Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 4 διωκόμενους της απεργιακής πορείας της 25/9/13

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ 25/9/13 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ 25/9/13 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2013, ημέρα απεργίας στο δημόσιο τομέα και μόλις μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Ρουπακιά (σε ενέδρα που του έστησαν τα φασιστικά τάγματα εφόδου της ΧΑ), βρεθήκαμε στους δρόμους συμμετέχοντας στο μπλοκ της συνέλευσης αναρχικών ενάντια στη μισθωτή σκλαβιά "ο εργαλειοφόρος" που λειτουργούσε τότε και ανέπτυσσε σημαντική δράση ενάντια στην επιβολή των βάρβαρων αντικοινωνικών μέτρων, του κοινωνικού εκφασισμού και κανιβαλισμού.

Μετά το τέλος της διαδήλωσης, 4 μέλη της συνέλευσης, ανάμεσα τους και ένας σύντροφος από την ομάδα μας, μάζεψαν τις σημαίες μας με σκοπό να αποχωρήσουν από την πλατεία Γεωργίου, όπου και κατέληξε η πορεία. Λίγα μέτρα πιο κάτω (στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, οδός Κορίνθου και Αγίου Νικολάου), κυκλώνονται από μπάτσους της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τους ακινητοποιούν, τους ψάχνουν τις τσέπες και τις τσάντες και τους προσαγάγουν στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας. Λίγη ώρα αργότερα, οι προσαγωγές μετατρέπονται σε συλλήψεις με την κατηγορία της οπλοκατοχής! Και αναρωτιέται κανείς ποια ήταν τα όπλα; Μα φυσικά οι σημαίες! Αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Η πρωτοφανής σύλληψη των 4 αναρχικών για σημαίες(!) αποτέλεσε ένα ακόμα επεισόδιο της πολυδιαφημισμένης τότε "θεωρίας των δύο άκρων" που επιχειρούσε να εξισώσει τους παρακρατικούς φονιάδες της χρυσής αυγής με τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας και ειδικότερα με τους αναρχικούς. Δίπλα στα στιλέτα και τα ρόπαλα των φασιστών έπρεπε να στέκονται οι σημαίες των αγωνιστών για να εμπεδωθεί κοινωνικά το ψευδεπίγραφο μήνυμα της κυριαρχίας πως το σάπιο και χρεοκοπημένο σύστημα τους αποτελεί τη μόνη διέξοδο, τον "πραγματικό" εγγυητή της τάξης απέναντι στην φασιστική απειλή από τη μια και σε όσους αγωνίζονται για την κοινωνική απελευθέρωση από την άλλη.

Σήμερα, 4 χρόνια μετά, οι αιτίες που μας οδήγησαν τότε να είμαστε στους δρόμους ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα, ενάντια στην φασιστική-παρακρατική τρομοκρατία, ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό, συνεχίζουν να υφίστανται.

Η σημερινή κυβέρνηση συριζα/ανελ συνεχίζει να εφραμόζει τις ίδιες -και χειρότερες- αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές με αυτές των προηγούμενων κυβερνήσεων. Βασιζόμενη αρχικά στο φτηνό εμπόριο ελπίδας και στην προσπάθεια να καπηλευθεί και να αφομοιώσει τους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες των τελευταίων χρόνων, πάτησε επάνω σε αυτούς τους αγώνες για να τους αφοπλίσει και για να διατηρήσει την κοινωνική ειρήνη μέσα σε συνθήκες έντονης κοινωνικής από-νομιμοποίησης του πολιτικού συστήματος. Έχοντας πια απεκδυθεί το δήθεν φιλολαϊκό της προσωπείο, συνεχίζει ανοιχτά το κατασταλτικό σχέδιο του κράτους απέναντι στα κοινωνικά/ταξικά κινήματα και ειδικότερα απέναντι στο αναρχικό - αντιεξουσιαστικό, ενάντια στο οποίο προετοιμάζεται μία κατασταλτική εκστρατεία που θα επιδιώκει όχι μόνο να το περιορίσει και να το ανακόψει, αλλά και να του επιφέρει συντριπτικά πλήγματα καθώς αναγνωρίζει σε αυτό έναν πραγματικό κίνδυνο για την απρόσκοπτη επιβολή των σχεδίων των πολιτικο-οικονομικών ελίτ που θέλουν να επιβάλλουν κοινωνικά συνθήκες στρατοπέδων εργασίας.

