Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στις 23.00

Πάρτυ οικ. ενίσχυσης της έκδοσης: OngoingStory

Συζήτηση // Discussion // Débat

OngoingStory:

μια εικονογραφημένη ιστορία για την μετανάστευση και την αλληλεγγύη //
an illustrated story about migration and solidarity //
une histoire illustrée pour la immigration et la solidarité

Το παραμύθι «Μια ιστορία που συνεχίζεται» είναι μια εικονογραφημένη ιστορία για το μεταναστευτικό και την αλληλεγγύη. Είναι μια προσπάθεια να μιλήσουμε με και για τους μετανάστες, τις μετανάστριες, τους αλληλέγγυους/ες, το κράτος και το κεφάλαιο με έναν διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως. Απευθύνεται σε «μεγάλα παιδιά», δηλαδή σε εφήβους αλλά και ενήλικες, που είτε ζούνε από πάντα εδώ είτε φτάσανε σε αυτόν τον τόπο πρόσφατα.

Αν και το βιβλίο δεν έχει γραφτεί με σκοπό να μιλήσει για τα μεγάλα και πολυσύνθετα ζητήματα του μεταναστευτικού και των αλληλέγγυων αγώνων, βάζει θεωρούμε, κάποιους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους βασίζεται η δική μας ανάλυση για όλα αυτά και περιγράφει με απλό αλλά ξεκάθαρο τρόπο τους λόγους που μας παρακίνησαν και μας παρακινούν να στεκόμαστε ισότιμα δίπλα στους «Ανθρώπους που ήρθαν από Μακριά». Το παραμύθι έχει δύο εκδόσεις: μία που περιέχει το κείμενο σε Αγγλικά-Ελληνικά-Γαλλικά και μια σε Αραβικά-Φαρσί.

Βασικός μας σκοπός είναι η εκτύπωση του βιβλίου σε όσα περισσότερα αντίτυπα στην Αραβική και Φαρσί γλώσσα,κάτι που θα προκύψει από την ελεύθερη οικονομική ενίσχυση της 3γλωσσης έκδοσης.

Μπορείτε να δείτε το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο (και σε περισσότερες γλώσσες) στην διεύθυνση: https://ongoingstory.espivblogs.net

Θα ακολουθήσει cocktail party για την στήριξη της έκδοσης!


السبت 14/10

الساعة الثامنة مسائاً

ايكسارخيا, احتلالية ديرفينيون 56

نقاش حول الكتاب المصور "قصة مستمرة" الذي يتحدث عن الهجرة, التضامن و الإحتلاليات.

سيتبع النقاش حفل كوكتيل.


در تاریخ 14/10

ادرس اکسارخیا کاتالیپسی درونیون 56

ساعت 20.00

بحثی در مورد کتاب چاپ شده به اسم "داستانی که ادامه دارد " صورت میگیرد که در مورد همبستگی، سمینارها و مهاجرت صحبت خواهد شد

بعد از بحث کوکتل و نوشیدنی همراه میباشد

πηγή : https://ongoingstory.espivblogs.net/