Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση 6 Δεκέμβρη

Αγρίνιο / συγκεντρώσεις 6 και 7 Δεκέμβρη

post image

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η εξέγερση του Δεκέμβρη 2008 δεν καλέστηκε από κανένα τραπεζάκι, οργάνωση ή κόμμα. Πραγματοποιήθηκε ως ανάγκη έκφρασης, μιας μεγάλης κοινωνικής μερίδας του πληθυσμού, μιας απάντησης στη δολοφονική εξουσία. Κοινωνική τοποθέτηση σαφής και χωρίς ερωτηματικά μιας και εμπνεύστηκε από την πολιτική δράση και τα συνθήματα των αναρχικών.

Κάποιες μέρες στο συλλογικό φαντασιακό, θυμίζουν ότι υπήρξαμε και ελεύθεροι ή ότι υπάρχουμε ακόμα, σε όλες τις εποχές και όλους τους τόπους και καλούν τον κόσμο να γεμίσει τις πλατείες και τους δρόμους ενάντια σε αυτούς που εχθρεύονται το ανθρώπινο γένος.

Ο αγώνας μας είναι 365 μέρες το χρόνο και καταγράφει, ενισχύει και ενισχύεται από τα εξεγερτικά γεγονότα. Συλλογικότητες, στέκια/καταλήψεις, κοινωνικές δομές αντίστασης και αλληλεγγύης, άτομα και φίλοι στήνουν συνεργατικά τις αυτόνομες κοινότητες αγώνα για την καθολική ανατροπή κράτους κεφαλαίου.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Στης 7 Δεκέμβρη 2017 στα δικαστήρια Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη 7 αναρχικών και αντιφασιστών συντρόφων που κατηγορούνται για συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι περιφρουρούσαν νεοναζιστές της χρυσής αυγής σε μοίρασμα εφημερίδων στην κεντρική πλατεία της πόλης στης 24-2-2013 .

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ 6:00ΜΜ

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ / ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 9:00ΠΜ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1580848/


6 & 7 Δεκέμβρη: Συγκεντρώσεις μνήμης, αντίστασης & αλληλεγγύης

Την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη δικάζονται στο Αγρίνιο αναρχικοί και αντιφασίστες για τα γεγονότα αντίστασης (Φλεβάρης του '13) όπου δυνάμεις καταστολής προσπάθησαν να διασφαλίσουν το μοίρασμα φυλλαδίων της Χρυσής Αυγής στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Το δικαστήριο αυτό, που αποτελεί συνέχεια πολιτικών διώξεων, δεν είναι τυχαίο που ορίστηκε μια μέρα μετά την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αποτελεί μια ακόμη προσπάθεια εκφοβισμού της νεολαίας που αντιστέκεται και τρομοκράτησης των τοπικών κοινωνικών-ταξικών αγώνων. Στις 6 & 7 Δεκέμβρη να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια στην καταστολή και τον ολοκληρωτισμό που προσπαθούν να επιβάλλουν.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε μπάτσους, φασίστες και ρουφιάνους

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ τις εστίες αγώνα και αλληλεγγύης

Τετάρτη 6 Δεκέμβρη, Πλατεία Δημάδη, 18:00

Συγκέντρωση μνήμης & αντίστασης

Πέμπτη 7 Δεκέμβρη, Δικαστήρια Αγρινίου, 09:00

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Καλυβίων 70

πηγή : http://apertus.squat.gr/archives/4309