Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στις 11.00

(ακυρώνεται) Προσυγκέντρωση για Δράση αλληλεγγύης στους πληγέντες στη Μάνδρα

Έκτακτο: Αποστείλαμε τις κούτες με υλικά για τους κατοίκους της Μάνδρας


Λόγω έκτακτου προβλήματος, τα υλικά που μαζέψαμε σε κούτες (και βγήκαν αρκετές, πάνω από 10!), τα παραδώσαμε πριν λίγη ώρα, στο σωματείο εργαζομένων WIND και στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών. Τα σωματεία, θα τα αποστείλουν με δικά τους οχήματα αύριο Κυριακή πρωΐ στην Μάνδρα. Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους της γειτονιάς μας, που κατανόησαν την ανάγκη έκφρασης αλληλεγγύης στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας και την εξέφρασαν με έμπρακτο τρόπο και όχι στα λόγια!

Συνεπώς, το ραντεβού που είχαμε ορίσει για αύριο Κυριακή στις 11 πμ, δεν ισχύει!

Αλληλεγγύη, αυτοοργάνωση, διεκδίκηση!

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2...Οι κάτοικοι της Μάνδρας, είναι άνθρωποι σαν και μας, που έχουν πληγεί διπλά. Την ήδη υποβαθμισμένη ζωή τους με την ανεργία, τα χαμηλά μεροκάματα, την έλλειψη υποδομών, ήρθε η πλημμύρα και την επιδείνωσε απότομα και για κάποιους από αυτούς, με τραγικό τρόπο (21 νεκροί).

Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε άμεσα, είναι να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας με έμπρακτο τρόπο, με ραντεβού μετάβασης στην Μάνδρα αυτή η την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, αλλά και την πρόθεσή μας, να μην αφήσουμε την δημαγωγία και την δήθεν «φιλανθρωπία» κράτους, δήμων και ΜΚΟ, να ισοπεδώσει ξανά, τις ήδη ισοπεδωμένες ζωές όλων μας… Δεν μπορούμε να αφεθούμε στη «σωτηρία» που θα έρθει από αυτούς που μας κατέστρεψαν. Μόνη λύση, να πάρουμε τις ζωές μας, στα χέρια μας!

Μαζεύουμε στη Λαμπηδόνα, από σήμερα Τετάρτη 22/11 και κάθε μέρα
από 7:30 μμ ως τις 10 μμ:


- Ρούχα, κουβέρτες, παπλώματα, χαρτικά, είδη υγιεινής (οδοντόκρεμες κλπ).
- Τρόφιμα μακράς διάρκειας, μπισκότα κλπ
- Εμφιαλωμένα νερά, γάντια, γαλότσες, εργαλεία (φτυάρια κλπ).

Ραντεβού μετάβασης στη Μάνδρα, Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 11 πμ. (Λαμπηδόνα).

Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2...