Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 στις 17.00

2 καλέσματα : 1 2

Αντιφασιστική συγκέντρωση - διαδήλωση

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και το κόμμα των δολοφόνων του συνεχίζει και προκαλεί. Η Χρυσή Αυγή καλεί σε πολιτική συγκέντρωση στη περιοχή του Περάματος.

Στο Πέραμα είχε γίνει η δολοφονική επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ, έχουν στήσει το εργοδοτικό σωματείο «Αγ. Νικόλαος» στη Ζώνη και πρόσφατα συγκρότησαν Τάγμα Εφόδου, που προσπάθησε να τρομοκρατήσει γονείς και καθηγητές στο σχολείο του Ικόνιου που φιλοξενεί μαθητές προσφυγόπουλα.

Το ταξικό αντιφασιστικό κίνημα δεν θα αφήσει να μεταφερθεί η ζώνη του τρόμου από τη Νίκαια στο Πέραμα. Την έχουμε δει την εφιαλτική συνέχεια και πλέον δε θα πιαστούμε στον ύπνο. Δε θα αφήσουμε σπιθαμή χώρου, δε θα αφήσουμε στιγμή δισταγμού. Καμία ανοχή στις ναζιστικές συμμορίες. Πρέπει να κλείσουμε όλα τα γραφεία φασιστικών πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων τους, γιατί η μόνη χρησιμότητα τους είναι να φτιάχνουν Ρουπακιάδες - τραμπούκους ενάντια στο εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιες ευθύνες για την αποθράσυνση της Χρυσής Αυγής. Έχει αφήσει ανέγγιχτο το αστυνομικό σώμα και τις οργανωμένες σχέσεις τους με τους ναζί. Η αστυνομία συνεχίζει και επιτίθεται στο αντιφασιστικό κίνημα, όπως στην πλατεία Κοραή του Πειραιά τον Απρίλη του 2016, στον Ασπρόπυργο το Μάη του 2017 και μόλις το περασμένο Σάββατο στη διαδήλωση της Μεσογείων, την ώρα που προσφέρει προστασία στις συγκεντρώσεις και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Δε θα μείνουμε απαθείς μπροστά στη θεσμική παράλυση.

Το Πέραμα ανήκει στο χώρο του ταξικού κινήματος και θα αντιμετωπίσουμε κάθε εργοδοτική, παρακρατική ή φασιστική επίθεση προς το λαϊκό κίνημα.

Πηγή: ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού


Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Πέραμα

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση στο Πέραμα την Τετάρτη 20/09 και ώρα 5:00 στην πλατεία Ηρώων.

Θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία μας στη περιοχή του Περάματος 2 ημέρες μάλιστα

μετά την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Σε μια περιοχή που ονειρεύονται κάστρα και τάγματα εφόδου

να τους θυμίσουμε με την παρουσία μας πως κάστρα μόνο στα όνειρά τους.

Φασίστες θα περάσουμε από πάνω σας.

Τρόποι προσέγγισης της συγκέντρωσης : 843 από σταθμό Ησαπ Πειραιά, β18 από Ομόνοια

Αναρχική Συλλογικότητα Καλλιθέας Μοσχάτου

πηγή : https://www.facebook.com/asykamo/