Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στις 17.00

Θεματικό άνοιγμα

Θεματικό άνοιγμα στο Παράρτημα με αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο, εκδηλώσεις, προβολές, συζητήσεις

ΚΑΘΕ 2η και 4η ΠΕΜΠΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00

Πρώτο άνοιγμα ΠΕΜΠΤΗ 9/11

Στα πλαίσια του να προάγουμε την αυτοοργάνωση και την ψυχαγωγία που δε διαμεσολαβείται από το χρήμα, το εμπόρευμα και το κέρδος, οργανώνουμε αυτή τη δομή θεματικών εκδηλώσεων με παράλληλη λειτουργία καφενείου στο Παράρτημα. Κάποιες από τις θεματικές των εκδηλώσεων θα αντλούνται από τις συζητήσεις που προκύπτουν στη συνέλευση και θα ανοίγονται στον κόσμο με ποικίλους τρόπους .
Αντιλαμβανόμαστε τις αντιιεραρχικές και αυτοοργανωμένες διαδικασίες ως αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα επιτακτικότερα δε στους καιρούς που ζούμε. Έτσι προπαγανδίζουμε τις ιδέες μας και μέσω των εκδηλώσεων αυτών που τις θεωρούμε ένα από τα εργαλεία μας.
Με αυτή την διαδικασία εναντιωνόμαστε στην αντίληψη της μαζικής και τυποποιημένης διασκέδασης που αναπαράγεται από τις κυρίαρχες νόρμες, στην εμπορευματοποίηση των πάντων και την αλλοτρίωση του ανθρώπου.
Επιλέγουμε στους κινηματικούς χώρους που δρούμε να προωθούμε ιδέες που εχθρεύονται την σαπίλα και τον κανιβαλισμό αυτού του κόσμου. Δομώντας σχέσεις που βασίζονται στον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα και την ισότητα.
Καθιερώνουμε θεματικές εκδηλώσεις με λειτουργία καφενείου κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα με ώρα έναρξης στις 5μμ στο Παράρτημα. Τα έσοδα του καφενείου θα διατίθενται για κινηματικούς σκοπούς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας
Κάθε Δευτέρα 19.00 στο Παράρτημα
asapexatras@esexpiv.net/ asapatras.espivblogs.net

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/71745/