποδοχή των προσφύγων μαθητών στα σχολεία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τις τοπικές κοινωνίες μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά του πολέμου, η συνεχιζόμενη αλληλεγγύη ντόπιων στους πρόσφυγες έδειξε ότι το ρατσιστικό δηλητήριο των νεοναζί δολοφόνων δεν περνάει στο λαό και τους εργαζόμενους.

Οι άναρθρες ξενοφοβικές κραυγές τους γρήγορα περιθωριοποιήθηκαν, η προσπάθεια τους να σκορπίσουν τον τρόμο για τους «ισλαμιστές τρομοκράτες» γύρισε εναντίον τους. Η δίκη της Χ.Α. πλησιάζει στο τέλος της, με τα στοιχεία να είναι συντριπτικά εις βάρος των μελών και στελεχών της, αναδεικνύοντας αυτό που το αντιφασιστικό κίνημα δήλωνε από την αρχή. Πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση ναζιστών.

Ο πανικός αυτός είναι που τους κάνει και πιο επικίνδυνους στην προσπάθεια να επιβάλλουν την τρομοκρατία απέναντι σε όποιον αντιστέκεται, είναι διαφορετικός ή απλά δεν τους αρέσει, όπως έγινε με το φοιτητή εξαιτίας του σακίδιου που είχε στην πλάτη, όπως έγινε με τους εργάτες στον Ασπρόπυργο. Πρώτοι στόχοι τους οι πρόσφυγες, οι μετανάστες, οι αντιφασίστες, οι κομμουνιστές, οι αριστεροί, οι αγωνιστές του κινήματος.

Δεν θα τους αφήσουμε να τρομοκρατούν, η μαχητικότητα και οι αγώνες μας θα βάλουν τέλος στη φασιστική τους δράση.

Στηρίζουμε την αντιφασιστική διαδήλωση του Σαββάτου 8/4 μαζί με τις τοπικές και αντιρατσιστικές συλλογικότητες και φορείς.

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Σάββατο 8 Απρίλη 2μμ

Λεωφόρος Αλεξάνδρας & Κηφισίας

Συντονισμός για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό

σωματείων - φοιτητικών συλλόγων - συλλογικοτήτων

http://syprome.blogspot.gr/

πηγή : http://syprome.blogspot.com/2017/04/84.html


1 2 3 4 5 6 7

«Ο φασισμός δεν έρχεται απ το μέλλον…»

Μέρες του 1998 όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο φοιτητής τότε Δημήτρης Κουσουρής από επίθεση της Χρυσής Αυγής, θύμισε η επίθεση και ο βαρύς τραυματισμός του εικοσιτετράχρονου φοιτητή Αλέξη Λάζαρη από μέλη της χρυσής Αυγής με επικεφαλής της επίθεσης το στέλεχος της οργάνωσης Χρήστο Ζέρβα μετακλητό υπάλληλο της βουλής (!) ο οποίος και συνελήφθη.

Το θετικό γεγονός της σύλληψης δεν αρκεί διότι την ώρα που εξελίσσεται η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης για δεκάδες επιθέσεις και δολοφονίες, τα μέλη της με την σιγουριά της ασυλίας που απολαμβάνουν και την αργοπορία της δίκης δεν διστάζουν να εξαπολύουν δολοφονικές επιθέσεις σε πολίτες. Είμαστε βέβαιοι ότι όσο το πολιτικό σύστημα, οι δικαστές και η αστυνομία τους περιθάλπουν και δεν τους τιμωρούν για κανένα από τα αποτρόπαια εγκλήματά τους διότι ποτέ δεν βρίσκουν «επαρκή» στοιχεία (ενώ την ίδια ώρα αρνούνται για φρονηματικούς λόγους σε κρατούμενους τις άδειες που δικαιούνται), τόσο οι φασίστες θα αποθρασύνονται.

Όσο η ανεξάρτητη δικαιοσύνη έχει πολλά μέτρα και πολλά σταθμά και η αστυνομία χαριεντίζεται με τη ναζιστική οργάνωση, τόσο οι πρώτοι θα μετατρέπονται σε ηθικούς αυτούργούς και η Χ.Α θα συνεχίζει ανενόχλητη την δράση της. Δράση ρατσισμού, μίσους και θανάτου απ' τη μια, εξυπηρέτησης των αφεντικών από την άλλη.

Απαιτούμε δικαιοσύνη εδώ και τώρα. Καμιά ανοχή στη ναζιστική οργάνωση και τα εγκλήματά της. Καμιά ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ - 2 μμ Λεωφ. Αλεξάνδρας & Κηφισίας

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

πηγή : http://diktio.org/node/1296


1 2 3 4 5 6 7

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΗ - 2 μμ Λεωφ. Αλεξάνδρας & Κηφισίας

Σε λίγο όλοι/όλες στην αντιφασιστική πορεία. Κηφισίας και Αλεξάνδρας στις 2μμ. Μαζικά δίνουμε την απάντηση τις δολοφονικές επιθέσεις των Χρυσαυγιτών. Να κλείσουν τα γραφεία των μαχαιροβγαλτών δολοφόνων.

πηγή : http://www.antinazizone.gr/2017/04/8-2_8.html