Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στις 18.00

Έκθεση αφίσας, κινηματικό βιβλιοπωλείο, εκδήλωση–συζήτηση & συναυλία

2 MΕΡΕΣ για την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό…

Παρασκευή 28/4

19.00 μ.μ. Εκδήλωση - Συζήτηση: Η καταστροφή και λεηλασία της φύσης και της κοινωνίας από το κράτος και το κεφάλαιο. H συγκεντροποίηση και εμπορευματοποίηση των υδάτινων πόρων.

Εισηγήσεις από: α) αναρχική ομάδα cumulonimbus: Η αξία του νερού και η (έμμεση) ιδιωτικοποίηση του στην Κέρκυρα β) αναρχική ομάδα "δυσηνιος ίππος: Πόλεμοι για το νερό. Το φράγμα Πείρου-Παραπείρου και η εκμετάλλευση των νερών στη βορειοδυτική Αχαΐα. γ) Πρωτοβουλία Αγώνα για τη Γη και την Ελευθερία: Η δρομολογούμενη λειτουργία του Υ/Η φράγματος Μεσοχώρας και ο αγώνας για την υπεράσπιση του ποταμού Αχελώου και των τοπικών κοινωνιών ενάντια στα σχέδια καταστροφής και αφανισμού τους.

Προβολές ταινιών μικρού μήκους: Abuela Grillo (animation για τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη Βολιβία) Felony (επιστημονικής φαντασίας από ένα δυστοπικό μέλλον)

22.00 μ.μ. Θεατρική Παράσταση: «Ο κύκλος των μάταιων πράξεων»: Η ζωή του Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ενός συνδικαλιστή κομμουνιστή που εκτελέστηκε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής την 1η Μάη 1944

Σάββατο 29 Απρίλη

19.00 μ.μ. Εκδήλωση - Συζήτηση: "Ο κόσμος του κράτους και των αφεντικών σε απόλυτη χρεοκοπία. Ο αγώνας ενάντια στην Ευρώπη - Φρούριο, τον πόλεμο και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Εμπειρίες αγώνα από τα μέτωπα του αντιφασισμού και της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες".

Εισήγηση από την Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Ομοσπονδία Συλλογικοτητων και τις συλλογικότητες-μελη της.

22.00 μ.μ. Συναυλία με τους: Σπείρα, Πένθιμο/ Clown, Daisy Chain και Refpolk

στον Έσπερο(πλ.Γεωργίου)

σε περίπτωση βροχής, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω (Πατρέως 87)

**Και τις δύο μέρες, από τις 18.00μ.μ., θα υπάρχει έκθεση αφίσας και έντυπο υλικό του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού κινήματος και κινηματικό βιβλιοπωλείο.

αναρχική ομάδα "δυσήνιος ίππος"-μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης

ipposd.wordpress.com | d_ippoexs@hotmail.coexm

πηγή : https://ipposd.wordpress.com/2017/04/07/2-m%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B9/