Μια επίθεση που θα συνεχίσει να οξύνεται μέχρι την εκπλήρωση της πάγιας επιδίωξης του κρατικού και παρακρατικού συρφετού που αποσκοπεί στην πλήρη καθυπόταξη όσων αρνούνται να αποδεχτούν τη διάλυση της ζωής τους μέσα από την ένταση της εργασιακής εκμετάλλευσης, τον φόβο της ανεργίας, την εξατομικευμένη εξαθλίωση.

Παράλληλα, η σταδιακή επαναφορά των φασιστών στους δρόμους όσο η λεγόμενη "δίκη της ΧΑ" οδεύει προς ολοκλήρωση, η απροκάλυπτη συσχέτισή τους με το βαθύ κράτος και η χρησιμότητά τους στην επιβολή των καθεστωτικών επιλογών αποδεικνύουν την αναγκαιότητα εγρήγορσης και απέναντι στις παρακρατικές φασιστικές ομάδες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η δίκη των 4 συλληφθέντων της απεργιακής πορείας της 25/9/13 έρχεται να προστεθεί στο ευρύτερο κατασταλτικό χτύπημα που εξαπολύει το κράτος και οι παρακρατικές του εφεδρείες στον κόσμο του αγώνα. Στο ίδιο πλαίσιο, οφείλουμε σήμερα όλοι όσοι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στη βαρβαρότητα τους, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της ανάσχεσης της κρατικής επίθεσης και της όξυνσης της κοινωνικής και ταξικής αντεπίθεσης, που περνά μέσα από τη διασύνδεση των μερικών και επιμέρους αγώνων με το συνολικότερο πρόταγμα της ανατροπής του καταπιεστικού και εκμεταλλευτικού συστήματος, του καπιταλισμού και του κράτους.

Ως αναρχικοί, δεν σταματάμε στιγμή να υψώνουμε περήφανα τις μαυροκόκκινες σημαίες μας και να αγωνιζόμαστε για την κοινωνική επανάσταση και για το χτίσιμο μιας κοινωνίας ισότητας, αλληλεγγύης κι ελευθερίας. Απέναντι στην επίθεση του παρηκμασμένου εξουσιαστικού κόσμου έχουμε να αντιπαραθέσουμε την αλληλεγγύη των κοινών μας αγώνων. Απέναντι στην δυστοπία του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, όπου η μεγάλη πλειοψηφία εξαθλιώνεται και υποτάσσεται, αντιπαραθέτουμε την ελευθεριακή κοινωνία, που οργανώνεται μέσα απο τα ομόσπονδα κοινωνικά συμβούλια "για την Ελευθερία του καθενός και την Ισότητα όλων".

Απέναντι στην κατασκευασμένη λογική των άκρων, παραμένουμε στο επίκεντρο των κοινωνικών και ταξικών αγώνων για μια κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης κι ελευθερίας

Για τον ελευθεριακό κομμουνισμό και την αναρχία!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 25/9/13 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ"

ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 19.30 μ.μ. ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΕΠΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩ (ΠΑΤΡΕΩΣ 87)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΡΙΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ, 9 π.μ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

αναρχική ομάδα "Δυσήνιος Ίππος"

μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

Πάτρα, Οκτ. 2017

πηγή : https://ipposd.wordpress.com/2017/10/11/αλληλ


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ

Την Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη 2013, ημέρα απεργίας, στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι στο δημόσιο καθώς και διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Πατρών, 4 μέλη της συνέλευσης αναρχικών ενάντια στη μισθωτή σκλαβιά «ο εργαλειοφόρος» προσήχθησαν μετά το τέλος της απεργιακής πορείας στην ασφάλεια Πατρών. Η προσαγωγή των τεσσάρων μετατράπηκε μετά από λίγη ώρα σε σύλληψη, με την κατηγορία της οπλοκατοχής για τις 10 σημαίες που κουβαλούσαν. Μετά από τρεις αναβολές που πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης, έχει οριστεί δικαστήριο για την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, στις 9 π.μ στα Δικαστήρια της Πάτρας.

