Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 16.00

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς

Επανεκκινούν οι Πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29 Νοέμβρη - Ξεκινούν και οι Ηλεκτρονικοί. 63 πλειστηριασμοί συνολικά στην Αττική. Όλοι στον αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας!

28/11/2017Featured, Έκτακτα Νέα, ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΠλειστηριασμοίComments Off on Επανεκκινούν οι Πλειστηριασμοί την Τετάρτη 29 Νοέμβρη - Ξεκινούν και οι Ηλεκτρονικοί. 63 πλειστηριασμοί συνολικά στην Αττική. Όλοι στον αγώνα υπεράσπισης της λαϊκής περιουσίας!1,818 Αναγνώσεις

Μετά από την παράνομη και άκυρη Γενική Συνέλευση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου & Δωδεκανήσων που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27-11-17, η συμμορία του υπόδικου Ρούσκα, υπό την καθοδήγηση της τοκογλυφικής μαφίας και της δοσίλογης κυβέρνησης Τσίπρα-Κοντονή-Τόσκα, επέβαλλε άρση της αποχής και εκκίνηση των πλειστηριασμών (φυσικών και ηλεκτρονικών) αυτήν την Τετάρτη 29-11-17.

Συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί 63 πλειστηριασμοί στην Αττική εκ των οποίων 60 στα Ειρηνοδικεία και 3 Ηλεκτρονικοί σε συμβολαιογραφικά γραφεία. Πιο αναλυτικά, 29 πλειστηριασμοί είναι προγραμματισμένοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στης Αίγινας, 5 στου Αμαρουσίου, 2 στου Μενιδίου, 1 στης Ελευσίνας, 1 στης Καλλιθέας, 6 στου Κορωπίου, 2 στου Λαυρίου, 1 στου Μαραθώνα, 2 στης Νίκαιας, 2 στου Πειραιά, 1 στης Σαλαμίνας, 1 στων Σπετσών και 5 στου Χαλανδρίου.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να δώσει ηχηρή απάντηση στη μαφία των πλειστηριασμών με την μαζική παρουσία του στα Ειρηνοδικεία και αυτήν την Τετάρτη 4-5μμ.

πηγή : https://www.kinimadenplirono.gr/pleistiriasmo…