Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στις 14.00

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Κανένας δημόσιος χώρος στους νεοναζί

Ο δήμος της Αθήνας, Καμίνης, πέρσι τέτοια εποχή παραχώρησε το Πάρκο Χωροφυλακής στο οποίο πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ μίσους και μισαλλοδοξίας της Νεολαίας της Χρυσής Αυγής. Δεν το ξεχνάμε! Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να βρομίσει με κηρύγματα μίσους τόσο την πόλη της Αθήνας όσο και το ιστορικό σημείο του πάρκου στο οποίο βρίσκεται το μνημείο του Μπελογιάννη για να μας θυμίζει την αυτοθυσία των κομμουνιστών προς όφελος των εργατικών συμφερόντων.

Φέτος, ύστερα και από την πανηγυρική αθώωση του Πελετίδη, του δημάρχου της Πάτρας, που αρνήθηκε να παραχωρήσει δημόσιο χώρο στους νοσταλγούς του Χίτλερ, δεν υπάρχει κανένα νομικό επιχείρημα για να δικαιολογήσει πιθανή παραχώρηση σημείου της πόλης. Οι αυταπάτες περί "δημοκρατικής ανάγκης ικανοποίησης αιτήσεων" για την οποία είναι "δημοκρατική υποχρέωση των θεσμών" υπογραμμίστηκαν στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η παραχώρηση ή όχι ενός τέτοιου σημείου θα αποτελέσει μία σαφή πολιτική θέση από τον Καμίνη. Θα είναι μία συνειδητή επιλογή σιγονταρίσματος ή όχι προς την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Κινητοποιούμαστε προκειμένου να υπενθυμίσουμε το περσινό πολιτικό έγκλημα και να στείλουμε το μήνυμα προς όλες τις μεριές πως φέτος η αποφασιστικότητα ξεχειλίζει.

Με οδηγούς τις τελευταίες νικηφόρες αντιφασιστικές μάχες, την οργάνωση και το όραμα μας δεν θα επιτρέψουμε να λάβει χώρα καμία απόπειρα ανασυγκρότησης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Πέμπτη 8/6 στην πλ. Κοτζιά στις 2μμ.την ώρα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2017/06/06/%c...