Η σύλληψη των τεσσάρων αναρχικών δεν έγινε διόλου σε τυχαίο χρόνο. Εκείνη την περίοδο, μετρώντας ήδη 2 μνημόνια, η επίθεση του κράτους και του κεφαλαίου στον τομέα της εργασίας αλλά και σε κάθε πεδίο της καθημερινής ζωής, όπως και η καταστολή όσων αντιστέκονταν σε αυτή την επίθεση, δημιουργούσαν ένα κλίμα που αποτύπωνε τη συνθήκη της επόμενης μέρας, της σκληρής δηλαδή πραγματικότητας που βιώνουμε σήμερα. Η απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, οι μαζικές απολύσεις, η ανασφάλιστη ή επινοικιαζόμενη εργασία, η ανεργία, είναι μερικοί τρόποι μέσω των οποίων το κράτος φορτώνει στους από κάτω της κοινωνικής πυραμίδας το βάρος της διάσωσης του καπιταλισμού. Έχει ήδη εγκαθιδρυθεί ένας σύγχρονος ολοκληρωτισμός. Η άγρια επίθεση που εξαπολύουν κράτος και κεφάλαιο ενάντια στα πληβειακά στρώματα της κοινωνίας, ο αποκλεισμός από την πρόσβαση στην υγεία και την περίθαλψη, τη στέγαση και την παιδεία, η φτώχεια και η εξαθλίωση, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για πρόσφυγες και μετανάστες, η δημιουργία ειδικών συνθηκών κράτησης αποδεικνύουν την επίδειξη μηδενικής ανοχής σε όσους δεν δέχονται να υποκύψουν στη λεηλασία της ζωής τους.

Η σύλληψη των 4 αγωνιστών σε μέρα απεργίας με την κατηγορία της οπλοκατοχής για τις σημαίες που κουβαλούσαν μετά την πορεία, αποτελεί μία μόνο περίπτωση ανάμεσα σε αμέτρητες άλλες εκείνης της περιόδου για το πώς το κράτος προσπαθεί να τρομοκρατήσει όσους δεν συμμορφώνονται με τις επιταγές των κυρίαρχων. Ταυτόχρονα, ποινικοποιεί τις ταξικές και κοινωνικές αντιστάσεις των από τα κάτω αλλά και τη ίδια την απεργία ως εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων. Φανερώνει επίσης τη θέληση του κράτους να ποινικοποιήσει το λόγο και τη δράση των αναρχικών και να αποκόψει τους αναρχικούς από το φυσικό χώρο παρέμβασής τους, δηλαδή το δρόμο, τις απεργίες και τις πορείες, εκεί όπου σπάει η επιβαλλόμενη από την κυριαρχία κανονικότητα και πλάθονται συνειδήσεις.

Συνάμα, η σύλληψη και η κατηγορία για οπλοκατοχή με την οποία βαρύνονται οι 4 αποτέλεσε σε τοπικό επίπεδο εφαρμογή της κατασκευασμένης από τους κυρίαρχους θεωρίας των «2 ιδεολογικών άκρων», τα οποία συγκρούονται και πρέπει να παταχθούν. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως η συγκεκριμένη σύλληψη των 4 σε απεργιακή μέρα στην Πάτρα έγινε μια βδομάδα μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Ρουπακιά. Ούτε τυχαίο είναι επίσης το ότι τις μέρες εκείνες οι φωτογραφίες με τις αναρχικές σημαίες δημοσιεύονταν σε τοπικά site δίπλα σε αυτές των χρυσαυγιτών. Με τον τρόπο αυτό η κυριαρχία, αποκρύπτοντας το θεσμικό ρόλο της Χ.Α. και αποπολιτικοποιώντας τις δολοφονίες των παρακρατικών ταγμάτων εφόδου, εξισώνει τη βία των φασιστών με την κοινωνική απελευθερωτική αντιβία των αντιστεκόμενων. Το κράτος μπορεί να έχει διαμηνύσει πως καταδικάζει τη βία από όπου κι αν προέρχεται, αυτό όμως που δεν θέλει ούτε μπορεί να αποκηρύξει είναι το πολιτικό περιεχόμενο πίσω από τη δολοφονία του Π. Φύσσα και του Σ. Λουκμάν, τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών και ομοφυλόφιλων, την επίθεση σε συνδικαλιστές και αγωνιστές αλλά επίσης και την αμέριστη συμπαράσταση της Χ.Α. σε εφοπλιστές και βιομήχανους.

