Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 στις 18.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

Πορεία αλληλεγγύης στους αγωνιστές στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

Ο Αγώνας κατά του Φασισμού είναι Καθήκον

Ηττημένος αγώνας είναι ο αγώνας που δεν δόθηκε.

Στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος όλα τα δικαιώματα καταπατήθηκαν. Οι σφαγές συνεχίζονται ασταμάτητα. Οι άνθρωποι προφυλακίζονται ακόμη και για μια ανάρτηση στο facebook. Στο Κουρδιστάν υποχρεώνουν τις οικογένειες των Κούρδων να εγκαταλείψουν τις περιοχές τους, τις περιοχές που βομβαρδίστηκαν απ' το στρατό και σε πολλές γειτονιές συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά και οι προφυλακίσεις.

Χιλιάδες καθηγητές και δημόσιοι υπάλληλοι απολύθηκαν. Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος περίπου 50.000 αγωνιστές και αντίπαλοι του καθεστώτος προφυλακίστηκαν. Η εξουσία του ΑΚΡ όποιους δεν την στηρίζουν τους ταυτίζει ως τρομοκράτες.

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους να συμπαρασταθούν στους πολιτικούς κρατούμενους.

Υπό τις συνθήκες αυτές κάποιοι, αποφασισμένοι για αντίσταση, βγήκαν στους δρόμους. Η φωνή τους έφθασε σε χιλιάδες. Το να βγεις στις πλατείες, στη σημερινή Τουρκία, σημαίνει ή προσαγωγή, ή προφυλάκιση. Όσοι το τόλμησαν έγιναν σύμβολα αντίστασης κατά των μέτρων έκτακτης ανάγκης.

Πριν από επτά μήνες μία καθηγήτρια Πανεπιστημίου, η Nuriye Gülmen πρώτη απ' όλους τους απολυμένους εκπαιδευτικούς, βγήκε στην πλατεία με ένα χαρτόνι στο χέρι, αλλά και κάποιοι άλλοι, σε διάφορες πόλεις, βγήκαν στις πλατείες κρατώντας χαρτόνια με συνθήματα: «Θέλουμε να γυρίσουμε στις δουλειές μας», «Όχι στα μέτρα έκτακτης ανάγκης», «Να καταργηθούν τα κυβερνητικά διατάγματα». Μόνο στην πόλη Μαλάτια τέσσερις εκπαιδευτικούς, μέσα σε 105 ημέρες, τους έχουν συλλάβει 99 φορές. Αυτοί όμως συνεχίζουν να κατεβαίνουν στις πλατείες κάθε μέρα. Αυτή η συνεχόμενη και αποφασισμένη αντίσταση είναι που ενοχλεί την εξουσία.

Τις πρώτες μέρες η Nuriye Gülmen ήταν μόνη της στην πλατεία, αλλά δεν σταμάτησε το καθημερινό κάλεσμα στον αγώνα. Μετά από τέσσερις μήνες καθημερινών αγώνων η αντίσταση στην πλατεία δυνάμωσε, χωρίς όμως συγκεκριμένο αποτέλεσμα, γι' αυτό η Nuriye Gülmen, καθηγήτρια Πανεπιστημίου και ο δάσκαλος Semih Özakça για να υπάρξουν συγκεκριμένα αποτελέσματα ξεκίνησαν απεργία πείνας. Στις δηλώσεις τους ανάφεραν πάντα «Αυτό δεν είναι ένα προσωπικό εργασιακό πρόβλημα, είναι ένας αγώνας κατά των κυβερνητικών διαταγμάτων και κατά της σε έξαρση αδικίας».

Σ' αυτή την αποφασισμένη φωνή έδωσαν δύναμη και οι άλλοι απολυμένοι, άνθρωποι απ' όλα τα λαϊκά στρώματα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Yüksel της Άγκυρας, δημόσιοι υπάλληλοι, καθηγητές, εργάτες, φοιτητές, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, βουλευτές.

