Πέμπτη 18 Μαίου 2017 στις 10.30 πμ

2 καλέσματα : 1 2

2η συνεδρίαση 3ης δίκης Επαναστατικού Αγώνα

Την Πέμπτη 18/5/2017 στις 10.30,συνεχίζεται η 3η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά την επίθεση εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας,στις 10 Απριλίου του 2014.Μια ενέργεια στα πλαίσια της στρατηγικής του Επαναστατικού Αγώνα που αποσκοπούσε στο να χτυπηθούν και να σαμποταριστούν δομές, θεσμοί και πρόσωπα με κεντρικό ρόλο στη μεγαλύτερη -ιστορικά -κοινωνική επίθεση που επρόκειτο να εξαπολυθεί με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου τον Μάιο του 2010. Η επίθεση αυτή της οργάνωσης Ε.Α αφιερώνεται στον σύντροφο Λάμπρο Φούντα που σκοτώθηκε στις 10/3/10 σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Δάφνη κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικής ενέργειας του Επαναστατικού Αγώνα .

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/69529/


Την Πέμπτη 18/5 συνεχίζεται η δίκη της Πόλας Ρούπα για την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδας

Η αλληλέγγυα μαχητική στάση δίπλα σε συντρόφους που βρίσκονται έγκλειστοι ή διωκόμενοι, αποτελεί ένα ακόμα πεδίο αντιπαράθεσης με το κράτος και τους μηχανισμούς του.

Την Πέμπτη 18 Μαΐου στις 10:30 στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού συνεχίζεται η δίκη της συντρόφισσας μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Πόλας Ρούπα που αφορά την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδας στις 10/4/2014, ενέργεια που έχει αναλάβει ο Επαναστατικός Αγώνας.

Για την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδας ο σύντροφος μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Επίσης, είχε καταδικαστεί σε 129 χρόνια κάθειρξη για κατηγορίες που αφορούσαν ληστείες τραπεζών και τη συμπλοκή στο Μοναστηράκι. Στην ίδια δίκη η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα που έγινε ερήμην της είχε καταδικαστεί σε 11 χρόνια κάθειρξη μόνο για τα πλημμελήματα.

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1573671/