Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 στις 21.00

Προβολή της ταινίας ¨Αγάπη σε διαφορετική γλώσσα» (Başka Dilde Aşk)

Την Κυριακή 9-7 στις 9:00 μ.μ. η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας θα προβάλλει την τούρκικη ταινία «Αγάπη σε διαφορετική γλώσσα» (Başka Dilde Aşk) του 2009 σε σκηνοθεσία İlksen Başarır με τους Saadet Aksoy Isil, Mert Firat, Lale Mansur, Ayten Uncuoğlu, Timur Acar, Metin Coskun, Şebnem Köstem.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

«Η Ζεϊνέπ εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο και είναι υποχρεωμένη να μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο με πελάτες, προσπαθώντας να είναι υπομονετική και ευγενική σε εργασιακές συνθήκες που γίνονται όλο και πιο εντατικοποιημένες… Στον ελεύθερο χρόνο της οι συνομιλίες την κουράζουν. Γι' αυτό μάλλον και ερωτεύεται τον Ονούρ, έναν κωφάλαλο νέο, με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσει χωρίς να μιλάει. Όμως η σχέση τους έχει να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος και των δυο, καθώς θεωρείται ανάρμοστη. Ταυτόχρονα η Ζεϊνάπ θα πρέπει να παλέψει, μαζί με τους συναδέρφους και τις συναδέρφισσές της για τα εργασιακά τους δικαιώματα σ' αυτή την κακοπληρωμένη εργασία που κάνουν.

Τελικά πόσο εύκολο είναι να ερωτεύονται και να ζουν ευτυχισμένοι μαζί οι άνθρωποι στους καιρούς της συνεχούς καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων;»

πηγή : https://ergatikilesxikallitheas.wordpress.com...