Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9.00 πμ

Κάλεσμα στο πρωτοδικείο κατά της AMUSE EVENT

Εμείς, οι επισφαλείς εργάτες/ριες της AMUSE EVENT, που δουλέψαμε στο κεντρικό Χριστουγεννιάτικο στολισμό του Ο.Τ.Ε. όλα αυτά τα χρόνια, στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες στον αγώνα του συναδέλφου Α.Γ., γιατί μπόρεσε να σπάσει τους διαχωρισμούς που επιβάλλουν τα αφεντικά στον εργασιακό χώρο, συγκρουόμενος πολλές φορές μαζί τους και προασπιζόμενος δικαιώματα των εργατών/ριών.

Ως εργάτες/ριες της AMUSE EVENT αντιμετωπίσαμε τις ίδιες εργασιακές συνθήκες. Η εταιρεία και στην περίπτωσή μας αύξησε περαιτέρω το κέρδος της με ελλιπή ασφάλισή μας, μη ανταποκρινόμενη στις πραγματικές ημέρες και ώρες εργασίας μας.

Έχουμε την πρόθεση να διεκδικήσουμε και εμείς αυτά που μας αναλογούν και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε να χρησιμοποιηθούν οι ίδιες τακτικές και αυτή τη χρονιά σε ανυποψίαστους συναδέλφους/ισες.

Το εργασιακό καθεστώς ομηρίας στο οποίο εργαζόταν ο συνάδελφος Α.Γ. δεν είναι κάτι άγνωστο σε κανέναν μας.

Όλοι/ες μας λίγο πολύ έχουμε εργαστεί σε παρόμοιες εταιρείες και όσο δεν αλλάζει κάτι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αυτές τις συνθήκες. Ανεχόμαστε πολλά καθημερινά δεν σημαίνει όμως και ότι τα δεχόμαστε. Δεν δεχόμαστε και δεν ανεχόμαστε την προσβολή της ακεραιότητας μας ως άτομα, γονείς, συνδικαλιστές και κοινωνικά ενεργά όντα.

Η ανεργία μαστίζει και μας αναγκάζει σε υποχωρήσεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα κάναμε, για αυτό και η αλληλεγγύη στον συνάδελφο Α.Γ. είναι μονόδρομος για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στο σύνολό τους.

Αύριο μπορεί να είμαστε εμείς στη θέση του.
Κανείς δεν είναι μόνος/η και συλλογικά απαντάμε στα αφεντικά ότι δεν θα ζούμε σκυφτοί.

Καλούμε συλλογικότητες, σωματεία, ανέργους/ες, εργαζόμενους/ες να πλαισιώσουν τον αγώνα του Α.Γ.

Καλούμε σε συμπαράσταση την Πέμπτη 16/11/17 και ώρα 9:00 στο Πρωτοδικείο (Ευελπίδων) που θα εκδικαστεί η αγωγή κατά της AMUSEEVENT.

ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΕΡΓΑΤΕΣ/ΡΙΕΣ

ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ Ο.Τ.Ε.

https://athens.indymedia.org/post/1578676/

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/71287/