Ο αγώνας αυτός ενόχλησε την εξουσία, επειδή τα αιτήματά τους ήταν τα αιτήματα των εκατομμυρίων ανθρώπων, η φωνή τους, η φωνή όλων αυτών που επηρεάστηκε η ζωή τους απ' τα μέτρα έκτακτης ανάγκης και επειδή τελικά έγιναν σύμβολα αγώνα κατ' αυτών των μέτρων. Γι' αυτό την 76η μέρα απεργίας πείνας, με εντολή της εξουσίας του ΑΚΡ, η αντιτρομοκρατική τους συνέλαβε και στις 23 Μαΐου τους προφυλάκισαν. Οι λόγοι της προφυλάκισής τους, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, ήταν ότι «η αντίσταση αυτή μπορεί είτε να μετατραπεί σε απεργία πείνας θανάτου, είτε να μετατραπεί σε εξέγερση όπως της πλατείας Γκέζι και των καπνεργατών TEKEL του 2010,(από τους οποίους αφαιρέθηκε το δικαίωμα σταθερής εργασίας λόγω των πολυήμερων και μαζικών συγκεντρώσεών τους), αλλά και η δήθεν συμμετοχή τρομοκρατικής οργάνωσης και προπαγάνδας της.» Έχουν κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Yüksel. Δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους ούτε καν να πλησιάσουν στο μνημείο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σημείο όπου γινόταν η απεργία πείνας και οι συγκεντρώσεις.

Η φωνή τους έφθασε στην Ευρώπη και σε διάφορες χώρες του κόσμου, από τον Καναδά μέχρι και την Σουηδία πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις συμπαράστασης. Συμπαραστέκονται και στηρίζουν το δίκαιο αυτό αγώνα και οι απολυμένοι καθηγητές που εξαναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. 23 ευρωβουλευτές και τα διεθνή συνδικάτα καταγγέλλουν την προφυλάκισή τους και απαιτούν να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους και να επιστρέψουν στις δουλειές τους.

Το ΑΚΡ συνεχίζει σ' όλη την Τουρκία τις αστυνομικές επιχειρήσεις, προσπαθώντας να πνίξει αυτό τον αγώνα. Αυτός ο αγώνας είναι ένας αγώνας των εργαζομένων της Τουρκίας κατά του φασισμού και της κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ

Να στηρίξετε αυτό το δίκαιο αγώνα των αγωνιστών, του Τούρκικου και Κουρδικού λαού, και των εργαζομένων της Τουρκίας.

Να στηρίξετε τους εκπαιδευτικούς απεργούς πείνας, Νουριγιέ Γκιουλμέν και Σεμίχ Οζακτσά που συνεχίζουν ακόμα και μέσα στη φυλακή την αντίστασή τους. Είναι σε απεργία πείνας από τις 9 Μαρτίου, 78η ημέρα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΙ ΕΧΟΜΕ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους από την Τουρκία και το Κουρδιστάν

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/69700/


1 2 3 4 5 6 7

Αλληλεγγύη στους εκπαιδευτικούς απεργούς πείνας στην Τουρκία

Η καθηγήτρια πανεπιστημίου Νουριγιέ Γκιουλμέν και ο δάσκαλος Σεμίχ Οζακτσά, απολυμένοι όπως και χιλιάδες άλλοι συνάδελφοί τους μετά την απόπειρα πραξικοπήματος και το πογκρόμ που εξαπέλυσε το καθεστώς Ερντογάν, ξεκίνησαν απεργία πείνας στην πλατεία Γιουκσέλ της Αγκυρας. Στις 23 Μάη, η τουρκική Αντιτρομοκρατική τους συνέλαβε και τους προφυλάκισε, ενώ απέκλεισε κάθε πρόσβαση στην πλατεία, για να αποτρέψει συγκεντρώσεις αλληλεγγύης.


