Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στις 19.45

Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας: «Φρανκενστάιν Τζούνιορ»

Οι προβολές μας για το Νοέμβριο ξεκινούν αυτή την Κυριακή, 5/11, με την κλασσική κωμωδία "ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΆΙΝ ΤΖΟΎΝΙΟΡ" (1974, Ασπρόμαυρο, 106΄) ΤΟΥ ΜΕΛ ΜΠΡΟΥΚΣ. Πρωταγωνιστούν οι: Τζιν Γουάιλντερ (συνυπογράφει και το σενάριο με το σκηνοθέτη), Τέρι Γκαρ, Μάρτυ Φέλντμαν, Μάντλιν Καν, Πίτερ Μπόιλ κ.ά.

Σχετικά με την ταινία:
"Ένας απόγονος του Δρ Φρανκενστάιν επιστρέφει στον προγονικό πύργο των Καρπαθίων, όπου ξαναρχίζει τα πειράματα του προπάππου του. Ευτυχώς όμως αυτή τη φορά οι επιπτώσεις είναι περισσότερο κωμικές παρά τρομακτικές. Η ωραιότερη σάτιρα ταινίας τρόμου. [...]
Πέρα από μια σπινθηροβόλα παρωδία των ταινιών τρόμου, ο Μελ Μπρουκς φτιάχνει αξέχαστους κωμικούς χαρακτήρες (όπως ο γουρλομάτης και καμπούρης Ιγκόρ), αξιοποιεί την ασπρόμαυρη φωτογραφία και κάνει μια ντελιριακή κωμωδία, που ίσως είναι η καλύτερη δουλειά του". (Πηγή: Αθηνόραμα)

ΚΥΡΙΑΚΉ, 5/11, ΣΤΙΣ 19:45. Όπως πάντα, στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει θεματική συζήτηση πάνω στις ταινίες τρόμου.

Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ, ΑΛΛΆ, ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ,
ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΎΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΆΘΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΜΕ ΤΡΌΦΙΜΑ ΜΑΚΡΆΣ ΔΙΑΡΚΕΊΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΈΓΓΥΟ ΣΧΟΛΕΊΟ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ ΜΕ ΓΡΑΦΙΚΉ ΎΛΗ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ!

https://www.facebook.com/events/1370775135329… [1]
http://www.mesopotamia.gr/el/kinimatografiki-… [2]

--

Η Μεσοποταμία και οι δράσεις της στηρίζονται οικονομικά ΜΟΝΟ από τους φίλους της.
Βοηθήστε είτε οικονομικά είτε με τρόφιμα μακράς διάρκειας κλπ _ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΆΘΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ. _

WWW.MESOPOTAMIA.GR

Links:
------
[1] https://www.facebook.com/events/1370775135329… [2]
http://www.mesopotamia.gr/el/kinimatografiki-…

image attachment

πηγή : mail received on 3 Νοέμβριος 10h