Παράλληλα, η προσπάθεια του κράτους να φανεί ως ο παντοδύναμος ρυθμιστής που καταστέλλει οτιδήποτε ξεφεύγει από τα όρια που το ίδιο θέτει αποτυπώθηκε στα λόγια των ίδιων των μπάτσων στην ασφάλεια της Πάτρας: Παραδέχτηκαν ότι η σύλληψη των 4 οφειλόταν στην αλλαγή στάσης του κράτους προς τη Χ.Α. Τις μέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία του Φύσσα, ο κρατικός μηχανισμός (με τα μιντιακά φερέφωνά του να ακολουθούν), επιδιώκοντας να προλάβει τους κοινωνικούς και πολιτικούς κραδασμούς λόγω της δολοφονικής φασιστικής βίας, άλλαξε πρόσκαιρα στάση απέναντι στη Χ.Α. και μεθόδευσε τη διαδικασία διώξεως εναντίον μελών της. Τα δικά τους παιδιά, οι φασίστες της Χ.Α, όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν προφανώς το ελεύθερο να χτυπούν ή και να σκοτώνουν μετανάστες ατιμωρητί αλλά, όταν έφτασαν να δημιουργούν πρόβλημα στο πολιτικοοικονομικό καθεστώς, βαφτίστηκαν ιδεολογικό άκρο μόνο και μόνο για να οριστεί επίσης και ο αγώνας και η αντίσταση ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό κράτους-κεφαλαίου ως το απέναντι ιδεολογικό άκρο και να παταχθούν και τα δύο. Έτσι το κράτος διασφαλίζει για τον εαυτό του το ρόλο του απαραίτητου ρυθμιστή και εγγυητή της ομαλότητα και της ασφάλειας.

Η εξέλιξη της δίωξης των μελών της Χ.Α. αποτυπώνει όμως ξεκάθαρα ότι οι φασίστες αποτελούν σάρκα από τη σάρκα του συστήματος. Ενώ στην αρχή υπήρξε μεγάλη πρεμούρα και μιντιακή κάλυψη, με την σκοπιμότητα προφανώς να ξεπλύνει το πολιτικό σύστημα το αίμα από πάνω του, μόλις τα πράγματα καταλάγιασαν, η δίκη μελών της Χ.Α. μπήκε στο ρελαντί. Με μια σειρά από τυπικά κωλύματα, όπως για παράδειγμα ότι το δικαστήριο δεν δέχτηκε να εξαιρεθούν οι συγκεκριμένοι δικηγόροι από τη μακροχρόνια αποχή, σήμερα πολλοί εκ των κατηγορουμένων έχουν αποφυλακιστεί, ανάμεσά τους και ο Ρουπακιάς.

Εμείς ξεκαθαρίζουμε πως δεν αναγνωρίζουμε το κυρίαρχο αυτό ιδεολόγημα-επικοινωνιακό παιχνίδι των «δύο άκρων». Για μας, από τη μια πλευρά είναι ο κόσμος του αγώνα, της αντίστασης ενάντια στο κεφάλαιο και το κράτος, της αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης, και από την άλλη πλευρά -και όχι στο άλλο άκρο- είναι το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα, ο καπιταλισμός, δηλαδή το ντόπιο και υπερεθνικό κεφάλαιο μαζί με το κράτος και τους φασίστες ακόλουθούς του.