Την Πέμπτη 1 Ιούνη, στις 6 το απόγευμα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν καλεί σε συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο μιας διεθνούς καμπάνιας αλληλεγγύης στους δύο προφυλακισμένους απεργούς πείνας.


Να είμαστε όλες και όλοι εκεί, για να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους δύο αγωνιστές απεργούς πείνας και καταδίκης του φασιστικού καθεστώτος έκτακτης ανάγκης που έχει επιβάλει στην Τουρκία το καθεστώς Ερντογάν.

ΚΟΝΤΡΑ

πηγή : http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/28595.Αλ…


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στους Απεργούς Πείνας & Πολιτικούς Κρατούμενους της Τουρκίας

Αποφαση της χθεσινής Συνέλευσης
Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος και πορεία


πέμπτη 1 Ιουνίου 6.μμ


αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας!
να γίνουν δεκτά τα αιτήματα τους!
Να αφεθούν άμεσα οι απεργοί πείνας!
Αλληλεγγύη στους αγωνιστές και στους λαούς που παλεύουν κατά του φασισμού!

Διαβάστε σχετική προηγούμενη ανάρτηση: http://eek.gr/index.php/oldermags/eventdetail…

EEK

πηγή : http://eek.gr/index.php/oldermags/eventdetail…


1 2 3 4 5 6 7

Συγκέντρωση - πορεία από το Σύνταγμα την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 6μμ

"Ενάντια στην προφυλάκιση των απεργών πείνας εκπαιδευτικών, στο καθεστώς εκτάκτου ανάγκης και αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Τούρκικο και Κούρδικο λαό"

Στην Άγκυρα από τις 9 Μαρτίου έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας δύο εκπαιδευτικοί , η Νουριγιέ Γκιουλμέν και ο Σεμίχ Οζακτσά, από τις χιλιάδες των δημοσίων υπαλλήλων που έχουν απολυθεί λόγω του ειδικού καθεστώτος έκτακτης ανάγκης που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Ερντογάν, έχουν γίνει σύμβολα της αντίστασης γι΄αυτό και από τις 23 Μάη, η τουρκική Αντιτρομοκρατική τους συνέλαβε και τους προφυλάκισε.


Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση και πορεία από το Σύνταγμα την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 6μμ που οργανώνει η «Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν»

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1574208/


1 2 3 4 5 6 7

Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας στην Τουρκία! Κοινός ο αγώνας των λαών μας ενάντια στο φασισμό, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο!

Στις 11 του Μάρτη, η Nuriye Gülmen, καθηγήτρια Πανεπιστημίου και ο δάσκαλος Semih Özakça ξεκίνησαν στην Άγκυρα, απεργία πείνας διεκδικώντας το δικαίωμά τους να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Δικαίωμα που καταπατήθηκε τόσο σ΄ αυτούς, όσο και σε 100.000 ακόμα δημόσιους υπάλληλους και εκπαιδευτικούς που απολύθηκαν, μετά την επιβολή του καθεστώτος «έκτακτης ανάγκης» που επέβαλε ο Ερντογάν, ύστερα απ' το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιούλη του 2016. Οι απολύσεις αυτές έγιναν μετά από «έρευνες» της λεγόμενης αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας FETO-PDY, που τους χρεώνει… συνέργεια στο πραξικόπημα (!), ενώ δεν τους ανακοινώθηκε καν συγκεκριμένος λόγος απόλυσης. 37 απελπισμένοι απ΄ αυτούς έχουν αυτοκτονήσει…


