Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 18.30

Συσκεψη για τις συλλήψεις των 9 τούρκων αγωνιστών


Δευτέρα 4 Δεκέμβρίου στις 6.30 μμ στο Πολυτεχνείο κτίριο Γκίνη.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου η ελληνική αστυνομία συνέλαβε 9 Τούρκους πολιτικούς αγωνιστές κατηγορώντας τους σαν τρομοκράτες. Οι αγωνιστές που συνελήφθησαν είναι γνωστοί πολιτικοί πρόσφυγες που ζήτησαν πολιτικό άσυλο γιατί διώκονταν από το τρομοκρατικό καθεστώς του Ερτογάν.

Ούτε οι άδικες και παράνομες συλλήψεις ούτε τα κατασκευασμένα στοιχεία της αστυνομίας και οι φυλακίσεις δεν πρόκειται να κλονίσουν την πίστη μας στην αλληλεγγύη και τη φιλία του ελληνικού λαού που πριν μερικές μέρες γιόρτασε την δική του επέτειο για την ανατροπή της χούντας. Ο ελληνικός λαός και η εργατική τάξη όπως και ο τούρκικος λαός γνωρίζουν καλά ποιοι είναι οι τρομοκράτες και ποιοι οι αγωνιστές.

«Η "Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν" καλεί τις πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς σωματεία και κινήσεις της εργατικής τάξης και κάθε αγωνιστή σε σύσκεψη την Δευτέρα 4 Δεκέμβρίου στις 6.30 μμ στο Πολυτεχνείο κτίριο Γκίνη.

  • Να αφεθούν ελεύθεροι οι 9 πολιτικοί πρόσφυγες.
  • Ζήτω η διεθνιστική πάλη των λαών και η αλληλεγγύη στους αγώνες του Tούρκικου λαούκαι Ελληνικού λαού. Και στις δύο πλευρές του Αιγαίου κοινός εχθρός μας ο ιμπεριαλισμός.
  • Αγώνας για ειρήνη μεταξύ των λαών της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής

Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/72126/