Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19.00

Συνέλευση για διοργάνωση πορείας:"Να κλείσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής"

ΚΕΕΡΦΑ: Κλείστε τα γραφεία των νεοναζί.

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και η δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί για να βρεθούν στη φυλακή οι φονιάδες. Αντίθετα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ο Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία.

Με τον αέρα της νίκης του Τραμπ προσπάθησαν να ξαναεμφανιστούν ως "αγανακτισμένοι γονείς" κατά των προσφυγόπουλων που ήθελαν να πάνε στα σχολεία και ως "αγανακτισμένοι κάτοικοι" στα νησιά κατά των προσφύγων. Φασίστες εμφανίστηκαν με οργανωμένη δράση στη Γκορυτσά Ασπροπύργου κατά των εργατών γης και στο Μενίδι κατά μεταναστών εργατών, Ρομά και αριστερών αγωνιστών της αριστεράς.

Από τα κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων καταδιώχτηκε ο φοιτητής Αλέξης Λάζαρης και μόνο από τύχη είναι ζωντανός. Είναι στη φυλακή ο Ζέρβας, ο οποίος ήταν τότε μετακλητός υπάλληλος του Μιχαλολιάκου στη Βουλή! Ο Μιχαλολιάκος έχει δώσει εντολή στα στελέχη του για αριστερούς και μετανάστες ότι "έξω από τα γραφεία περνάνε τρέχοντας ή δεν προλαβαίνουν να τρέξουν".

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κοινωνική πλειοψηφία εργαζόμενων και νεολαίας, που τσακίζει την απόπειρα τους να το παίξουν τάχα την αντιπολίτευση ενώ είναι το πιο μαύρο στήριγμα των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Τσακίζοντας τους ναζί της Χρυσής Αυγής στέλνουμε το μήνυμα ότι στην κρίση υπάρχει η ελπίδα. Μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, ρατσισμό και πόλεμο.
Οι δολοφόνοι χρυσαυγίτες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν βρίσκονται μπροστά στη δίκη όπου οι μάρτυρες θαρραλέα έχουν αναδείξει ότι ήταν κεντρικά σχεδιασμένες ενέργειες από την ηγεσία της ΧΑ, με ορμητήρια τα Γραφεία τους και πολλές φορές με την συνεργασία και την κάλυψη της ΕΛΑΣ.

Καλούμε τα συνδικάτα, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τις κοινότητες μεταναστών, τις συλλογικότητες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις οργανώσεις της αριστεράς να μετατρέψουμε τις κινητοποιήσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα σε σταθμό για να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήρια των ναζί της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 , ΣΤΙΣ 19:00 , ΣΤΗΝ ΕΔΟΘ.


Καλούν: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΦΟΙΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΣΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, Κίνηση ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ (ΚΕΕΡΦΑ)

πηγή : email που λάβαμε στις 28 Αύγουστος 23h