Ο αγώνας των απεργών πείνας, όπως τονίζουν και οι ίδιοι, δεν είναι ένας «ατομικός» αγώνας, αλλά εκφράζει τα δίκια, τη θέληση και την επιδίωξη των χιλιάδων απολυμένων εργαζόμενων του τούρκικου λαού. Τόσο η Nuriye, όσο και ο Semih είχαν συλληφθεί επανειλημμένα πριν την απεργία πείνας, κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών τους στο «Μνημείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» της Άγκυρας, είχαν φυλακιστεί και τελικά αθωωθεί. Μια άλλη απεργία πείνας, αυτή του Κούρδου Kemal Gün, που διεκδικούσε να του παραδοθούν τα οστά του δολοφονημένου απ' τις στρατιωτικές δυνάμεις, γιού του, στο Κουρδιστάν, είχε νικηφόρο αποτέλεσμα. Κι αυτό είχε μεγάλη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς πως σε περιοχές του Κουρδιστάν έχει καταντήσει συνηθισμένο το φαινόμενο, οι συγγενείς δολοφονημένων αγωνιστών και ανθρώπων του λαού, να μη μπορούν να παραλάβουν τις σωρούς τους, για να ταφούν!

Οι κινητοποιήσεις αυτές αναδεικνύουν ξανά, την άγρια φασιστική καταπίεση που ασκεί στον τουρκικό και κουρδικό λαό το καθεστώς του Ερντογάν, αλλά και τη διάθεση του λαού ν΄ αντισταθεί. Ο λαός εκδήλωσε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του προς τους απεργούς πείνας, ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορούν να κρυφτούν και οι φόβοι του καθεστώτος για …πυροδότηση εξεγέρσεων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους απεργούς πείνας και υπερασπίζουμε τη διεκδίκηση του δικαιώματος στη δουλειά, τόσο γιαυτούς, όσο και για όλους τους εργαζόμενους! Ο ελληνικός, ο τουρκικός κι ο κουρδικός λαός δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Αντίθετα έχουν κοινούς εχθρούς: Το φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, τις εκμεταλλεύτριες άρχουσες τάξεις, και πρέπει να παλέψουν ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές, στην καταπίεση και στους πολεμικούς κινδύνους κι εμπλοκές.

31.5.2017

Καλούμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 1 Ιούνη, 6:00 μ.μ. στο Σύνταγμα και στην πορεία που θ' ακολουθήσει.

πηγή : https://la-aas.blogspot.gr/2017/05/blog-post_...


1 2 3 4 5 6 7

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ - Συγκέντρωση-Πορεία προς την τουρκική πρεσβεία, Πέμπτη 1 Ιούνη, Σύνταγμα, 18.00

