Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 στις 9.30 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Δίκη εναντίον της Πόλας Ρούπα, μέλους του Ε.Α., για την Τράπεζα της Ελλάδος

από Νίκος Μαζιώτης-Πόλα Ρούπα


Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 9.30 π.μ συνεχίζεται το δικαστήριο - σε α΄βαθμό - εναντίον της Πόλας Ρούπα, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα για την επίθεση της οργάνωσης εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας, του γραφείου του ΔΝΤ στην Ελλάδα και του παραρτήματος της Ε.Κ.Τ. Επόμενες δικασίμοι για τον μήνα Νοέμβρη είναι : 2/11, 16/11, 20 και 22/11 αντίστοιχα.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/71572/


Τη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου συνεχίζεται η δίκη της Πόλας Ρούπα για την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδας

Η αλληλέγγυα μαχητική στάση δίπλα σε συντρόφους που βρίσκονται έγκλειστοι ή διωκόμενοι, αποτελεί ένα ακόμα πεδίο αντιπαράθεσης με το κράτος και τους μηχανισμούς του.

Τη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στις 9:00π.μ. στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού συνεχίζεται η δίκη της συντρόφισσας μέλους του Επαναστατικού Αγώνα Πόλας Ρούπα που αφορά την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδας στις 10/4/2014, ενέργεια που έχει αναλάβει ο Επαναστατικός Αγώνας.

Για την έκρηξη στην Τράπεζα της Ελλάδας ο σύντροφος μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Επίσης, είχε καταδικαστεί σε 129 χρόνια κάθειρξη για κατηγορίες που αφορούσαν ληστείες τραπεζών και τη συμπλοκή στο Μοναστηράκι. Στην ίδια δίκη η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα που έγινε ερήμην της ενώ βρισκόταν στη "παρανομία", είχε καταδικαστεί σε 11 χρόνια κάθειρξη μόνο για τα πλημμελήματα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ


ΑΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ «ΤΡΟΜΟΝΟΜΩΝ»

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ


Συνέλευση Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους, τους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1580039/