τι; : προβολή θεματική : ψυχαγωγία από : Antifascist action

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 στις 20.30

Προβολή ταινίας: Castaway On The Moon

Πέμπτη 22/6: Προβολή "45 Τετραγωνικά"

H Χριστίνα είναι μια νεαρή κοπέλα που ανήκει σε μια γενιά νέων ανθρώπων που εργάζονται για τον κατώτατο μισθό και ζουν στο πατρικό τους, καθώς δεν μπορούν να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι. O διακαής της πόθος να ξεφύγει απ' την επίβλεψη της μητέρας της και να βρει τον εαυτό της μακριά από αυτήν, είναι αρκετός για να την κάνει να αψηφήσει την οικονομική κρίση και να αναζητήσει δική της στέγη προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που της παρουσιάζονται.

Πέμπτη 29/6: Προβολή "Castaway On The Moon"

Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας ενός άντρα από μια γέφυρα, αυτός καταλήγει σε ένα έρημο νησί μέσα στην πόλη. Παρά τις προσπάθειες του να ξεφύγει σύντομα αποδέχεται τη ζωή στο νησί. Παράλληλα μια νεαρή γυναίκα που ζει απομονωμένη σε ένα διαμέρισμα τα τελευταία χρόνια και συνηθίζει να φωτογραφίζει το φεγγάρι, αρχίζει να κατασκοπεύει τον ναυαγό και να πιστεύει πως είναι εξωγήινος.

Πέμπτη 6/7: Προβολή "Leviathan"

Ο Κόλια έρχεται αντιμέτωπος με τον μαφιόζο δήμαρχο της περιοχής του που θέλει να του κατεδαφίσει το σπίτι. Κι εκεί που τα προσχήματα της δικαιοσύνης περιττεύουν, ένας δικηγόρος φίλος του προτίθεται να τον βοηθήσει σ'αυτή την αβέβαιη μάχη.

πηγή : http://www.antifalive.gr/2017/06/antifa-event...