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΗ, 18:00, ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Από την απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλη του 2016 μέχρι κι σήμερα, η Τουρκία βρίσκεται σε μόνιμο καθεστώς έκτακτης ανάγκης. Το φασιστικό καθεστώς του Ερντογάν διεξάγει έναν ανηλεή πόλεμο, ο οποίος διαρκώς οξύνεται, ενάντια σε όποιον αντιστέκεται. Οι συνεχείς επιχειρήσεις ενάντια σε επαναστατικές οργανώσεις, οι φυλακίσεις, οι απαγορεύυσεις κυκλοφορίας, τα βασανιστήρια, οι δολοφονίες περιγράφουν τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Τούρκοι και Κούρδοι αγωνιστές. Ο Ερντογάν με όχημα την πάταξη του "Γκιουλενισμού" ξεκίνησε μια σειρά εκκαθαρίσεων σε όλο το φάσμα του τούρκικου κράτους. Μια σειρά εκκαθαρίσεων η οποία βάζει στο στόχαστρο όχι μόνο τους αγωνιστές αλλα ακόμα κι ανθρώπους προοδευτικούς, όπως δημοσιογράφους, δημόσιους υπαλλήλους, καθηγητές που απλά έχουν εκφράσει δημόσια την αντίθεση τους σε σχέση με το φασισμό κι το φόβο που επιβάλλεται. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός πως σ'αυτό το διάστημα έχουν απολυθεί πάνω από 100.000 δημόσιοι υπάλληλοι και έχουν προφυλακιστεί κοντά στις 42.000 άνθρωποι, στους οποίους συγκαταλέγονται από αγωνιστές με επαναστατική δράση μέχρι άνθρωποι που ανέβασαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρνητικό σχόλιο για τον Ερντογάν κι το καθεστώς του.
Μέσα σ'αυτό το περιβάλλον μια απολυμένη καθηγήτρια, η Nuriye Gülmen ξεκίνησε πρώτη ένα πολύμηνο αγώνα, στην Άγκυρα, ενάντια στις απολύσεις. Με σθένος κι αποφασιστικότητα, παρά τις καθημερινές συλλήψεις στις οποίες προέβαινε η αστυνομία για να της κάμψει το ηθικό, κατάφερε να ακουστεί σε όλη την Τουρκία το σύνθημα: «Θέλουμε τις δουλείες μας πίσω. Οχι στο καθεστώς έκτακτης ανάγκης». Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και ο απολυμένος δάσκαλος Semih Özakça και μαζί με τη Nuriye ξεκίνησαν απεργία πείνας στις 11 Μαρτίου. Με το δίκαιο και παράλληλα σκληρό αγώνα τους κατάφεραν η φωνή τους να φτάσει σε πολλές πόλεις και γειτονιές, τόσο στην Τουρκία όσο κι σε άλλες χώρες, και να ενωθούν με μεγάλα κομμάτια των εργαζομένων, των απολυμένων και ευρύτερα των λαϊκών στρωμάτων της Τουρκίας. Στις 22 Μαϊου η αντιτρομοκρατική τους συνέλαβε και την επόμενη μέρα προφυλακίστηκαν, με την κατηγορία, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, ότι «η αντίσταση αυτή μπορεί είτε να μετατραπεί σε απεργία πείνας θανάτου, είτε να μετατραπεί σε εξέγερση όπως της πλατείας Γκέζι και των καπνεργατών TEKEL του 2010,(από τους οποίους αφαιρέθηκε το δικαίωμα σταθερής εργασίας λόγω των πολυήμερων και μαζικών συγκεντρώσεών τους), αλλά και η δήθεν συμμετοχή τρομοκρατικής οργάνωσης και προπαγάνδας της.». Πλέον μέσα στη φυλακή συνεχίζουν την πολυήμερη απεργία πείνας, διεκδικώντας τα αιτήματά τους, αντιστεκόμενοι στο φασιστικό καθεστώς του ΑΚP.

Εμείς από την πλευρά μας, στέλνουμε σινιάλο διεθνιστικής αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας που διεξάγουν ένα σκληρό μα και συνάμα δίκαιο αγώνα απέναντι σε ένα φασιστικό καθεστώς που δε διστάζει να δολοφονεί αγωνιστές αλλά ακόμα και μικρά παιδιά. Σε ένα καθεστώς καταπίεσης που εχει επιβάλλει ως καθημερινότητα, σε όποιον διαφωνεί μαζί του, τις συλλήψεις,τις διώξεις, τις προφυλακίσεις, τα βασανιστήρια.

Η Nuriye, ο Semih και όλοι οι αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους στην πάλη ενάντια στο φασισμό κι το σύστημα ανισότητας και αδικίας αποτελούν φωτεινά σύμβολα αντίστασης.

AMEΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ NURIYE KAI SEMIH

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ DHKC

ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΗ, 18:00, ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Ταξική Αντεπίθεση (Ομάδα Αναρχικών και Κομμουνιστών

πηγή : https://taksiki-antepithesi.espivblogs.net/ar...


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα στην πορεία αλληλεγγύης στους αγωνιστές στην Τουρκία και στο Κουρδιστάν

Καλούμε στην πορεία αλληλεγγύης για το δίκαιο αγώνα των Τούρκων και Κούρδων αγωνιστών,

Για την άμεση απελευθέρωση των εκπαιδευτικων απεργών πείνας, Νουριγιέ Γκιουλμέν και Σεμίχ Οζακτσά, οι οποιοί βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 9 Μαρτίου.

Συγκέντρωση και πορεία Πέμπτη 01/06/2017 στις 18.00 στην πλατεία Συντάγματος.

Κ*ΒΟΞ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1574264/