Σήμερα, που η σκυτάλη της διακυβέρνησης έχει περάσει σε αριστεροδεξιά χέρια, η συνθήκη δεν έχει αλλάξει επί της ουσίας από το 2013. Μετράμε πλέον το τέταρτο μνημόνιο, με ακόμα πιο απεχθή μέτρα, με τις ιδιωτικοποιήσεις και τα εργατικά και κοινωνικά κεκτημένα να αποτελούν παρελθόν και την καταστολή καλά να κρατεί. Βιώνουμε μια συνθήκη όπου επιβάλλονται οι σχεδιασμοί της κυριαρχίας στο σύνολο της κοινωνίας από αυτούς που μέχρι χθες ευαγγελίζονταν την ελπίδα και τη δυνατότητα βελτίωσης των όρων διαβίωσης, παίρνοντας σβάρνα με αυτή τη ρεφορμιστική ρητορική ακόμα και κομμάτια του ήδη αποδυναμωμένου κινήματος και στρώνοντας το έδαφος για την απόλυτη επέλαση του κράτους και του καπιταλισμού. Με την κινηματική πραγματικότητα να βρίσκεται σε τέτοια ύφεση, τα δεδομένα της προηγούμενης περιόδου φαντάζουν σαν εικόνες από το μακρινό παρελθόν, ενώ είναι εκείνα τα σημεία του κοινωνικού-ταξικού αγώνα που διαμόρφωσαν τη σημερινή συνθήκη. Εφόσον τα διακυβεύματα του τότε εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα, οφείλουμε να υπερασπιστούμε τους αγώνες του παρελθόντος και να αγωνιστούμε για τη δημιουργία νέων.

Ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό κράτους και κεφαλαίου, που με το πρόσχημα της αλλαγής και της στροφής στην ανάπτυξη κάνουν τα πάντα για να βασιστεί η συνέχιση του σάπιου καπιταλιστικού καθεστώτος πάνω στην εξαθλίωση της πλειοψηφίας της κοινωνίας, υπερασπιζόμαστε τα μέσα και τα εργαλεία πάλης που διαθέτουμε ως αναρχικοί κομμουνιστές μέσα στον κοινωνικό-ταξικό αγώνα. Είτε τα μέσα αυτά είναι οι σημαίες, οι συνελεύσεις, οι δράσεις, είτε οι συγκρούσεις και οι απεργίες. Η καταστολή και η φίμωση των αγώνων δεν μας τρομοκρατούν ούτε μας πτοούν, αντιθέτως δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα συνεχίσουμε να συμμετέχουμε στους κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες προπαγανδίζοντας τη συλλογικοποίηση και την αντίσταση ενάντια στο υπάρχον καθεστώς.

Προτάσσουμε λοιπόν τη συμμετοχή, την συλλογικοποίηση και την παρέμβαση. Η αυτοοργάνωση των κοινωνικών, ταξικών και πολιτικών δομών με χαρακτηριστικά αντιιεραρχικά, οριζόντια και αντιθεσμικά καθώς και η δημιουργία ενός πλατιού ριζοσπαστικού κινήματος που θα κινείται στο δρόμο της συνολικής αμφισβήτησης και ανατροπής του κεφαλαίου και του κράτους, μπορεί να πείσει για τη διεξοδικότητά του τόσο στο επίπεδο των συλλογικών μας αντιστάσεων ενάντια στην κυριαρχία, όσο και στοναγώναενάντια στον καπιταλισμό, τον αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και τη δημιουργία μιας κοινωνίας ελευθερίας, ισότητας, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας. Για την Αναρχία και τον Κομμουνισμό !

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣΤΗΣ 25ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΑΣ

Τρίτη 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 9 π.μ

ΣυνέλευσηAναρχικών για τηνKοινωνική καιTαξικήAντεπίθεση

Πάτρα, Οκτώβρης 2017

(συνέλευση κάθε Τετάρτη στις 20:00 στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω, Πατρέως 87)

πηγή : https://saktapatra.wordpress.com/2017/10/16