Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στις 11.00

Απεργιακή συγκέντρωση

KEERFA poster 14D general strike

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΡΙΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,11ΠΜ
ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΣΜΑΖΟΓΛΟΥ

-ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ
-ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
-ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ


Στις 14 Δεκέμβρη απεργούμε όλοι μαζί ενωμένοι, ντόπιοι και μετανάστες, εργάτες και εργάτριες.
Μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, την Αλβανία βρέθηκαν από την πρώτη ώρα με τα φτυάρια στα χέρια για να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς στη Μάνδρα ενώ η κυβέρνηση δεν κατάφερε ακόμη να τους δώσει ούτε ένα ευρώ.
Γι αυτό και όλοι μαζί οι εργαζόμενοι δίνουμε τη μάχη για να δοθούν λεφτά για τις εργατογειτονιές και όχι να σπαταλιούνται για στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών και για πολεμικούς εξοπλισμούς.
Εκατομμύρια σπαταλάει η κυβέρνηση υλοποιώντας τις ρατσιστικές συμφωνίες της ΕΕ με την Τουρκία του Ερντογάν και την Λιβύη των ένοπλων συμμοριών, πνίγοντας πάνω από τρεις χιλιάδες στα παγωμένα νερά της Μεσογείου. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της; Λιβύη έχουμε ανοικτό δουλεμπόριο και στη Μόρια της Λέσβου ένα νέο Γκουαντάναμο προσφύγων.
Αυτές οι ρατσιστικές πολιτικές στρώνουν το δρόμο στην ακροδεξιά και τους φασίστες ενω η ΝΔ βάζει μπροστά το Δήμαρχο Μυτιλήνης Γαληνό σε μια ρατσιστική εκστρατεία κατά των προσφύγων.
Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες που δίνουν την μάχη κατά των φονικών περικοπών του προϋπολογισμού που αφήνουν το κόσμο να τον πνίγουν τα ρέματα στις φτωχογειτονιές, χωρίς δουλειά, υγεία και παιδεία, δίνουν την μάχη την ίδια ώρα ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή. Για να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Σας καλούμε να βρεθούμε όλοι μαζί στην απεργιακή συγκέντρωση με το μπλοκ της αντίστασης στα μνημόνια και τις περικοπές, με την ΚΕΕΡΦΑ και την Ένωση Μεταναστών Εργατών.

ακριβής τοποθεσία : Σταδίου με Πεσμαζόγλου

πηγή : http://www.antiracismfascism.org/index.php/20...