Σάββατο 20 Μαίου 2017 στις 19.00

3ημερο Γενεθλίων: Θεατρικά παιχνίδια & διαδραστική performance

Το Κοινωνικό Κέντρο / Στέκι Μεταναστ(ρι)ών κλείνει τα 8 και λίγο το γιορτάζει.

Το ξεκίνημα (Παρασκευή) το αναλαμβάνει το RADical Pride με το open air pre-pride party του, κάνοντας και μια prova generale για το Pride της επόμενης εβδομάδας.

Σάββατο είναι η μέρα των θεατρικών του Στεκιού - στις 7μμ η ομάδα Ιστορικού - Αρχαιολογικού οργανώνει θεατρικά παιχνίδια με θέμα το ρατσισμό, ενώ τη σκυτάλη παίρνει το SoloKryo με διαδραστική perfromance.

Μετά τις 10-11, μικρόφωνα και decks καταλαμβάνονται από ένα super team αποτελούμενο από τους/τις Mellowmood(boom selectah),dj orphanatic, junglebunny, dj shy nee, mc sensee που θα δίνουν ρυθμό για τη στήριξη και των δράσεων και δικτύων αλληλεγγύης ομάδων του Στεκιού.

Κυριακή πιάνουμε τον πεζόδρομο της Σπανδωνή από νωρίς το απογευματάκι στις 5, οπότε και ένα μεγάλο παρεάκι θα μας υποδεχτεί με κουρδισμένα τα όργανα και γλυκιές τις φωνές και με άσματα παραδοσιακά, λαϊκά ανατολίτικα και ρεμπέτικα.

πηγή : http://socialcenter.espivblogs.net/2017/05/17...


Το Στέκι Μεταναστών έχει γενέθλια! Και μεις τα γιορτάζουμε με Θεατρικά παιχνίδια και Αυτοσχεδιασμούς με θέμα τον ρατσισμό.

Στο 2ωρο workshop θα πραγματοποιηθούν ομαδικές ασκήσεις προορισμένες ώστε να μπορούν να ακολουθηθούν από οποιοδήποτε σωματότυπο και ηλικία. Εαν ορισμένοι συμμετέχοντες δεν μιλάνε ελληνικά, θα αυτοσχεδιάσουμε και με την διερμηνεία!

Δεν απαιτείται προεγγραφή, μόνο άνετα ρούχα και καλή διάθεση

19.00 η ώρα στον 1ο όροφο

Είσοδος -φυσικά- ελεύθερη

//

Steki has its birthday! And we are celebrating with Theatre games and Improvisations about racism. The workshop's duration is 2hours and we'll perform some team exercises for all bodies and ages. For foreigners participants we will attempt to interpret.

No register is needed, only comfortable clothes and a good mood.

19.00 am on 1st floor

Free Entrance

επικοινωνία : https://www.facebook.com/events/1375230909211...
πηγή : email που λάβαμε στις 19 Μάιος 15h