Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στις 21.30

Punkhurst Mutants Show IV

Aυτοοργανωμένη συναυλία στην κατάληψη Παπουτσάδικο με φεμινιστικές, κουήρ, ντόπιες μπάντες καθώς και μπάντες από το εξωτερικό.

bitchy 101: oι πανκ-σέξουαλ οντότητες που τόσο αγαπάμε να ακούμε αλλά σπάνια έχουμε την ευκαιρία!! Θα βρίσκονται στην σκηνή της κατάληψης Παπουτσάδικο που θα τη ράνουμε με εξτρά εκχύλισμα μπύρας για να τις υποδεχτεί. Κουήρ, χοντρές και επιθετικές, οι αμαζόνες του λίπους θα μας τραγουδήσουν παλιούς και καινούριους πανκ/ποπ δυναμίτες, για το πάχος, το κουήρ και άλλες ιστορίες. Σεισμός, σεισμός, πανκσεξουαλισμός!

nuclear family: αντικαθιστούν το «δεν υπάρχει μέλλον» με μία τεράστια ταμπέλα από νέον που γράφει «ΝΑΙ». Οι nuclear family παίζουν συνθ-ποπ για μια κουήρ επανάσταση. Δηλώνουν ότι η ελεκτροκλάς είναι πεθαμένη και το ότι να είσαι γκέι είναι το καινούργιο πανκ. Ξεκίνησαν το 2005 από τα σπλάχνα της trash drag σκηνής της Κοπεγχάγης. Ταπεινός τους στόχος να φτιάξουν ποπ μουσική για μία κουήρ επανάσταση.

mayr: δεν είναι «αυτός», δεν είναι «αυτή», είναι απλά το mayr. Παίζει με κιθάρα, σύνθια, βιολιά, πετάλια και λούπες για να φτιάξει έναν ήχο που μοιάζει με τραγούδι ή πανκ ροκ ή και τα δύο (και μερικές φορές μυρίζει γατίλα). Με στίχους πότε στα γαλλικά, πότε στα γερμανικά, πότε στ' αγγλικά, η ουσία είναι μία: genderfuck noisepunk. «Και ανεμίζουμε τα βυζιά μας στον αέρα».

ms mutt: καθηλωτικό σόλο βαβούρας (κι όχι πανκ) από βιέννη. Ο έγχορδος ήχος στην απλούστερη αλλά και στην πιο πολύπλοκη μορφή συναντά τα αναλογικά μηχανήματα σε μια θορυβώδης αρμονία. Η απουσία στίχων έρχεται να αντικατασταθεί από ηχηρά κιθαριστικά σόλο στρωμένα όμορφα με νόιζ στοιχειά και εξπεριμένταλ πενιές, διακοσμημένα με ήχους αναλογικών ταινιών και αντικειμένων.

http://papoutsadiko.espivblogs.net

www.punkhurst.xyz

πηγή : http://www.punkhurst.xyz/
πηγή : email που λάβαμε στις 25 Σεπτέμβριος 00h