Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 στις 12.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Πορεία 6 Δεκέμβρη

Τετάρτη 6/12
12:00 και 18:00
Προπύλαια

πηγή : https://el-gr.facebook.com/AntiexousiastikiKi…


1 2 3

Εξέγερση Δεκέμβρη '08 | Πορεία, 6/12, Προπύλαια 12.00 και 18.00

Εννιά χρόνια από την εν ψυχρώ εκτέλεση του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού και τα μηνύματα των γεγονότων που ακολούθησαν και ανατάραξαν την ομαλότητα παραμένουν επίκαιρα. Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 έχει να μας διδάξει πως τα πολιτικά υποκειμενα των τότε χρόνων εκμεταλλεύτηκαν τη "χρυσή ευκαιρία", δεν αρκέστηκαν σε μία αφηρημένη αντίδραση με αποκλειστικό χαρακτήρα αντιπολίτευσης, αλλά αμφισβήτησαν με σοβαρούς όρους την κυρίαρχη κατάσταση.

Εννιά χρόνια που δεν έχουμε πια την αγωνία της επερχόμενης κρίσης, αλλά την αδυσώπητη πραγματικότητά της, με πολύ σκληρούς όρους. Είδαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια τα εργαλεία της εξέγερσης να γίνονται τα μέσα πάλης της τάξης στις μεγάλες κινητοποιήσεις της. Είναι καθήκον μας να μελετήσουμε, όχι μόνο τις μεγάλες επιτυχίες, αλλά και τις αδυναμίες και τα όρια που έφτασαν οι αγωνιστές και δεν ξεπέρασαν, ώστε η επόμενη εξέγερση να είναι η τελευταία και πετυχημένη.

Η ΟΡ.Μ.Α. θα συμμετέχει με οργανωμένο μπλοκ στις Πορείες, 6/12, στα Προπύλαια 12.00 και 18.00.

πηγή : https://ormantifa.wordpress.com/2017/12/05/εξ…


1 2 3

Στις τράπεζες λεφτά στη νεολαία σφαίρες. Δεν ξεχνάμε τίποτα - συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη!

Στις τράπεζες λεφτά στη νεολαία σφαίρες.

Δεν ξεχνάμε τίποτα - συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη!

Με τη φλόγα της εξέγερσης του Δεκέμβρη, με το λαό και τη νεολαία, για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ και καπιταλιστικής βαρβαρότητας που γεννά δολοφονίες εργατών, νεολαίων, προσφύγων. Συνεχίζουμε ανυποχώρητοι την πάλη για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

Οι διαδηλώσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου δεν είναι μια ακόμα "ρουτίνα". Είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα των κινητοποιήσεων του εργατικού, λαικού και νεολαίστικου κινήματος. Για δουλειά ενάντια στην κόλαση της ανεργίας και της ελαστικής εργασίας. Για παιδεία, ενάντια στην κατάρτιση της αγοράς και τους ταξικούς φραγμούς στην μόρφωση. Για ελευθερία ενάντια στην κλιμάκωση της αντιδραστικής επίθεσης και του ολοκληρωτισμού, την ποινικοποίηση των αγώνων και την καταστολή.

ΟΛΕΣ/ΟΙ στις διαδηλώσεις για τον Αλέξη, την Τετάρτη 6/12, 12.00 μ και 6.00 μ.μ. στα Προπύλαια. Θεσσαλονίκη, Καμάρα, 5.30μμ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

πηγή : http://antarsya.gr/node/4610